Ulei Scuter 4T 5W-40, Amsoil Scooter 4-Stroke, 946mL
search
  • Ulei Scuter 4T 5W-40, Amsoil Scooter 4-Stroke, 946mL

4T 5W-40 olaj robogóhoz, Amsoil Scooter 4-Stroke, 946mL

68,00 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Prémium védelem a magas minőségű és erős robogók számára.

  • Prémium védelem a megállásokkal és indulásokkal teli forgalomban
  • Ellenáll a magas hőmérsékletnek, hogy tisztán tartsa a motorokat
  • Harcol a kopás ellen az erős, nagy fordulatszámú motorokban

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 65,28 lei 10,88 lei
7 63,24 lei 33,32 lei
12 61,20 lei 81,60 lei
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

A mai léghűtéses és vízhűtéses robogók és maxirobogók, amelyeket naponta használnak, nagy igényeket támasztanak a motorolajjal szemben, különösen a prémium és nagy teljesítményű modellek, amelyek többlet teljesítményt termelnek. A robogómotorok képesek lebontani a motorolajat, ami a viszkozitás csökkenéséhez és a kopás elleni védelem csökkenéséhez vezet. Ezek magas hőmérsékleten működnek, különösen a léghűtéses modellek, amelyek lebontják az olajat, káros lerakódásokat okozva. Sokuknak szüksége van továbbá a nedves kuplunggal kompatibilis olajokra, amelyek sima váltásokat tesznek lehetővé. Az AMSOIL 100% szintetikus, prémium robogóolaj maximális kopás elleni védelmet biztosít, és segít csökkenteni a hőt, miközben sima váltásokat biztosít. Tökéletes a mai erős robogómotorokhoz.

Prémium kopás elleni védelem

A növekvő teljesítmény és fordulatszám, amely jellemző a nagy négyütemű robogókra, képes levágni egyes olajokat, ami viszkozitásvesztéshez vezet, csökkentve ezzel a kopás elleni védelmet és a motor élettartamát. Az AMSOIL robogóolaj 100% szintetikus alapolajokkal van formulázva, amelyek ellenállnak a levágásnak, így folyamatos viszkozitási védelmet biztosítanak a prémium kopás elleni védelem és a motor hosszú élettartama érdekében.

Ellenáll az extrém hőnek

A robogó motorjának üzemi hőmérsékletei nagyon változatosak, különösen a levegővel hűtött motorok esetében, amelyek városi vezetési körülmények között, megállásokkal és indításokkal működnek, és nem biztosítanak elegendő légáramlást a motor hűtésére. Az AMSOIL prémium szintetikus robogóolaj ellenáll a hő okozta lebomlásnak, megőrizve viszkozitását a maximális kopásellenes szabályozás és a motor tisztaságának fenntartása érdekében, meghosszabbítva a motor élettartamát.

Kiváló védelem a hidegindításkor

Prémium szintetikus alapolajaink hideg hőmérsékleten is folyékonyak maradnak, segítve az olaj gyors áramlását a motorindításkor a maximális kopásvédelem érdekében minden körülmények között. Az AMSOIL robogóolaj kiváló teljesítménye hideg időben védi a napi használatban lévő robogókat egész évben.

Nedves kuplung kompatibilitás

Az AMSOIL prémium szintetikus robogóolaj kompatibilis a nedves kuplunggal, így kiváló választás azoknak a robogóknak, amelyek nedves kuplungot használnak a motor és a sebességváltó közötti kapcsolat ki- és bekapcsolására. Nem tartalmaz súrlódás módosítókat, biztosítva a kuplung sima működését és megnövelt élettartamát.

Kompatibilitás a sebességváltóval és a váltóval

Sok robogó alkalmazásban a motor, a sebességváltó és a váltó ugyanazt az olajtartályt használja. Az AMSOIL prémium szintetikus robogóolaj vágásálló és ellenáll a mechanikai tevékenységtől származó elvékonyodásnak, így kiváló védelmet nyújt a sebességváltóknak és váltóknak.

ALKALMAZÁSOK ÉS AJÁNLÁSOK

Használható olyan robogókban, amelyek 5W-40 vagy 0W-40 motorolajat igényelnek, beleértve az alábbi specifikációkat is (de nem korlátozva ezekre), mint például a Yamaha*, Vespa*, BMW*, Aprilia*, Kymco*, Suzuki*, Peugeot* és Piaggio* által gyártottakat. Ne használja hipoid hajtóművekkel.

• API SN, SG, SL

• JASO MA

• Potrivit pentru utilizare în aplicații JASO MB

SZOLGÁLTATÁS ÉLETTARTAMA

Kövesse a gyártó által ajánlott olajcsere intervallumokat.

KOMPATIBILITÁS

Az AMSOIL prémium szintetikus robogóolaj kompatibilis más szintetikus és hagyományos motorolajokkal. Az AMSOIL motorolaj keverése más olajokkal azonban csökkentheti az olaj élettartamát és teljesítményelőnyeit. Az AMSOIL nem támogatja a hosszabb csereintervallumokat, ha az olajok keveredtek.

Az AMSOIL szintetikus motorolajokkal nem ajánlott utólagos olajadalékok használata.

APSQT

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
5W-40
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
15.4
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
90.3
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
177
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
4.2
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
9.3
TBN
10.2

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
APSQT

Ez még talán érdekelhet