• Stoc epuizat. Precomanda telefonic.
ULEI MOTOCICLETA 15W-50 AMSOIL SINTETIC, 946ML
search
  • ULEI MOTOCICLETA 15W-50 AMSOIL SINTETIC, 946ML

AMSOIL 15W-50 Ulei de motocicleta 100% Synthetic, 946ml

87,10 lei
TVA incl.

Conceput pentru a menține reci, curate și protejate motoarele care funcționează fierbinte, cu turații mari pe minut.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 83,62 lei 13,94 lei
7 81,00 lei 42,68 lei
12 78,39 lei 104,52 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Ulei motocicleta 15W-50 AMSOIL conceput pentru proprietarii de motociclete care au nevoie de cea mai bună lubrifiere absolută pentru motocicletele lor. Indiferent dacă conduceți agresiv, în croazieră sau în trafic stop-and-go, uleiul sintetic metric pentru motociclete AMSOIL oferă cele mai importante beneficii pentru motocicliști, inclusiv protecție premium la uzură; schimburi fluide, încrezătoare și performanță rece și curată. Cu uleiul sintetic metric pentru motociclete AMSOIL, piloții se bucură de încrederea și securitatea pe care o oferă motocicletelor lor protecție și performanță maximă. Este Warranty Secure™ și nu va anula garanția motocicletei dumneavoastră.

AMSOIL, liderul lubrifierii sintetice pentru automobile, a produs primul ulei de motor sintetic calificat API din lume în 1972. Aveți încredere în experiența vastă a AMSOIL The First in Synthetics® pentru a face cea mai bună treabă protejând motorul dumneavoastră.

Reduce frecarea, căldura și uzura

În condiții de căldură ridicată, uleiul sintetic metric pentru motociclete AMSOIL depășește standardul pentru rezistența filmului la temperatură înaltă pentru a oferi o protecție excelentă la uzură. Menține motoarele să funcționeze la rece, reducând efectiv frecarea și căldura și conține un tratament intens de aditivi anti-uzură pentru a reduce uzura indiferent de condițiile de funcționare. Uleiul sintetic metric pentru motociclete AMSOIL este stabil termic (la căldură) și conține niveluri maxime de aditivi inhibitori de oxidare. Este extrem de rezistent la volatilitate și este conceput pentru a preveni deteriorarea nămolului și a depunerilor de carbon pentru o curățenie superioară a motorului.

Schimbări line, încrezătoare

Uleiul sintetic metric pentru motociclete AMSOIL nu conține modificatori de frecare și promovează schimbarea lină și cuplarea pozitivă a ambreiajului. Este proiectat pentru a controla căldura și a preveni alunecarea și geamurile, promovând o durată de viață mai lungă a ambreiajului.

Controlează spuma

Funcționarea la turații mari determină spuma unor uleiuri de motor. Atunci când bulele de spumă se deplasează între dinții angrenajului sau componentele motorului, ele se prăbușesc, permițând suprafețelor metalice să intre în contact, provocând uzură. Uleiul sintetic metric pentru motociclete AMSOIL conține aditivi avansați anti-spumă care ajută la prevenirea spumei, permițându-le motocicliștilor să-și împingă cu încredere motocicletele la limită.

Protectie premium la uzura

Schimbări lin, încrezătoare

Performanță rece, curată

Oferă protecție superioară împotriva ruginii și coroziunii

Motocicletele sunt predispuse la rugină din cauza depozitării, umidității și a călătoriilor scurte. Rugina poate provoca daune majore, cum ar fi uzura necontrolată, pierderea prin compresie și scurgerea. Cu toate acestea, o bună protecție împotriva ruginii vine prin design și nu este naturală pentru uleiurile de motor. Spre deosebire de multe uleiuri pentru motociclete, uleiul sintetic metric pentru motociclete AMSOIL conține agenți anti-rugină speciali care oferă o protecție superioară împotriva ruginii. Cu numărul de bază total (TBN) ridicat de 11,1, uleiul sintetic pentru motociclete metric AMSOIL oferă o protecție mai mare împotriva coroziunii acide și ajută la menținerea curățeniei interne a motorului.

APLICAȚII

API SM, JASO MA/MA2

Utilizați ulei sintetic pentru motociclete metric 15W-50 AMSOIL la motocicletele care necesită ulei pentru motociclete 15W-50, inclusiv cele produse de Ducati*, BMW*, KTM*, Yamaha*, Triumph* și Royal Enfield*. Nu este recomandat acolo unde este necesar ulei de transmisie API GL-4 sau GL-5.

DURATA DE SERVICIU

Recomandat pentru utilizare până la de două ori intervalul de schimbare recomandat de producătorul motocicletei (km/ore) sau un an, în funcție de care survine primul, în motoare. Când utilizați un alt filtru de ulei decât filtrul de ulei pentru motociclete AMSOIL Ea®, schimbați filtrul la intervale standard. Motoarele de curse sau modificate sunt excluse de la recomandările cu intervale de scurgere extinse; schimbarile de ulei sunt la latitudinea proprietarului.

MFFQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
15W-50
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
20.2
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
140.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
165
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
5.7
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-39
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
3.8
TBN
11.6

Referinte specifice

Cod MPN
MFFQT