Ulei motor 5W-30 sintetic Amsoil Diesel, 946ml
search
  • Ulei motor 5W-30 sintetic Amsoil Diesel, 946ml

Ulei motor 5W-30 sintetic Amsoil Diesel, 946ml

61,48 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL este formulat special pentru a proteja eficiența diesel a camionetelor, autoutilitarelor, mașinilor și SUV-urilor diesel, oferindu-vă avantajul de a menține vehiculul funcționând la performanță maximă. Oferă o valoare excepțională și o protecție excelentă pentru clienții care caută o îmbunătățire față de uleiurile diesel convenționale, sintetice sau concurente.

GM dexosD, dexos2;

Chrysler MS-11106;

Ford WSS-M2C214-B1;

ACEA C3

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 59,02 lei 9,84 lei
7 57,18 lei 30,13 lei
12 55,33 lei 73,78 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL este formulat special pentru a proteja eficiența diesel a camionetelor, autoutilitarelor, mașinilor și SUV-urilor diesel, oferindu-vă avantajul de a menține vehiculul funcționând la performanță maximă. Oferă o valoare excepțională și o protecție excelentă pentru clienții care caută o îmbunătățire față de uleiurile diesel convenționale, sintetice sau concurente.

Protecție Excepțională a Motorului

Uzura pe lobii arborelui cu came poate afecta negativ sincronizarea supapelor, ducând la pierderea puterii și a economiei de combustibil. Filmul fluid puternic al Uleiului Diesel Sintetic AMSOIL menține suprafețele metalice separate, în timp ce aditivii săi antiuzură robusti reduc în continuare uzura în regiunile de contact metal-metal pentru o durată de viață maximă a motorului. Testarea de către terți arată că Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL oferă până la 6X mai multă protecție împotriva uzurii decât este necesar conform unui standard de industrie de frunte, ajutând la maximizarea duratei de viață a vehiculului și la reducerea costurilor de întreținere și a timpului de nefuncționare.

Controlul Vâscozității

Formulat cu uleiuri de bază sintetice avansate și aditivi detergenți/dispersanți, Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL minimizează schimbarea vâscozității în timp ce menține particulele de funingine suspendate independent, ajutând la prevenirea formării de particule mai mari care cauzează uzura. Volatilitatea mai mică ajută, de asemenea, la menținerea vâscozității sale după serviciul la temperaturi ridicate pentru o protecție suplimentară a motorului și o economie de combustibil crescută.

Excelent în Temperaturi Extreme

Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL este formulat pentru a oferi o rezistență îmbunătățită la căldură și oxidare comparativ cu uleiurile diesel convenționale. Asigură funcționarea curată a motorului și ajută la menținerea puterii și eficienței combustibilului pentru o performanță superioară a motorului. Uleiul Diesel Sintetic AMSOIL curge și în mod fiabil la temperaturi reci pentru o pornire mai ușoară și o protecție îmbunătățită a motorului.

Minimizează Consumul de Ulei

Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL are o volatilitate scăzută (ardere), reducând consumul de ulei în timpul funcționării și trecând mai puțin vapori de ulei în camera de ardere. Este sigur pentru sistemele de emisii diesel.

COMPATIBILITATE

Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL este compatibil cu alte uleiuri convenționale și sintetice. Amestecarea uleiului diesel AMSOIL cu alte uleiuri, totuși, va reduce beneficiile sale de performanță. Aditivii de ulei aftermarket nu sunt recomandați pentru utilizare cu uleiurile diesel sintetice AMSOIL.

DURATA DE VIAȚĂ

Uleiul Diesel Sintetic 100% AMSOIL este recomandat pentru intervalele de schimbare a uleiului stabilite de producătorul echipamentului original (OEM). Consultați manualul proprietarului pentru intervalul specific de schimbare a uleiului. Intervalele pot fi extinse dincolo de intervalul recomandat de OEM cu analiza uleiului. Schimbați filtrul de ulei în momentul schimbării uleiului.

DP530QT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
5W-30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
12.2
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
71.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
169
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
3.52
CCS Visc. (Vasc. pornire -30°C aferent 5W) 6600 mPa*s max
6158
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-45
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
8.3
TBN
7.1

Referinte specifice

Cod MPN
DP530QT

S-ar putea sa-ti placa