Politica de returnare si rambursare

Costul returului unui produs si al asigurarii transportului lui intra in sarcina cumparatorului doar daca acesta doreste sa inapoieze produsul din motive personale, neimputabile vanzatorului. Toate produsele comercializate sunt produse noi si pentru a se putea repune in vanzare va rugam sa le inapoiati in aceeasi stare. Nu acceptam sticle fara sigiliu intact sau cu ambalaj deteriorat. Va rugam inapoiati marfa nu mai tarziu de 30 zile. Vom transfera intreaga suma cel tarziu 3 zile dupa primirea marfii in stare noua. Suma va fi depusa pe cardul bancar folosit initial sau in cazul platii in numerar a produselor suma se va restitui pe baza unui cont IBAN aferent aceleiasi persoane care a facut achizitia initiala.

Adresa de returnare produse:

BOUTIQUE OILS
Lucian Blaga 9A
510149 Alba Iulia
Alba [County]
Romania

Tel: 0747060934

Status returnare produse:

https://boutiqueoils.ro/returnari

Garantie

Garantia legala a produselor comercializate se ofera strict in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate, cat si in conformitate cu Ordonanţa de urgenţă nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Termenul de garanţie al produselor este de 24 de luni si reprezintă limita de timp, care curge de la data dobândirii produsului, până la data la care vânzătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii neconformitatii. Garantia de 24 de luni a produselor comandate acopera produsele neconforme ce prezinta defecte de materiale si fabricatie. Piesele de schimb cu caracter consumabil, asa numitele materiale de exploatare (substanţe necesare la utilizarea unui vehicul rutier, care se consuma sau se uzeaza în timpul utilizării unui vehicul rutier şi care se completează ori se înlocuiesc în timpul exploatării acestuia: carburanţii auto, lubrifianţii auto, aditivii pentru carburanţii auto, lichidele pentru frana, lichidele de răcire, uleiurile hidraulice), sunt excluse de la orice garantie de durabilitate. Garantia se executa prin inlocuirea sau rambursarea sumei platite initial pentru produse si transport. Plata transportului pentru produsele trimise retur in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea Boutique Oils. 

Termen de folosinta recomandat de producator

Durata de depozitare in ambalajul original nedeschis si nealterat recomandata pentru produsele lichide Amsoil este de 5 ani de la data productiei respectiv a produselor semisolide de 2 ani.

Durata de depozitare in ambalajul original nedeschis si nealterat recomandata pentru produsele lichide Red Line Oil este de 10 ani de la data productiei respectiv a produselor semisolide de 2 ani.

În cadrul acestui termen produsul trebuie să-şi păstreze caracteristicile specifice, indicate pe ambalajul sau pe fisa tehnica. Această limită de timp depinde nu doar de regulile pe care trebuie să le respecte vânzătorul, ci şi de regulile de depozitare pe care trebuie să le asigure clientul. Pentru aceste termene este importanta o depozitare adecvata dupa cum urmeaza:

- Evitați depozitarea recipientelor în exterior. 

- Lubrifianții ar trebui să fie depozitați într-un mediu cu temperatură stabila, intre 0°C  si +29°C. Căldura crește rata de oxidare a uleiului, ceea ce poate afecta aditivii si in cele din urma vascozitatea.  Fluctuațiile de temperatură pot duce la expansiune și contracție, ceea ce, la rândul său, creează contaminare atmosferică (oxigenul și dioxidul de carbon vor afecta viscozitatea). 

- Lumina poate schimba aspectul sau culoarea lubrifianților, întotdeauna depozitați într-un loc întunecat.

- Intruziunea apei poate promova creșterea microbiană și poate afecta unii aditivi sau caracteristicile fizice ale luchidului de frana. Intotdeauna depozitați într-un loc uscat.

- Deși nu există probleme adverse cu depozitarea la temperaturi scăzute a aerosolilor, recomandăm să le lăsați să se încălzească la temperatura camerei înainte de utilizare. Depozitați-le departe de sursele de căldură, flăcări, scântei, suprafețe fierbinți sau borne de baterie.

Boutique Oils se aprovizioneaza trimerstrial si foloseste o metoda de rotire a stocurilor de tip FIFO (first in/first out) astfel incat produsele noastre sa fie distribuite intr-un mod echitabil clientilor. Majoritatea produselor ajung la cumparator in termen de 1 an de la data de productie.