Ulei Scuter 4T 5W-40, Amsoil Scooter 4-Stroke, 946mL
search
  • Ulei Scuter 4T 5W-40, Amsoil Scooter 4-Stroke, 946mL

Ulei Scuter 4T 5W-40, Amsoil Scooter 4-Stroke, 946mL

68,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Protecție premium pentru scutere de înaltă calitate și puternice.

  • Protecție premium în traficul cu oprire și pornire
  • Rezistă la căldură ridicată pentru a menține motoarele curate
  • Luptă împotriva uzurii în motoare puternice, cu turații mari

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 65,28 lei 10,88 lei
7 63,24 lei 33,32 lei
12 61,20 lei 81,60 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Scuterele și  maxi-scuterele de astăzi, răcite cu aer și apă, folosite zilnic, pun solicitări mari asupra uleiului de motor, în special modelele premium și mari care produc putere adăugată. Motoarele de scuter pot tăia uleiul de motor, ducând la pierderea viscozității și reducerea protecției împotriva uzurii. Acestea funcționează la temperaturi ridicate, în special modelele răcite cu aer, care pot descompune uleiul, ducând la depuneri dăunătoare. Multe necesită de asemenea uleiuri compatibile cu ambreiajul umed care promovează schimbări line. Uleiul de scuter 100% sintetic, premium, AMSOIL maximizează protecția împotriva uzurii și ajută la reducerea căldurii în timp ce oferă schimbări line. Este perfect pentru motoarele puternice ale scuterelor de astăzi.

Protecție premium împotriva uzurii

Puterea și turațiile crescute, comune scuterelor mari cu patru timpi, pot tăia unele uleiuri, ducând la pierderea viscozității, ceea ce reduce protecția împotriva uzurii și durata de viață a motorului. Uleiul pentru scuter AMSOIL este formulat cu uleiuri de bază 100% sintetice care rezistă la tăiere, oferind o protecție constantă a viscozității pentru o protecție premium împotriva uzurii și o durată de viață lungă a motorului.

Rezistă la căldură extremă

Temperaturile de funcționare ale motorului scuterului fluctuează foarte mult, mai ales în motoarele răcite cu aer folosite în condiții de conducere în oraș, cu oprire și pornire, care nu oferă un flux de aer suficient pentru a răci motorul. Uleiul sintetic premium pentru scuter AMSOIL rezistă la descompunere în căldură extremă, menținându-și viscozitatea pentru un control maxim al uzurii și curățenia motorului, prelungind durata de viață a motorului.

Protecție excelentă la pornirea la rece

Uleiurile noastre de bază sintetice premium rămân fluide la temperaturi reci, ajutând uleiul să curgă rapid la pornire pentru o protecție maximă împotriva uzurii în toate condițiile. Performanța excelentă a uleiului pentru scuter AMSOIL în vreme rece protejează scuterele de uz zilnic pe tot parcursul anului.

Compatibilitate cu ambreiajul umed

Uleiul sintetic premium pentru scuter AMSOIL este compatibil cu ambreiajul umed, făcându-l o alegere excelentă pentru scuterele care folosesc un ambreiaj umed pentru a angaja și dezangaja transmisia de la motor. Nu conține modificatori de frecare, oferind o funcționare lină a ambreiajului și o durată de viață a ambreiajului crescută.

Compatibilitate cu transmisia și cutia de viteze

În multe aplicații pentru scutere, motorul, transmisia și cutia de viteze împart același rezervor de ulei. Uleiul sintetic premium pentru scuter AMSOIL este stabil la tăiere și rezistă la subțierea din activitatea mecanică, oferind o protecție superioară pentru transmisii și cutii de viteze.

APLICAȚII ȘI RECOMANDĂRI

Utilizați în scutere care necesită ulei de motor 5W-40 sau 0W-40 și oricare dintre specificațiile de mai jos, inclusiv (dar nu limitat la) cele fabricate de Yamaha*, Vespa*, BMW*, Aprilia*, Kymco*, Suzuki*, Peugeot* și Piaggio*. Nu utilizați cu angrenaje hipoidale cu acționare pe arbore.

• API SN, SG, SL

• JASO MA

• Potrivit pentru utilizare în aplicații JASO MB

DURATA DE VIAȚĂ A SERVICIULUI

Urmați intervalele de schimb recomandate de producătorul echipamentului.

COMPATIBILITATE

Uleiul sintetic premium pentru scuter AMSOIL este compatibil cu alte uleiuri de motor sintetice și convenționale. Amestecarea uleiului de motor AMSOIL cu alte uleiuri, totuși, va scurta durata de viață a uleiului și va reduce beneficiile sale de performanță. AMSOIL nu susține intervalele de scurgere extinse în cazul în care uleiurile au fost amestecate.

Aditivii de ulei aftermarket nu sunt recomandați pentru utilizare cu uleiurile de motor sintetice AMSOIL.

APSQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
5W-40
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
15.4
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
90.3
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
177
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
4.2
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
9.3
TBN
10.2

Referinte specifice

Cod MPN
APSQT

S-ar putea sa-ti placa