0W-16 Amsoil OE szintetikus motorolaj, 946ML
search
  • 0W-16 Amsoil OE szintetikus motorolaj, 946ML

0W-16 Amsoil OE szintetikus motorolaj, 946ML

50,00 lei
Adóval együtt

Amsoil által gyártott legvékonyabb olaj, amely ennek megfelelően a motor leggyorsabb kenését és a leggyorsabb felmelegedését biztosítja.

  • API SP (Erőforrás-megtakarítás), SN PLUS, SM
  • ILSAC GF-6B

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 48,00 lei 8,00 lei
7 46,50 lei 24,50 lei
12 45,00 lei 60,00 lei
Mennyiség
Eladva. Előrendelés telefonon.

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Egy 0W-16 viszkozitású motorolaj egzotikusnak tűnhet a sofőrök számára, de ahogy az energiahatékonysági követelmények növekednek, ez globális szinten a gyártók általános ajánlásává válhat. A japán mérnökök hosszú ideje kísérleteznek az ultra-vékony motorolajokkal, és a 0W-16-os típus már a '90-es évek óta rendszeresen használatban van Japánban.

Az áttérés előnyei egy vékonyabb olajra

Egy alacsonyabb viszkozitású motorolaj növelheti az üzemanyag-gazdaságosságot, és a kevesebb üzemanyagot fogyasztó motorok kifejlesztésére gyakorolt nyomás felgyorsította ezeknek a viszkozitásoknak a bevezetését. Az üzemanyag-megtakarítási becslések 0W-16 motorolaj használatával lettek kiszámítva. Az üzemanyag-megtakarításon túl, egy alacsonyabb viszkozitású olaj kiváló hidegindítást és csökkentett felmelegedési időt is biztosíthat, pontosan kezelve azt az időszakot, amikor a motor 85-90%-os kopása történik.

OE 0W-16 szintetikus motorolaj

A fő aggodalom az alacsony viszkozitású olaj esetében a kopás elleni védelem. Az OE sorozat többi részéhez hasonlóan az OE 0W-16 erős folyadékfilmet fejleszt ki, amely külön tartja és védi a fém alkatrészeket. Az Amsoil munkája nem ért véget csak egy új viszkozitás keverésével. Az OE 0W-16 szintetikus motorolaj (OES) egyedi kopásgátló adalékokkal van formulázva, amelyek védenek a motor kritikus alkatrészeit, mint a dugattyúk és a vezérműtengelyek. Ez a további védelem különösen fontos a mai motorok által előállított extrém környezetekben, amelyek kisebb hengerűrtartalommal működnek alacsony viszkozitású olajjal.

Fejlett kopás elleni védelem biztosítása

Javítja az üzemanyag-gazdaságosságot és alacsonyan tartja az emissziókat

Védi a dugattyúkat az alacsony sebességű előgyulladástól

Tisztán tartja a motorokat

Védelmet nyújt minden hőmérsékleten

Megfelel az új járművek, mint a Toyota és a Honda követelményeinek

Ajánlott olyan alkalmazásokhoz, amelyek az API SN PLUS (erőforrás-megtakarító) specifikációját igénylik. Csak ott használja, ahol 0W-16 van megadva. Ne cserélje le 0W-20-ra vagy más viszkozitásra.

Boutique Oils véleménye:

0W-16 motorolaj a legvékonyabb olaj, amit az Amsoil gyárt, és ennek megfelelően biztosítja a leggyorsabb motor kenést és a leggyorsabb felmelegedést. Ott, ahol ajánlott, a 0W-16 jelentősen csökkenti a motor kopását, különösen azoknál az autóknál, amelyek gyakran indulnak, mint a start/stop rendszerrel, hibridek, amelyek sok időt töltenek a forgalomban és rövid távolságokat tesznek meg. Javasoljuk az olajszint monitorozását, mivel ez a viszkozitási fokozat magasabb párolgási potenciállal rendelkezik, mint a sűrűbb olajok. Javasoljuk, hogy szigorúan tartsák be a kézikönyvben megadott intervallumokat (a szigorú üzemmód vagy a normál üzemmód intervallumainak felére csökkentve). A 0W-16 csak ott ajánlott, ahol a gépkocsi kézikönyve ezt előírja. Ennek az olajnak a használata nem erre a viszkozitásra tervezett motorokban nyomáshiányt okozhat a motor kenőrendszerében, és ennek következtében a kontaktusfelületek korai tönkremenetelét.

Amsoil Original Equipment – API (Amerikai Petrolkémiai Intézet) által engedélyezett motorolaj;

Az OE sorozat az Amsoil alapvető termékcsaládja és a legjobb ár-érték arányt kínálja.

Ez különösen hibrid benzinmotorokra vagy modern motorokra (turbófeltöltőkkel, közvetlen befecskendezéssel, részecskeszűrővel) vonatkozik, vagy bárhol, ahol az előírások és a viszkozitási fokozat szerepel az autó kézikönyvében.

Az OE sorozatú olaj az Amsoil legolcsóbb teljesen szintetikus olajlehetősége (III. csoport) és alkalmas az eredeti olaj frissítésére egy kiváló kopásgátló és tisztító adalékcsomag miatt.

A finoman finomított molekuláris szerkezet miatt a termék biztosítja az olajfilmet és annak stabilitását alacsony és magas üzemi hőmérsékleteken egyaránt.

Az autó kézikönyvében felsorolt cseréi intervallumra ajánlott, és ha a fedélzeti számítógép által számított rugalmas intervallumról van szó, ez az olaj az OEM algoritmus szerint van kalibrálva.

Védelmet nyújt a korai gyújtás ellen alacsony fordulatszámon (Low Speed Pre-Ignition vagy LSPI), ami közvetlen befecskendezésű és turbófeltöltős motorok gyakori problémája.

OESQT

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
0W-16
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
7.2
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
36.5
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
164
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
2.34
CCS Visc. (vasc. pornire -35°C aferent 0W) 6200 mPa*s max
4781
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-48
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
12.4
TBN
8
Zinc, PPM (componenta ZDDP - aditiv antiuzura)
max. 800

Megadott referenciák

ean13
097012432011
MPN (Gyártói cikkszám)
OESQT