Red Line 85 Plus dízel adalék, 355ml
search
  • Red Line 85 Plus dízel adalék, 355ml
  • Red Line 85 Plus dízel adalék, 355ml
  • Red Line 85 Plus dízel adalék, 355ml

Red Line 85 Plus dízel adalék, 355ml

112,78 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

RED LINE 85 PLUS™ este un gázolaj adalék amelyet a égés javítására és a táplálkozási rendszer élettartamának meghosszabbítására terveztek. A Red Line 85 Plus tartalmaz hőstabil tisztítószereket, amelyek tisztítják az injektorokat és a kompressziós szegmensek területét, amelyek részben elégett égéstermékekkel lehetnek tele. Egy cetánszám-növelő is beépítésre került, amely javítja a hidegindítást és csökkenti a detonációt és a füstöt.

  • Kezdeti kötelező adag (minimum két tartály): 37,5 ml adalék / 10L gázolaj
  • Folyamatos karbantartási adagok: minimum 9,4 ml adalék / 10L gázolaj
  • Cetánszám-növelő adag 3-7 pont: 37,5 ml adalék / 10L gázolaj
  • Cetánszám-növelő adag 1-3 pont: 9,4 ml adalék / 10L gázolaj

Véletlen túladagolásnak nincsenek negatív hatásai.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 108,27 lei 18,04 lei
7 104,89 lei 55,26 lei
12 101,50 lei 135,34 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

 INJEKTOROK TISZTÍTÁSA

Az erős tisztítószerek tartalmazza a dízel adalékanyag A Red Line 85 Plus tisztítja az injektorokat és tisztán tartja őket, még akkor is, ha alacsony minőségű dízelt használnak. A 3. és 4. ábra bemutatja, hogyan képes a Red Line 85 Plus helyreállítani az injektor sugárzását, tökéletes permetezési struktúrát biztosítva, ami maximális teljesítményt és gazdaságosságot biztosít egyszerre, jelentősen csökkentve a motorzajt és a füstöt. Kisebb adagokban az 85 Plus nagyon hatékony lehet az eldugult injektorok tisztításában, a rendszeres használat pedig megelőzheti a lerakódásokat.

NÖVELI A TELJESÍTMÉNYT ÉS AZ HATÉKONYSÁGOT

Ez a hatékonyság-növekedés nem az injektorok tisztításának köszönhető. Ez a tüzelőanyag kenőképességének és a kompressziós szegmens csatornájának tisztításának köszönhető.

A dízel adalékanyag Kenőanyagot ad a tüzelőanyag-szivattyúkhoz és injektorokhoz, és filmet hagy a henger felső részén, csökkentve a súrlódást a kritikus ponton, ahol a gyűrűk megváltoztatják mozgásirányukat - így csökkentve a motor leállításakor a kopást és a működés közbeni súrlódást.

KENŐANYAGOT AD A TÜZELŐANYAG-RENDSZERHEZ
A dízelipar a kénre támaszkodott, mint hatékony kopásgátló adalékanyagra a tüzelőanyag-rendszer számára. A jelenlegi kénszinttel sok befecskendező rendszer hajlamos arra, hogy a befecskendező szivattyú sokkal korábban meghibásodjon. Sok dízel injektor a tüzelőanyag kenésére támaszkodik az injektor kopásának megelőzése érdekében. A Red Line 85 Plus csökkenti a súrlódást és a kopást a tüzelőanyag-szivattyúban, injektorokban és a henger felső részén. Az 85 Plus képes csökkentni a dízel kopási képességét még a régi kénes dízelnél is nagyobb szintre, és ezt a teljesítményt csak 355 ml / 380 liter dízel esetén lehet elérni.

