RED LINE SI-1 Aditiv sistem complet de alimentare cu benzina-443ml
search
  • RED LINE SI-1 Aditiv sistem complet de alimentare cu benzina-443ml
  • Red Line SI-1 Aditiv curatare completa a sitemului de alimentare
  • Red Line SI-1 Aditiv curatare completa a sitemului de alimentare
  • RED LINE SI-1 Aditiv sistem complet de alimentare cu benzina-443ml

RED LINE SI-1 Aditiv sistem complet de alimentare cu benzina-443ml

112,30 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap
  • Curata injectoarele aproape 100% cu un tratament
  • Detergenti eficienti inclusivi la temperaturi inalte
  • Curăţă depunerile din camera de ardere si de pe supapele de admisie
  • Contine lubrifiant sintetic pentru pompa de benzina, garnituri si cilindru superior
  • Reduce nevoia de cifra octanică cu până la două puncte
  • Fara riscuri la utilizare continuă în toate motoarele pe benzina inclusiv cu injectie directa

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 107,81 lei 17,97 lei
7 104,44 lei 55,03 lei
12 101,07 lei 134,76 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

RED LINE SI-1: Un produs de curățare a intregului sistem de alimentare cu combustibil, care conține detergenți puternici pentru a îmbunătăți economia de combustibil și a restabili puterea prin curățarea supapelor de admisie, a injectoarelor de combustibil, a carburatoarelor și a camerelor de ardere.

Beneficii: Curăță toate formele de injectoare de combustibil, inclusiv GDI. Crește stabilitatea combustibilului; reduce formarea de gumă și lac. Reduce nevoia de octan cu până la două puncte. Conține lubrifiant sintetic pentru cilindrul superior. Curăță supapele de control al poluării. Potrivit pentru utilizare cu combustibil oxigenat. Sigur pentru utilizare continuă.

Informații suplimentare:

Aditivul pe baza de Polyether Amine ajută la îndepărtarea depunerilor din sistemul de alimentare cu benzină, cum ar fi depunerile de carbon de pe injectoare, supape și pistoane. Aceste depuneri pot bloca fluxul de combustibil și pot reduce performanța motorului.

Prevenirea depunerilor viitoare: Aditivul pe baza de Polyether Amine poate ajuta la prevenirea formării depunerilor în viitor. Acest lucru poate prelungi durata de viață a sistemului de alimentare cu benzină și poate reduce costurile de întreținere a motorului.

Reducerea emisiilor de gaze de eșapament: Depunerile în sistemul de alimentare cu benzină pot duce la o ardere incompletă a combustibilului și la emisii de gaze de eșapament mai mari. 

DIRECTII DE UTILIZARE

Pentru a obţine o curăţire eficienta, iniţial folosiţi o sticla de Red Line SI-1 la un rezervor de combustibil (35-80L) indiferent de volumul rezervorului. Se adauga aditivul si ulterior benzina sau cel putin cativa litri de benzina peste pentru omogenizare instanta.

Pentru rezultate optime se repeta la fiecare 5000km.

Ulterior curatarii initiale, prin metoda de mentinere a curateniei si lubrifierii se aplica la fiecare plin cate o doza mica. Tratamentul poate fi diluat pana la o ratie de un sfert de sticla la maxim 95L. Metoda de mentinere trebuie folosita doar dupa ce s-a folosit o prima sticla la un plin de benzina.

Nu afecteaza garnituri/simering-uri, filtre, ulei, senzori de orice fel si catalizatoare (indiferent de dilutie). Folositi doar la motoare Otto (benzina 4T).

Folositi masina asa cum o faceti de obicei. Nu trebuie sa fortati motorul sau sa conduceti in afara orasului decat daca faceti asta in mod normal.

In urma acestui tratament puteti sa folositi benzina cu cifra octanica minima recomandata de manual fara pierderi se putere sau eficienta.

Nu folositi sortimente de benzina aditivate suplimentar pentru curatarea injectoarelor dupa acest tratament. Nu este doar inutil cat si riscati sa produceti din nou depuneri in camera de ardere creand inapoi nevoia de cifra octanica ridicata.

Fata de majoritatea produselor de pe piata, acesta contine Polyether Amine 30-39.9% pt a curata pistonul si camera de ardere, nu doar injectorul si supapele. Acest lucru este esential pentru a reduce nevoia de cifra octanica. Aceasta creste pe parcursul utilizarii masinii. Folosirea unui aditiv pe baza de Polyether Amine poate aduce urmatoarele avantaje in curatarea depunerilor de pe piston:

Curatarea depunerilor:

Aditivul pe baza de Polyether Amine poate ajuta la curatarea depunerilor de pe piston si alte componente ale motorului. Depunerile pe piston, cum ar fi carbonul sau depunerile de ulei arse, pot reduce performanta motorului si pot creste uzura componentelor, astfel incat curatarea acestora poate imbunatati functionarea motorului si poate prelungi durata de viata a componentelor.

Reducerea emisiilor: Depunerile pe piston pot duce la o ardere incompleta a combustibilului si la cresterea emisiilor de gaze de esapament. Curatarea depunerilor poate ajuta la imbunatatirea performantei motorului si la reducerea emisiilor de gaze de esapament.

Cresterea eficientei combustibilului: Depunerile pe piston pot reduce eficienta combustibilului prin afectarea arderii uniforme a combustibilului in cilindri. Curatarea depunerilor poate ajuta la imbunatatirea eficientei combustibilului si la economisirea combustibilului.

Reducerea zgomotului motorului: Depunerile pe piston pot creste zgomotul motorului si pot duce la vibratii neplacute. Curatarea depunerilor poate ajuta la reducerea zgomotului motorului si la imbunatatirea confortului in timpul conducerii.

60113

Megadott referenciák

ean13
083522601139
MPN (Gyártói cikkszám)
60113

Ez még talán érdekelhet