MATERIE PRIMA DE CALITATE - Ne pare rău să spunem asta, dar dacă ati căutat ceva ieftin, sunteți în locul greșit. Am cautat departe atât în țară cât și în străinătate, pentru a oferi produse de înaltă calitate pentru care automobilul dvs. vă va mulțumi. Din păcate, folosirea de catre producatori a celor mai bune ingrediente poate veni la un cost mai mare decât normal si in multe cazuri la pachet cu lipsa certificarii OEM. Dacă calitatea, satisfacția și rezultatele sunt esențiale pentru dvs., sunteți în locul potrivit!

DE CE NOI – Ratiu Tudor si-a petrecut ultimii 23 de ani cercetand si testand solutii de lubrifiere la problemele comune din domeniul auto. Inca din anii facultatii a dezvolatat un stand de testare lubrifianti de angrenaj dupa modelul FZG care ulterior s-a transformat in lucrarea de licenta. Aceasta pasiune este complimentata de sutele de analize de ulei si mii de ore alaturi de clienti. Ratiu Tudor este absolvent al Universitatii Tehnice Cluj Napoca, Facultatea de Constructii de Masini si este specialist certificat in filtrare lubrifianti.

In incercarea schimbarii paradigmei folosirii aditivilor de ulei, specifice pietelor emergente, Tudor a introdus in 2011 pe piata nationala branduri americane de calitate extrem de inalta: Amsoil, Red Line Oil, Driven, Renewable Lubricants Inc., Royal Purple, Idemitsu US si Silkolene UK/actual Fuchs Titan Race. Aceste produse ofereau pachete de aditivi fortificate in limita superioara de toleranta a catalizatoarelor dar la fel de important, baze de ulei sintetice din grupa 5 API. Aceasta sinergie este incomparabila cu rezultatele neprevazute ale “aditivilor de garaj” si ofera, foarte important, rezultate repetabile si previzibile prezervand toate functiile esentiale ale unui lubrifiant in ciuda prioritizarii evidente a protectiei la uzura.

Cu exceptia consultantei tehnice, intretinerii website-ului si a importurilor, astazi, magazinul este manageriat de doamna Gratiela, mama lui Tudor, pensionară, vaduvă si supravietuitoarea unui accident vascular. Activitatea magazinului o mentine recunoscătoare, sanatoasă si activă.

Nu am fi aici fara Alexandra si Cristi care isi aduc contributia pe partea de contabilitate si gestiune.

Boutique Oils SRL

Str. Lucian Blaga, Nr. 9A

Alba Iulia 510149, Alba

ROMANIA

NRC: J01/158/2013

CUI: RO 31356718