Ulei motor 0W-30 sintetic Amsoil Extreme Power, 946ml
search
 • Ulei motor 0W-30 sintetic Amsoil Extreme Power, 946ml
 • norme Ulei motor 0W-30 sintetic Amsoil Extreme Power, 946ml P300QT

Amsoil Extreme Power 0W-30 szintetikus motorolaj, 946ml

96,74 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Egy magas teljesítményű kenőanyag, amelyet agresszíven vezetett utcai járművek számára terveztek. Kivételes védelmet nyújt a kopás és lerakódások ellen, még szélsőséges körülmények között is.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 92,87 lei 15,48 lei
7 89,97 lei 47,40 lei
12 87,07 lei 116,09 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Egy 0W-30-as olaj, amelyet a maximális védelemre és teljesítményre vágyó rajongók számára terveztek. Pontosan formulázva a legmodernebb technológiával és hosszú távú elkötelezettséggel, hogy a világ legjobb motorolaját készítsék. Az eredmény: a motorvédelem, amely messze meghaladja az iparág legmagasabb szabványait. Készült egy saját fejlesztésű, legújabb generációs összetevők keverékéből, amelyek teljes mértékben kompatibilisek a legújabb dízel részecskeszűrőkkel (DPF) és benzin katalizátorokkal.

100% szintetikus 0W-30 motorolaj Extreme Power

Különösen alkalmas extrém körülmények között, ahol a hagyományos olaj gyakran nem működik megfelelően. A nagy teljesítményű motorok extrém hőmérsékleteken és intenzív stressz alatt működnek, különösen, ha turbóval vannak felszerelve. A hozzáadott hő és nyomás motor kopást és káros iszap képződését okozhatja, ha az olaj nincs megfelelően kialakítva erre az intenzív környezetre. Az AMSOIL Extreme Power 100% szintetikus motorolaj úgy van formulázva, hogy kivételes kopás elleni védelmet és olajfogyasztás elleni ellenállást nyújtson, még szélsőséges körülmények között is.

Ez egy magas teljesítményű kenőanyag, amelyet utcai járművek számára terveztek. Különösen segíthet a hideg motor védelmében és az indításban olyan alkalmazásokban, amelyek ugyanazt a 5W-30-as besorolást igénylik.

 

SZOLGÁLTATÁSI IDŐ

Cserélje az AMSOIL Extreme Power 0W-30 100% szintetikus motorolajat 5000 mérföldönként, hat havonta vagy az eredeti gyártó által ajánlott intervallum szerint, attól függően, hogy melyik következik be először. (ez az intervallum érvényes súlyos körülmények között is)

Ajánlott új és kiváló állapotú motorokhoz, ahol olajat kell használni a normák szerint:

 • ACEA C3
 • API SP, SN Plus, SN....
 • BMW LL-04
 • BMW 83 21 2 465 854
 • BMW 83212465854
 • BMW 83.21.2.465.854
 • Porsche C30
 • GM dexos 2
 • MB 229.51
 • VW 504.00/507.00

Az Amsoil 0W-30 széles körű ajánlásokkal rendelkezik személyautók, SUV-ok és könnyű furgonok számára. Modern, magas hatékonyságú benzin-, dízel- és hibrid hajtású Porsche, Volkswagen és Mercedes-Benz gépjárművekhez tervezték, valamint specifikusan SAE 0W-30 viszkozitási fokozatot és az olaj által támogatott bármely specifikációt igénylő japán és koreai járművekhez.

Ellenáll az olajfogyasztásnak

A magas hőmérséklet okozhatja néhány olaj párolgását (boil-off), ami olajfogyasztáshoz és kipufogógáz-kibocsátáshoz vezet. Az AMSOIL Extreme Power 100% szintetikus motorolaj prémium szintetikus alapolajokkal van formulázva, amelyek természetesen ellenállnak a párolgásnak extrém hő hatására. Minimalizálja az olajfogyasztást, csökkentve az olaj gyakori pótlásának szükségességét.

 

Motor élettartamának elősegítése

Ahogy az olaj áthalad a fémes felületeken, mint például a dugattyúgyűrű/cilinderfal interfészen, az intenzív nyomás képes lehet a molekuláris szerkezetét megvágni, ami miatt az olaj viszkozitása csökken. Lehetséges, hogy a megvágott olaj nem képez egyenletes és hatékony kenőfilmet a kopás elleni védelem érdekében. Az AMSOIL 0W-30 motorolaj ellenáll a viszkozitás vesztésének a vágás miatt, így kiváló kopás elleni védelmet és hosszú motor élettartamot biztosít.

