Amsoil 2-Stroke Dominator Racing Motor Oil
search
  • Amsoil 2-Stroke Dominator Racing Motor Oil
  • Ulei 2T de amestec Amsoil Dominator, 946ml (50:1)

Ulei 2T de amestec Amsoil Dominator, 946ml (50:1)

80,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile
  • Ulei sintetic de amestec pentru motoare operate la limita
  • API TC; Dilutie 50:1 (pre-mix)
  • Punct de aprindere 94˚C, punct de foc 94˚C
  • Incompatibil cu alcool si nitro-metan (vezi Red Line 2T)
  • Amsoil Dominator 2T este opitimizat pentru conditii severe
  • Amsoil Interceptor 2T este conceput pentru conditii normale

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 76,80 lei 12,80 lei
7 74,40 lei 39,20 lei
12 72,00 lei 96,00 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Concurenții nu pot câștiga ceea ce nu termină. De aceea, formulatorii AMSOIL au construit uleiul de curse DOMINATOR® în 2 timpi. Acest amestec complex de uleiuri si aditivi se adresează direct căldurii, presiunii și frecării motoarelor de curse. Aceste motoare funcționează la limită, dar fiabilitatea este critica. Uleiul de amestec 2T Amsoil Dominator Racing face o treabă remarcabilă protejând performanța ridicată a motoarelor. Adaugă durabilitate de care depind echipele profesioniste de curse și oferă încredere, astfel încât motoarele să poată fi împinse la limită.

Lubricitate excelentă și rezistență a filmului

Motoarele în doi timpi de înaltă performanță și proiectate pentru curse funcționează în condiții severe. Sunt modificate pentru rapoarte de compresie mai mari, turații mai mari și ardere mai saraca, toate acestea crescând căldura și presiunea. Căldura mare poate arde rapid fractiile ușoare de ulei și provoacă o expansiune rapidă a pistonului, minimizand s[atiul dintre piston si cilindru și crește riscul zgarierii si griparii.

Presiunea ridicată poate depăși rezistența filmului uleiurilor cu vâscozitate scăzută, ceea ce promovează uzură și pitting in lagărele arborelui cotit.

Uleiul de amestec 2T Amsoil Dominator Racing este construit special pentru rezistența și lubrifiere remarcabile. Este conceput cu uleiuri de bază sintetice cu vâscozitate mai mare atent selectata pentru a rezista căldurii și presiunii ridicate comune aplicațiilor de înaltă performanță și de curse.

Chimia anti-frecare a uleiului de amestec 2T Amsoil Dominator Racing este dovedită în curse pentru a oferi o măsură suplimentară de protecție împotriva uzării pistonului și a uzurii rulmenților.

Curatenie remarcabila

Uleiul și combustibilul arse în procesul de ardere în doi timpi lasa depuneri distructive pe pistoane, segmenti și în camera de ardere. Depozitele excesive pot duce la probleme catastrofale ale motorului, inclusiv lipirea segmentului, blocarea portului de evacuare și pre-aprinderea.

AMSOIL DOMINATOR este formulat cu uleiuri de bază sintetice cu ardere curată și aditivi detergenți puternici la temperatură înaltă pentru un control excepțional al depunerilor. Aceasta ajută la prevenirea depunerilor de carbon care distrug puterea care provoacă lipirea segmentului, blocarea portului de evacuare și pre-aprinderea. AMSOIL DOMINATOR este optimizat pentru servicii severe

APLICAȚII

Utilizare în motoarele stoc de înaltă performanță sau modificate în doi timpi, inclusiv snowmobile răcite cu aer sau cu lichid, ambarcațiuni personale, motocross, ATV-uri, go-cart și motoare de apa.

Se poate folosi cu combustibili de curse cu octan ridicat și motoare cu evacuare cu supape de putere. Compatibil cu majoritatea uleiurilor în doi timpi; cu toate acestea, amestecarea uleiurilor ar trebui redusă la minimum.

Utilizare în aplicații cu injectare de ulei și pre-amestecare care necesită uleiuri API TC. În aplicațiile de pre-amestecare, DOMINATOR oferă o protecție la 50:1 deși multi utilizatori modifică raportul de amestec pentru a se potrivi configurației lor. Nu se recomanda pentru utilizare cu alcool sau combustibili nitro-metan

TDRQT

Fisa produs

K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
7.0
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
35.2
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
166
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-54

Referinte specifice

Cod MPN
TDRQT

S-ar putea sa-ti placa