Ulei motor 5W-30 sintetic Amsoil Diesel, 946ml
search
  • Ulei motor 5W-30 sintetic Amsoil Diesel, 946ml

Amsoil Diesel 5W-30 szintetikus motorolaj, 946ml

61,48 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

100% szintetikus AMSOIL Diesel olaj kifejezetten arra van kialakítva, hogy megvédje a teherautók, haszongépjárművek, autók és dízel SUV-ok dízel hatékonyságát, lehetővé téve számukra, hogy a jármű maximális teljesítményen működjön. Kivételes értéket és kiváló védelmet nyújt azoknak az ügyfeleknek, akik javítást keresnek a hagyományos, szintetikus vagy versenytárs dízelolajokkal szemben.

GM dexosD, dexos2;

Chrysler MS-11106;

Ford WSS-M2C214-B1;

ACEA C3

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 59,02 lei 9,84 lei
7 57,18 lei 30,13 lei
12 55,33 lei 73,78 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

A 100% szintetikus AMSOIL Diesel Olaj kifejezetten arra van formulálva, hogy megvédje a teherautók, haszongépjárművek, autók és dízel SUV-ok dízel hatékonyságát, lehetővé téve az Ön számára, hogy a járművet maximális teljesítményen tartsa. Kivételes értéket és kiváló védelmet nyújt azoknak az ügyfeleknek, akik javítást keresnek a hagyományos, szintetikus vagy versenytárs dízelolajokkal szemben.

Kivételes Motorvédelem

A fákon lévő kamerák kopása negatívan befolyásolhatja a szelepek időzítését, ami teljesítményvesztéshez és üzemanyag-gazdaságosság csökkenéséhez vezethet. Az AMSOIL Szintetikus Dízelolaj erős folyadékfilmje elválasztja a fémfelületeket, miközben erős kopásgátló adalékai tovább csökkentik a fém-fém érintkezési területeken a kopást, maximális motorélettartamot biztosítva. Harmadik fél által végzett tesztek azt mutatják, hogy az 100% Szintetikus AMSOIL Dízelolaj akár 6X több kopás elleni védelmet nyújt, mint amennyit az iparág vezető szabványa megkövetel, segítve ezzel a jármű élettartamának maximalizálását és a karbantartási költségek, valamint az állásidő csökkentését.

Viszkozitás-szabályozás

Formulált fejlett szintetikus alapolajokkal és tisztító/szóró adalékokkal, az 100% szintetikus AMSOIL Diesel Olaj minimalizálja a viszkozitás változását, miközben függetlenül tartja a koromszemcséket, segítve ezzel a nagyobb részecskék képződésének megelőzését, amelyek kopást okoznak. Az alacsonyabb volatilitás szintén segít a viszkozitásának megőrzésében magas hőmérsékletű szolgáltatás után is, további motorvédelem és javított üzemanyag-gazdaságosság érdekében.

Kiváló Extrém Hőmérsékleteken

Az 100% szintetikus AMSOIL Diesel Olaj úgy van formulálva, hogy javított hő- és oxidációs ellenállást nyújtson a hagyományos diesel olajokkal szemben. Tiszta motorüzemeltetést biztosít, és segít a motor teljesítményének és üzemanyag-hatékonyságának fenntartásában a kiváló motor teljesítmény érdekében. Az AMSOIL Szintetikus Diesel Olaj megbízhatóan folyik hideg hőmérsékleteken is, könnyebb indítást és javított motorvédelmet biztosítva.

Minimalizálja az Olajfogyasztást

100% szintetikus AMSOIL Diesel olaj alacsony párolgással rendelkezik (égés), csökkentve az olajfogyasztást működés közben és kevesebb olajgőzt juttatva a égéstérbe. Biztonságos a dízel kibocsátási rendszerek számára.

KOMPATIBILITÁS

A 100% szintetikus AMSOIL Diesel olaj kompatibilis más hagyományos és szintetikus olajokkal. Az AMSOIL dízelolaj keverése más olajokkal azonban csökkentheti a teljesítménybeli előnyeit. Az utólagos piaci olajadalékok nem ajánlottak az AMSOIL szintetikus dízelolajokkal való használathoz.

ÉLETTARTAM

A 100% szintetikus AMSOIL Diesel olajat az eredeti berendezés gyártója (OEM) által meghatározott olajcsere intervallumokra ajánlják. A tulajdonosi kézikönyvben ellenőrizze az olajcsere specifikus intervallumát. Az intervallumok kiterjeszthetők az OEM által ajánlott intervallumon túlra az olajelemzés segítségével. Az olajszűrőt az olajcserekor kell kicserélni.

DP530QT

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
5W-30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
12.2
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
71.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
169
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
3.52
CCS Visc. (Vasc. pornire -30°C aferent 5W) 6600 mPa*s max
6158
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-45
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
8.3
TBN
7.1

Megadott referenciák

ean13
097012462018
MPN (Gyártói cikkszám)
DP530QT

Ez még talán érdekelhet