FELÚJÍTJA A TÖMÍTÉSEKET

A dízelben található kén tartalom új szabványai mellett más következmények is adódnak. A kén eltávolítási folyamat csökkenti a dízel aromás tartalmát is. Az üzemanyagellátó rendszer tömítései erre támaszkodnak a tömítések bizonyos mértékű tágulásának biztosításához. Az aromás tartalom hiánya miatt a tömítések összehúzódnak. Ha túlságosan összehúzódnak, szivárgások léphetnek fel a szivattyúnál és az injektor rendszerben, ami drága javításokat eredményezhet. A Red Line 85 olyan anyagokat tartalmaz, amelyek képesek a tömítések duzzadására, de a tágulás mértéke csekély, ha egy teljes tartályt kezelünk. Mindezeket figyelembe véve, a tömítések kondicionálásának és a szivárgások megállításának képessége jelentős lehet bizonyos esetekben, vagy segíthet más esetekben. Annak megállapításához, hogy a dízel adalékanyag 85 Plus elegendő lesz a tömítések felfújásához, hogy megállítsa a szivárgásokat, először próbáljon meg egy teljes üveget egy dízeltankba, és hagyja, hogy néhány napig érintkezzen a tömítésekkel. Ha a szivárgások megálltak, akkor próbálja meg csökkenteni az adagot 355ml-re 380 liter dízelre. Valószínűleg a rendszeres használat szükséges lesz a jövőbeni szivárgások elkerülése érdekében.

NÖVELI A CETANSZÁMOT

A dízel cetánszáma a befecskendezés és az azonnali égés közötti idő mérőszáma. Minél magasabb, annál gyorsabb az gyújtás és ennek következtében az égés csendesebb. A dízel cetánszáma meghatározza a detonáció intenzitását és a téli indítás könnyedségét. Európában a DIN EN 590 szabályozza a dízel minőségét és a cetánszám minimumát 51-re állítja. A Mercedes Benz által jóváhagyott minimum 45. A Red Line 85 Plus 3-tól 7 pontig emeli a számot, ha 355ml / 95 liter használatos, vagy 1-től 3-ig, ha 355 ml / 380 liter használatos.

MEGGÁTOLJA A RUSTOT és ABSZORBÁLJA A VIZET

A dízelben lévő víz fő problémája a táplálórendszer rozsdásodása. Még a legkisebb rozsdanyom is az injektor mérő szelepein új szivattyút vagy új injektorokat jelenthet. Az alkohol kis mennyiségű használata nem oldja jelentősen a vizet a üzemanyagban, csak hozzáadja a víz mennyiségét és korrozívabbá teszi. A Red Line 85 Plus 25% -ban diszpergálja a vizet a térfogatához képest (355 ml 88,75 ml vizet diszpergál) alkohol használata nélkül, és a kondenzált vizet a táplálórendszeren keresztül viszi, megelőzve a rozsdásodást még nagy mennyiségű víz esetén is.

STABILIZÁLJA A DÍZELT

Két aggodalomra ad okot a tüzelőanyag stabilitása. Az egyik a tárolás során bekövetkező romlás hajlama. A másik a befecskendezőkhöz jutó dízel rész, amelyet a dízelpumpa és a befecskendezők hűtése érdekében újra keringetnek. A hő stressz gyorsítja a dízel termikus lebomlását és oxidációját, ami lerakódásokat okoz a tápláló rendszerben és a szűrő eltömődését. A Red Line 85 Plus jelentősen növeli a dízel stabilitását, gátolva annak oxidációját, így meghosszabbítva a szűrő élettartamát és tisztán tartva a tápláló rendszert. A Red Line 85 Plus kiválóan alkalmas a dízel vagy a fűtőolaj hosszú távú tárolásának stabilizálására.

HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK

A gyors tisztítás és kondicionálás érdekében használjon 15ml / 4 liter gázolajat vagy egy teljes üvegcsét 95 literre. A kezelést később csökkentheti 30ml / 40L-re vagy egy teljes üvegcsére 380 literre. Még ez a csökkentett kezelés is kiváló tisztítást és kenést biztosít az injektorok számára. A Red Line 85 Plus 355 ml-es üvegcsékben kapható.

70809

Megadott referenciák

ean13
083522708098
MPN (Gyártói cikkszám)
70809

Ez még talán érdekelhet