AMSOIL Extended Life 5W-30 szintetikus motorolaj, 946ml
search
 • AMSOIL Extended Life 5W-30 szintetikus motorolaj, 946ml
 • AMSOIL Extended Life 5W-30 szintetikus motorolaj, 946ml
 • AMSOIL Extended Life 5W-30 szintetikus motorolaj, 946ml
 • AMSOIL Extended Life 5W-30 szintetikus motorolaj, 946ml

AMSOIL Extended Life 5W-30 szintetikus motorolaj, 946ml

67,70 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Magas teljesítményű szintetikus olaj, amely védi a motorját és hosszabb élettartamot biztosít. Ez az olaj csökkenti a túlzott olajfogyasztást, a motor lerakódásait, a gyors kopást és a hidegindítási nehézségeket.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 64,99 lei 10,83 lei
7 62,96 lei 33,17 lei
12 60,93 lei 81,24 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Magas teljesítményű szintetikus olaj, amely védi a motorját és hosszabb élettartamot biztosít. Ez az olaj csökkenti a túlzott olajfogyasztást, a motor lerakódásait, a gyors kopást és a hidegindítási nehézségeket. Emellett megelőzi a kis sebességnél történő előgyújtás káros hatásait (LSPI), ellenáll a korróziónak és a szénlerakódásnak. Az AMSOIL Extended-Life segítségével akár 20 000 km-t vagy egy évet is mehet, attól függően, hogy melyik következik előbb.

Az Amsoil 5W-30 XL (Extended Life) ajánlott:

 • API SP-RC, SN Plus, SN,...API licencelt olaj
 • ILSAC GF-6A, GF-5 ...
 • ACEA A5/B5, A1/B1
 • Ford WSS-M2C946-A/B1, WSS-M2C929-A,
 • Chrysler MS-6395
 • GM dexos1, Gen2
 • Honda HTO-06

- Az Extended Life 5W-30 szintetikus motorolaj egy AMSOIL termék, amely védelmet és kényelmet nyújt az autósoknak, lehetővé téve számukra, hogy extrém körülmények között is vezessenek akár 20 000 km-t vagy egy évet, attól függően, hogy melyik következik előbb.

- Ellenáll az olaj lebomlásának és fenntartja a folyékonyságot (viszkozitást) extrém hőmérsékleti körülmények között, csökkentve az olajfogyasztást, a motor lerakódásait, a gyors kopást és a hidegindítási nehézségeket.

- Védi a dugattyúkat a kis sebességnél történő előgyulladástól (LSPI), egy jelenség, amely tönkreteheti a dugattyúkat és a hajtórudakat a modern közvetlen benzinbefecskendezéses (GDI) motorokban, gyakran turbófeltöltővel párosítva.

- Tisztán tartja a motorokat egy fejlesztett adalékcsomagon keresztül, amely neutralizálja a savakat és ellenáll a sárnak, korróziónak és a koromlerakódásoknak.

- Kompatibilis a hagyományos motorolajokkal és más szintetikus olajokkal, és nem befolyásolja a jármű vagy berendezés gyártójának garanciáját.

 Szolgáltatás időtartama

Normál szolgáltatás: Akár 20,000 mérföld (32,000 km) vagy egy év, attól függően, hogy melyik következik be először, a szigorú körülmények között nem működő személygépkocsik esetében.

Szolgáltatás Sever (Románia): Legfeljebb 12 000 mérföld (20 000 km) vagy egy év, attól függően, hogy melyik következik be először. A súlyos körülmények közé tartoznak a kereskedelmi vagy flottajárművek, a túlzott járóműhasználat vagy vontatás, szállítás, hóeltakarítás vagy poros körülmények közötti vezetés.

Kivételek: A módosított motorral rendelkező járművek, a versenyautók és az alternatív üzemanyagokat (E85, CNG, propán stb.) használó járművek kizárva az olajcsere hosszabb intervallumára vonatkozó ajánlásokból.

AMSOIL Olajszűrők: Tervezve hosszabb cseréi intervallumokra. Ne lépje túl a 12 000 mérföldet (20 000 km) vagy egy évet más márkájú szűrőkkel, kivéve, ha a jármű gyártója hosszabb intervallumokat javasol. Cserélje ki a szűrőt az olajjal együtt, és rendszeresen ellenőrizze az olajszintet a legjobb teljesítmény érdekében.

Kompatibilitás

AMSOIL Extended-Life szintetikus motorolaj kompatibilis a hagyományos motorolajokkal és más szintetikus olajokkal. Azonban más olajok keverése az AMSOIL olajokkal lerövidíti az olaj élettartamát és csökkenti teljesítménybeli előnyeit. Az AMSOIL nem támogatja az olajcsere meghosszabbított intervallumait, ha az olajok keveredtek.

Az utólag hozzáadott olajadalékok nem ajánlottak az AMSOIL Extended-Life szintetikus motorolaj használata esetén.

Boutique Oils véleménye: Amsoil Boosted XL (Extended Life) – az Amsoil középkategóriás ár- és minőségű terméke, az aláírás sorozat alatt és az OE sorozat felett helyezkedik el, különösen modern benzines motorokhoz ajánlott, legyenek azok ázsiai vagy amerikai. Kiváló ár-érték arányt kínál.

Az adalékcsomag javított az Amsoil OE sorozathoz vagy a gyári olajhoz képest, tisztító adalékokkal és meghosszabbított cserével.

A finoman finomított molekuláris szerkezet (III. csoport) miatt a termék biztosítja az olajfilm és annak stabilitását alacsony és magas üzemi hőmérsékleteken.

AMSOIL XL SAE 0W-20, 5W-30, 10W-40 stb. keverhetők egymással bármilyen köztes / egyéni viszkozitás eléréséhez.

API SP, a legújabb szabvány, védelmet nyújt a motor alacsony sebességnél történő korai gyújtása ellen (Low Speed Pre-Ignition vagy LSPI), ami gyakori probléma a GDI + turbó / kompresszoros motoroknál.

BOOSTED TBN=10, a gyári olajnál magasabb lúgossági érték biztosítja a benzinmotorok védelmét akár 19.300 km/1 évig, amelyik előbb bekövetkezik. Az Amsoil azt javasolja, hogy az olajcserét a gépjármű gyártójának ajánlott intervallumában végezzék, kivéve Észak-Amerikán kívül.

XLFQT

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
5W-30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
11.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
62.9
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
169
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
3.3
CCS Visc. (Vasc. pornire -30°C aferent 5W) 6600 mPa*s max
4619
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-44
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
9.5
TBN
10

Megadott referenciák

ean13
097012157013
MPN (Gyártói cikkszám)
XLFQT

Ez még talán érdekelhet