Red Line 85 Plus aditiv de motorina, 355ml
search
  • Red Line 85 Plus aditiv de motorina, 355ml
  • Red Line 85 Plus aditiv de motorina, 355ml
  • Red Line 85 Plus aditiv de motorina, 355ml

Red Line 85 Plus aditiv de motorina, 355ml

112,78 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

RED LINE 85 PLUS™ este un aditiv de motorina conceput pentru a îmbunătăţi combustia şi a prelungi viaţa sistemului de alimentare. Red Line 85 Plus conţine detergenti puternic stabili termic care curăţă injectoarele şi zona segmenţilor de compresie care se poate umple de produse parţial arse ale combustiei.  Este incorporat şi un amplificator de cifră cetanică, iar acesta va îmbunătăţi pornirea la rece şi va reduce detonările şi fumul.

  • Doza obligatorie initiala (minim doua rezervoare): 37,5 ml aditiv/ 10L motorina
  • Doze ulterioare de mentenanta continua: minim 9,4 ml aditiv/ 10L motorina
  • Doza de ridicare cetan 3-7 puncte: 37,5 ml aditiv/ 10L motorina
  • Doza de ridicare cetan 1-3 puncte: 9,4 ml aditiv/ 10L motorina

Supradoza accidentala nu are efecte negative.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 108,27 lei 18,04 lei
7 104,89 lei 55,26 lei
12 101,50 lei 135,34 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

 CURĂŢĂ INJECTOARELE

Detergenţii puternici conţinuţi de aditivul de motorina Red Line 85 Plus curăţă injectoarele şi le menţine curate, chiar şi atunci când se foloseşte motorină de calitate joasă. Figurile 3 şi 4 arată cum Red Line 85 Plus poate să refacă jetul injectorului, oferind o structură perfectă a pulverizării, ceea ce va  asigura putere maximă şi economie în acelaşi timp, reducând substanţial zgomotul motorului şi fumul. Doze mici de 85 Plus pot fi foarte eficiente la curăţirea injectoarelor înfundate, iar folosirea regulată poate preveni depunerile.

ÎMBUNĂTĂŢEŞTE PUTEREA ŞI EFICIENŢA

Această îmbunătăţire în eficienţă a carburantului nu este datorată curăţării injectoarelor. Ea se datorează capacităţii de lubrifiere a carburantului şi curăţării canalului segmentului de compresie.

Aditivul de motorina lubrifiază pompele de carburant şi injectoarele şi lasă o peliculă pe partea superioară a cilindrului reducând frecarea în punctul critic unde segmenţii îşi schimbă direcţia de mişcare – reducând astfel uzura la oprirea motorului şi reducând frecarea în timpul funcţionării.

LUBRIFIAZĂ SISTEMUL DE ALIMENTARE
Industria diesel s-a bazat pe sulf ca aditiv antiuzură eficient pentru sistemul de alimentare. Cu nivelul actual de sulf, multe sisteme de injecţie sunt destinate să aibă defecţiuni la pompa de injecţie mult mai devreme. Multe injectoare diesel se bazează pe lubrificaţia carburantului pentru a preveni uzura injectorului. Red Line 85 Plus reduce frecarea şi uzura în pompa de carburant, injectoare şi partea superioară a cilindrului. 85 Plus poate reduce capacitatea de uzură a motorinei la niveluri mai mari chiar decât a vechii motorine cu sulf şi această performanţă poate fi atinsă cu doar 355 ml per 380 litri de motorină.

RECONDIŢIONEAZĂ GARNITURILE

Odată cu noile standarde ale conţinutului de sulf în motorină, vin şi alte consecinţe. Procesul de desulfurare reduce de asemenea conţinutul aromatic al motorinei. Garniturile în sistemul de alimentare se bazează pe acesta pentru a furniza un anumit grad de expansiune al garniturilor. Lipsa conţinutului aromatic cauzează garniturile să se contracte. Dacă acestea se micşorează prea mult, pot apărea pierderi la pompă şi în sistemul de injecţie, materializate în reparaţii scumpe. Red Line 85 conţine substanţe care pot umfla garniturile, dar gradul de expandare este minor când se tratează un rezervor plin. Acestea fiind spuse, capacitatea de a condiţiona garniturile şi de a opri pierderile  poate fi semnificativă în unele cazuri sau poate să fie adjuvantă în altele. Pentru a determina dacă aditivul de motorina 85 Plus va umfla garniturile destul pentru a opri pierderile, prima oară încearcă o sticlă întreagă la un plin de motorină şi dă-i voie să fie în contact cu garniturile cateva zile. Dacă pierderile s-au oprit, atunci încearcă să reduci din dozaj pînă la 355ml per 380 litri de motorină. Cel mai probabil, uzul regulat va fi necesar pentru a evita pierderile pe viitor.

CREŞTE CIFRA CETANICĂ

Cifra cetanică a motorinei e o masură a timpului dintre injecţie şi combustia instantanee. Cu cât e mai înaltă, cu atât aprinderea e mai rapidă şi, ca o consecinţă, combustia e mai silentioasă. Calitatea cetanică a motorinei determină intensitatea detonării şi facilitatea pornirii pe timp de iarnă. În Europa DIN EN 590 reglementează calitatea motorinei şi fixează minimumul cifrei cetanice la 51. Minimumul aprobat de Mercedes Benz este la 45. Red Line 85 Plus ridică cifra cu 3 pana la 7 puncte cand e folosit 355ml/95 litri sau 1 pana la 3 când e folosit 355 ml/380 litri.

PREVINE RUGINA şi ABSOARBE APA

Problema majoră cu apa în motorină este ruginirea sistemului de alimentare. Chiar şi cea mai mică urmă de rugină pe supapele de măsură a injectiei poate însemna o nouă pompă sau injectoare noi. Folosirea de cantităţi mici de alcool nu dizolvă semnificativ apa în carburant ci doar se adaugă la volumul de apă şi o face mai corozivă. Red Line 85 Plus va dispersa apa în proporţie de 25% din volumul său (355ml va dispersa 88.75ml de apă) fără a folosi alcool şi va purta apa condensată prin sistemul de alimentare prevenind rugina chiar şi în cazul unor cantităţi mari de apă.

STABILIZEAZĂ MOTORINA

Există două motive de îngrijorare în ceea ce priveste stabilitatea carburantului. Unul este tendinţa acestuia de a se deteriora în perioada de depozitare. Celălalt este acela legat de portiunea de motorină ce ajunge la injectoare şi care e recirculată cu scopul de a răci pompa de motorină si injectoarele. Stresul căldurii cauzează o degradare termică accelerată şi o oxidare a motorinei, cauzând formarea de depuneri pe sistemul de alimentare şi înfundarea filtrului. Red Line 85 Plus măreşte semnificativ stabilitatea motorinei inhibând oxidarea ei, în felul acesta lungind viaţa filtrului şi menţinând curat  sistemul de alimentare. Red Line 85 Plus este excelent pentru a stabiliza motorina sau uleiul de încălzit pentru depozitare pe termen lung.

DIRECŢII DE FOLOSIRE

Pentru o curăţare rapidă şi condiţionare a garniturilor, folosiţi 15ml/4 litri de motorină sau un flacon întreg la 95 de litri. Tratamentul poate fi redus ulterior la 30ml/40L sau un flacon întreg la 380 de litri. Până şi acest tratament redus va asigura curăţirea excelentă a injectoarelor şi lubrifiere. Red Line 85 Plus este prezentat în flacoane de 355 ml.

70809

Referinte specifice

Cod MPN
70809

S-ar putea sa-ti placa