ULEI MOTOCICLETA 15W-50 AMSOIL SINTETIC, 946ML
search
  • ULEI MOTOCICLETA 15W-50 AMSOIL SINTETIC, 946ML

Motorolaj 15w-50 Amsoil szintetikus, 946ml

87,10 lei
Adóval együtt

KÉRDEZZE LE A KÉSZLETET A MEGRENDELÉS ELŐTT

Tervezve arra, hogy hidegen, tisztán és védetten tartsa a forró, magas fordulatszámon működő motorokat.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 83,62 lei 13,94 lei
7 81,00 lei 42,68 lei
12 78,39 lei 104,52 lei
Mennyiség
Eladva. Előrendelés telefonon.

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

AMSOIL 15W-50 motorkerékpár-olaj, amelyet a motorkerékpárok legjobb abszolút kenésére terveztek. Függetlenül attól, hogy agresszíven vezet, hajózik vagy stop-and-go forgalomban van, az AMSOIL metrikus szintetikus motorkerékpár-olaj a motorosok számára a legfontosabb előnyöket nyújtja, beleértve a prémium kopásvédelmet; sima, magabiztos váltásokat és hideg, tiszta teljesítményt. Az AMSOIL metrikus szintetikus motorkerékpár-olajjal a pilóták élvezhetik a bizalmat és a biztonságot, amelyet motorkerékpárjaik maximális védelme és teljesítménye nyújt. Garancia Secure™ és nem érvényteleníti a motorkerékpárja garanciáját.

AMSOIL, az autók szintetikus kenésének vezetője, 1972-ben gyártotta az első API által minősített szintetikus motorolajat. Bízzon az AMSOIL, az első a szintetikusok között® hatalmas tapasztalatában, hogy a legjobb munkát végezze motorja védelmében.

Csökkenti a súrlódást, a hőt és a kopást

Magas hőmérsékleti körülmények között az AMSOIL metrikus szintetikus motorkerékpár-olaj meghaladja a magas hőmérsékletű filmellenállási szabványt, kiváló kopásvédelmet biztosítva. Hűvösen tartja a motorokat, hatékonyan csökkenti a súrlódást és a hőt, és intenzív kopásgátló adalékkezelést tartalmaz a kopás csökkentése érdekében a működési körülményektől függetlenül. Az AMSOIL metrikus szintetikus motorkerékpár-olaj hőstabil (hőre) és maximális oxidációgátló adalékokat tartalmaz. Rendkívül ellenáll a volatilitásnak, és úgy van kialakítva, hogy megakadályozza a szennyeződések és a szénlerakódások károsodását, így a motor tisztaságát biztosítja.

Simán, megbízhatóan vált

Az AMSOIL metrikus szintetikus motorkerékpár-olaj nem tartalmaz súrlódásmódosítókat, és elősegíti a sima váltást és a pozitív kuplungkapcsolatot. Úgy van kialakítva, hogy szabályozza a hőt és megakadályozza a csúszást és az ablakokat, hosszabb élettartamot biztosítva a kuplungnak.

Habzás ellenőrzése

A magas fordulatszámok habzást okoznak egyes motorolajoknál. Amikor a habbuborékok áthaladnak a fogaskerekek fogai vagy a motor alkatrészei között, összeomlanak, lehetővé téve a fémfelületek érintkezését, ami kopást okoz. Az AMSOIL szintetikus metrikus motorkerékpár-olaj fejlett habzásgátló adalékokat tartalmaz, amelyek segítenek megakadályozni a habzást, lehetővé téve a motorosok számára, hogy bizalommal tolják a határaikat.

Prémium kopásvédelem

Simán, magabiztosan vált

Hideg, tiszta teljesítmény

Kiváló védelmet nyújt a rozsda és korrózió ellen

A motorkerékpárok hajlamosak a rozsdásodásra a tárolás, a páratartalom és a rövid utazások miatt. A rozsda súlyos károkat okozhat, mint az ellenőrizetlen kopás, a kompresszióvesztés és a szivárgás. Mindazonáltal, a jó rozsdagátló védelem a tervezésen keresztül jön, és nem természetes a motorolajok számára. Szemben sok motorkerékpár-olajjal, az AMSOIL metrikus szintetikus motorkerékpár-olaj speciális rozsdagátló szerekkel van ellátva, amelyek kiváló rozsdagátló védelmet nyújtanak. A magas, 11,1-es teljes bázisszám (TBN) mellett az AMSOIL metrikus szintetikus motorkerékpár-olaj nagyobb védelmet nyújt a savas korrózióval szemben és segít a motor belső tisztaságának megőrzésében.

ALKALMAZÁSOK

API SM, JASO MA/MA2

Használjon AMSOIL 15W-50 metrikus szintetikus motorkerékpár-olajat azokon a motorkerékpárokon, amelyek 15W-50 motorkerékpár-olajat igényelnek, beleértve a Ducati*, BMW*, KTM*, Yamaha*, Triumph* és Royal Enfield* által gyártottakat. Nem ajánlott, ahol API GL-4 vagy GL-5 sebességváltó olaj szükséges.

SZOLGÁLTATÁSI IDŐTARTAM

Ajánlott használat a gyártó által ajánlott cseréi intervallum kétszereséig (km/óra) vagy egy évig, attól függően, hogy melyik következik be először, motorokban. Amikor más olajszűrőt használ, mint az AMSOIL Ea® motorkerékpár olajszűrő, cserélje az olajszűrőt a szokásos intervallumokban. A verseny- vagy módosított motorok nem tartoznak az ajánlott hosszabb csereintervallumok alá; az olajcsere a tulajdonos belátása szerint történik.

MFFQT

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
15W-50
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
20.2
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
140.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
165
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
5.7
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-39
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
3.8
TBN
11.6

Megadott referenciák

ean13
097012425013
MPN (Gyártói cikkszám)
MFFQT