Amsoil Diesel Injector Cleaner
search
  • Amsoil Diesel Injector Cleaner
  • Amsoil dízel injektor tisztító adalék, 473ml

Amsoil dízel injektor tisztító adalék, 473ml

57,72 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap
  • Tisztítja és védi a dízel injektorokat
  • Kompatibilis a részecskeszűrőkkel, és segít gyorsabb és ritkább regenerációjukban
  • Nem befolyásolja az érzékelőket
  • Nem befolyásolja a tömítéseket
  • Csökkenti a fogyasztást és a zajt
  • Csökkenti az olajszennyezést

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 55,41 lei 9,24 lei
7 53,68 lei 28,28 lei
12 51,95 lei 69,26 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Tisztítja és védi a dízel injektorokat

Az Amsoil Diesel injektor tisztító adalékanyag eltávolítja a dízel injektorokon keletkező lerakódásokból adódó teljesítményveszteséget, és segít helyreállítani a lóerőket és javítani az üzemanyag-gazdaságosságot. Ez minden dízelmotor típusra, beleértve a nagynyomású common-rail modelleket is, formulázott. Az Amsoil Diesel injektor tisztító adalékanyag úgy van formulázva, hogy tisztítsa a common rail injektor belső lerakódásait és a hagyományos szén lerakódásokat. Az Amsoil Diesel injektor tisztító adalékanyag bizalmat nyújt a dízel motor teljesítményében. Ez egy koncentrált formula, amely egyedi kémiai anyagokat használ a teljesítményproblémák célzott és eltávolítására, maximális teljesítmény elérése érdekében.

Segít helyreállítani a teljesítményt és javítani az üzemanyag-gazdaságosságot

Az üzemanyag-injektor lerakódásai megszakítják a permetezési formát, gyenge üzemanyag-atomizációt, hiányos égést, túlzott kibocsátást és füstöt okozva. A nagynyomású Commonrail üzemanyagrendszerek egyre inkább előtérbe kerülnek, ahogy a járműgyártók több teljesítményt próbálnak előállítani, miközben szigorúbb kibocsátási szabványokat is betartanak. A nagynyomású common-rail rendszerek 30 000 psi-nél is nagyobb injekciós nyomásokkal rendelkeznek, és finom köd formájában atomizálják az üzemanyagot a hatékonyabb égés érdekében, növelve a teljesítményt és az üzemanyag-hatékonyságot, miközben csökkentik a kibocsátást. Ezeknek a magas nyomásoknak a fenntartása érdekében az injektor-összeállításokat nagyon precízen tervezik, 1-3 mikronos (a haj általában 70-100 mikron vastag) szabad helyet hagyva. Még a minimális lerakódások is ragadósodást okozhatnak, csökkentve a teljesítményt, az üzemanyag-hatékonyságot és a működőképességet. A hagyományos adalékanyag-kémia nem a nehezen eltávolítható lerakódások kezelésére van tervezve.

Az AMSOIL Diesel Injector Clean fejlett kémiai technológiát kínál, amely koncentrált erővel célozza meg a dízel injektorok belső lerakódásait és a szén lerakódásait, segítve visszaállítani a gyári állapotú teljesítményt és működést.

A gyorsulás javul, és a rendszeres használat mellett a dízel injektor tisztítása folytatódik és javítja a teljesítményt az injektorok tisztaságának fenntartásával. A nettó üzemanyag-megtakarítások további javítási költségek nélkül is lehetségesek.

Kenje a szivattyúkat és injektorokat a kopás csökkentése érdekében

A nagyon alacsony kén tartalmú dízel üzemanyag jelentősen csökkentett kenést biztosít - ez kritikus elem a tüzelőanyag-szivattyúk és injektorok kopásának ellenőrzésében. Az Amsoil Diesel Injector tisztító adalékanyag visszaadja a tüzelőanyag-szivattyú és az injektorok számára szükséges kenést, csökkenti a kopást, javítja az élettartamot és időt és pénzt takarít meg a karbantartási költségeken.

Minimalizálja a koromterhelést

Az Amsoil Diesel injektor adalékanyagának erős formulája tisztítja a tüzelőanyag-injektorokat és a dugattyúgyűrűket a jobb égés és a jobb tömítés érdekében. Minimalizálja az elégtelen égésből származó koromképződést és segít a motorolaj viszkozitásának növekedését és a korom okozta kopást csökkenteni.

Elválasztja a tüzelőanyagot és a vizet

Az Amsoil dízel injektor tisztító adalékanyag egy alkoholmentes termék, amely védi a tüzelőanyag-rendszereket a vízszennyezés ellen. Segít megelőzni a tüzelőanyag/víz emulziók kialakulását, így a szeparátor szűrők biztonságosan eltávolíthatják a vizet, mielőtt az elérné az injektorokat, ahol korróziót okozhat.

AJÁNLÁSOK

Használja az AMSOIL Diesel Injector Clean-t mindenféle dízelmotorhoz. Kezdeti használat esetén kövesse a tisztítási ajánlást; a karbantartási adagot rendszeres kezeléshez használja. Használja minden üzemanyagtartályhoz a legjobb teljesítmény és a tüzelőanyag-szivattyú kopás, az injektorok kopása és az injektorok lerakódásai elleni védelem érdekében. Kompatibilis minden kipufogórendszerrel, beleértve a dízel részecskeszűrőket (DPF) is. Adja hozzá az üzemanyaghoz hosszú távú tárolás előtt. Kiválóan használható az AMSOIL Diesel Cetane Boost-tal.

160ml tisztítja az injektorokat egy 60L-es tartály esetén. Két vagy három teljes töltést javasolunk, ha ez az első kezelés.

Egy üveg elegendő 3 tisztításhoz vagy 6 kenési / karbantartási adaghoz, feltételezve, hogy a tartály 60L.

ADFCN

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
ADFCN

Ez még talán érdekelhet