Ulei scuter 4T, Amsoil Scooter, 946mL
search
  • Ulei scuter 4T, Amsoil Scooter, 946mL

Ulei scuter 4T 10W-40, Amsoil Scooter 4-Stroke, 946mL

55,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Protecție excepțională pentru motoarele de scuter, transmisii și cutii de viteze

  • Compatibil cu ambreiajul umed
  • Rezistă la căldură
  • Protejează împotriva uzurii

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 52,80 lei 8,80 lei
7 51,15 lei 26,95 lei
12 49,50 lei 66,00 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Uleiul sintetic pentru scutere AMSOIL Formula 4-Stroke 10W-40 este formulat special pentru a satisface nevoile speciale ale scuterelor motorizate cu patru timpi, răcite cu aer și apă, oferind o protecție excepțională împotriva uzurii și o reducere a frecării pentru o durată de viață mai lungă a echipamentului și temperaturi de funcționare mai scăzute. Stabilitatea sa excepțională la tăiere oferă o protecție constantă a viscozității și o protecție suplimentară pentru transmisii și cutii de viteze, în timp ce formula sa fără modificatori de frecare asigură compatibilitatea cu ambreiajele umede și funcționarea lină a ambreiajului. Un pachet special de aditivi anti-corozivi oferă protecție pe termen lung în perioadele de inactivitate și depozitare.

Stabilitate la tăiere

Turațiile mari ale motorului, comune aplicațiilor pentru scutere, cresc tăierea, determinând lubrifianții convenționali să-și piardă viscozitatea și să-și reducă capacitatea de a controla uzura, rezultând o durată de viață a motorului mai scurtă. Formula sintetică a uleiului sintetic pentru scutere Formula 4-Stroke rezistă eficient la tăiere, oferind o protecție constantă a viscozității pentru o protecție excepțională împotriva uzurii și o durată de viață extinsă a echipamentului.

Stabilitate termică

Temperaturile de funcționare ale motorului scuterului fluctuează foarte mult, mai ales în motoarele răcite cu aer. Uleiul sintetic pentru scutere Formula 4-Stroke rezistă la descompunere la temperaturi ridicate, menținându-și viscozitatea protectoare pentru un control maxim al uzurii.

Compatibilitatea cu transmisia și cutia de viteze

În multe aplicații pentru scutere, motorul și transmisia și cutia de viteze împart același rezervor de ulei. Uleiul sintetic pentru scutere Formula 4-Stroke este stabil la tăiere și rezistă la subțierea din activitatea mecanică, oferind o protecție superioară pentru transmisii și cutii de viteze.

Compatibilitatea cu ambreiajul umed

Unele scutere folosesc un ambreiaj de frecare pentru a angaja și dezangaja motorul de la transmisie. În multe cazuri, acest ambreiaj este imersat în același ulei folosit în motor și transmisie. Uleiul sintetic pentru scutere Formula 4-Stroke este compatibil cu ambreiajul umed. Nu conține modificatori de frecare, oferind o funcționare lină a ambreiajului și o durată de viață a ambreiajului crescută.

Protecție împotriva ruginii și coroziunii

Scuterele sunt adesea supuse perioadelor extinse de inactivitate și depozitare, expunând echipamentul la rugină și coroziune internă. Uleiul sintetic pentru scutere Formula 4-Stroke este formulat cu un pachet special de aditivi anti-corozivi conceput pentru a oferi protecție pe termen lung în perioadele de inactivitate și depozitare.

  • Protejează împotriva uzurii
  • Rezistă la tăiere pentru o protecție excelentă a angrenajelor
  • Oferă o funcționare lină a ambreiajului

Aplicații și recomandări

Utilizați oriunde este specificat uleiul de motor SAE 10W-40 în motoarele de scutere motorizate cu patru timpi, răcite cu aer și apă, transmisii și cutii de viteze recomandate pentru oricare dintre specificațiile de mai jos, inclusiv cele fabricate de Honda*, Kawasaki*, Suzuki,* Yamaha*, Vespa*, Aprilia*, Piaggio*, Benelli*, Vento*, Kymco*, Tank* și TGB*.

API SG, SL/CF

JASO MA/MA2 (ambreiaj umed pentru motociclete)

ISO-L-EMA2

Durata de viață a schimbului

Urmați intervalele recomandate de producătorul echipamentului.

Compatibilitate

Uleiul sintetic pentru scutere AMSOIL Formula 4-Stroke este compatibil cu alte uleiuri de motor sintetice și convenționale. Amestecarea uleiului de motor AMSOIL cu alte uleiuri, totuși, va scurta durata de viață a uleiului și va reduce beneficiile sale de performanță. AMSOIL nu susține intervalele de scurgere extinse în cazul în care uleiurile au fost amestecate.

Aditivii de ulei aftermarket nu sunt recomandați pentru utilizare cu uleiurile de motor AMSOIL.

ASOQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
10W-40
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
14.6
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
96.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
157
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
4.2
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-40
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
5.4
TBN
8.5

Referinte specifice

Cod MPN
ASOQT

S-ar putea sa-ti placa