Teljesíti vagy meghaladja az ACEA C3 ipari szabványt a kipufogógáz-utókezelő rendszerek védelme érdekében, amelyek a motor kibocsátásának korlátozására szolgálnak. Szintén teljesíti vagy meghaladja az API SP motor teszt követelményeit a LSPI (Low Speed Pre-Ignition) kezelésére, így előnyös választás a közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltéses, kis méretű benzinmotorok számára.

Maximális erő

Az idő múlásával a kopás és lerakódások csökkentik a motor hatékonyságát és a lóerőt. Az AMSOIL Extreme Power szintetikus motorolaj védelmet nyújt a lerakódások és kopás ellen, segítve a motorok maximális állapotban tartását a maximális teljesítmény érdekében.

Tiszta motorok

Az AMSOIL 0W30 Extreme Power olaj nem tartalmazza a hagyományos olajokra jellemző instabil és könnyű molekulákat. Segít csökkenteni az olajfogyasztást, különösen extrém hőmérsékleti viszonyok között, maximalizálva a motor tisztaságát. Erős tisztítószerekkel van formulálva, amelyek harcolnak a káros lerakódások ellen. A tiszta motorok hatékonyabban működnek és tovább tartanak.

Összefoglaló az előnyökről és potenciális hasznokról

 • Alacsony hamutartalom
 • Segít csökkenteni a részecskeszűrőkben felhalmozódó részecskék mennyiségét
 • Alacsony kén- és foszfortartalom
 • Segít csökkenteni a benzin katalitikus konvertereinek mérgezését
 • Aktív tisztítószerek
 • Segít csökkenteni a lerakódásokat és felhalmozódásokat, lehetővé téve a motor hosszú és tiszta élettartamát
 • Kivételes hő- és oxidációs stabilitás
 • Segít az olaj öregedésének csökkentésében, lehetővé téve a hosszabb cserélési intervallumok védelmét
 • Alacsony olajfogyasztás
 • Kevesebb szénhidrogén-szennyezés
 • Javított súrlódási tulajdonságok
 • Segíthet az üzemanyag-megtakarításban
 • Kiváló képességek alacsony hőmérsékleten
 • Gyors indítás hideg időben és ultra-gyors védelem segít a motor élettartamának meghosszabbításában

Az Amsoil 0W-30 Extreme Power Motorolaj (P300) ajánlott az ultra modern teljesítményű motorokhoz (Otto vagy Diesel) és magas védelmet nyújt a négy évszakban használva. Tartalmaz egy modern adalékcsomagot  DPF védelemmel, közvetlen befecskendezéssel stb., és kombinálva egy magas hőmérsékleten és magas fordulatszámon stabil PAO szintetikus alappal.  

Ajánljuk ezt az olajat különösen a Honda, Toyota, Mazda ázsiai motorokhoz, ahol 0W-30 ACEA C2 olajat kérnek. A jelen termék ACEA C3, ugyanazt az adalékcsomagot kínálja, de nagyobb és stabilabb viszkozitással a fordulatszám rovására a üzemanyag-takarékosság helyett. A terméket ritka esetekben is ajánljuk, ahol a 504/507 szabványt kéri 0W-30 viszkozitásban, és a motor újszerű állapotban van. Többet futott motorok esetén ajánljuk a használatát Amsoil 5W30 504/507 motorolaj vagy az olajfogyasztás jelentős csökkentése érdekében ajánljuk Red Line 5W30 Euro VW 504/507 motorolaj.

 

Amsoil Extreme Power egy olyan olaj, amelyet extrém körülmények közötti védelemre terveztek, mint például a nagyon alacsony vagy magas hőmérsékletek, valamint az intenzív vágási védelem, amelyet a motor fordulatszámának felhalmozódása okoz az olajcsere során. Ez az olaj az olajcsere intervallum alatt állandóbb viszkozitást fog biztosítani, és hosszabb élettartamot nyújt ezekben az extrém körülmények között. Általában az extrém súlyos körülmények kétszer-háromszor gyakoribb olajcserét igényelnek, kivéve az alkalmi használatot a négy évszakban, amikor évente is lehet cserélni. A napi súlyos használatra ajánljuk a hasonló adalékcsomaggal és hivatalos gyártói jóváhagyásokkal rendelkező terméket is Amsoil 5W-30 LS Szintetikus Európai Motorolaj (AEL). Ez utóbbi VW és MB jóváhagyással rendelkezik, kevesebb olajfogyasztási potenciállal a kissé magasabb viszkozitás miatt.

P300QT

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
0W-30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
12.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
67.6
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
179
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
3.5
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-51
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
7.4
TBN
8.4

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
P300QT

Ez még talán érdekelhet