Ulei motor 0W-30 sintetic Amsoil Extreme Power, 946ml
search
 • Ulei motor 0W-30 sintetic Amsoil Extreme Power, 946ml
 • norme Ulei motor 0W-30 sintetic Amsoil Extreme Power, 946ml P300QT

Ulei motor 0W-30 sintetic Amsoil Extreme Power, 946ml

96,74 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Un lubrifiant de înaltă performanță conceput pentru vehiculele conduse agresiv pe stradă. Oferă o protecție excepțională împotriva uzurii și a depunerilor, chiar și în condiții severe.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 92,87 lei 15,48 lei
7 89,97 lei 47,40 lei
12 87,07 lei 116,09 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Un 0W-30 conceput pentru entuziaștii care caută protecție și performanță maximă. Formulat cu precizie cu tehnologie de ultimă oră și o devoțiune îndelungată pentru a face cel mai bun ulei de motor din lume. Rezultatul: protecția motorului care depășește cu mult cele mai înalte standarde ale industriei. Realizat cu un amestec proprietar de componente de ultimă generație formulate pentru a fi complet compatibile cu cele mai recente filtre de particule diesel (DPF) și convertizoare catalitice de benzină.

Ulei motor 0W-30 100% sintetic Extreme Power

Deosebit de potrivit pentru condiții extreme, unde uleiul convențional poate să nu funcționeze adesea. Motoarele de înaltă performanță funcționează la temperaturi extreme și sub stres intens, în special dacă sunt turbo. Căldura și presiunea adăugate provoacă uzura motorului și formarea de nămol dăunător dacă uleiul nu este formulat pentru acest mediu intens. Uleiul de motor AMSOIL Extreme Power 100% sintetic este formulat pentru a oferi o protecție remarcabilă la uzură și rezistență la consumul de ulei, chiar și în condiții severe.

Este un lubrifiant de înaltă performanță, conceput pentru vehiculele care circulă pe stradă. În special, poate ajuta la protecția motorului rece și la pornirea în aplicații care solicită aceeași specificație în gradul 5W-30. 

 

DURATA DE SERVICIU

Schimbați uleiul de motor AMSOIL Extreme Power 0W-30 100% sintetic la 5.000 de mile, șase luni sau intervalul recomandat de producătorul echipamentului original (OEM), oricare dintre acestea survine primul. (interval aplicabil inclusiv în condiții severe)

Se recomanda pentru motoare recente si in stare optima unde se cere un ulei pentru normele:

 • ACEA C3
 • API SP, SN Plus, SN....
 • BMW LL-04
 • BMW 83 21 2 465 854
 • BMW 83212465854
 • BMW 83.21.2.465.854
 • Porsche C30
 • GM dexos 2
 • MB 229.51
 • VW 504.00/507.00

Amsoil 0W-30 poartă recomandări pentru o gamă largă de autoturisme, SUV-uri și furgonete ușoare. Este conceput pentru mașini moderne cu benzină, diesel și hibride de înaltă eficiență de la Porsche, Volkswagen și Mercedes-Benz, precum și pentru vehicule japoneze și coreene care solicită în mod specific un grad de viscozitate SAE 0W-30 și oricare dintre specificațiile pe care uleiul le suportă.

Rezistă la consumul de ulei

Căldura ridicată poate determina volatilizarea (boil-off) unor uleiuri, ceea ce duce la consumul de ulei și la emisii la țeava de eșapament. Uleiul de motor AMSOIL Extreme Power 100% sintetic este formulat cu uleiuri de bază sintetice premium care rezistă în mod natural la evaporare în prezența căldurii extreme. Minimizează consumul de ulei, reducând nevoia de a completa frecvent motorul cu ulei proaspăt.

 

Promovează durata lungă de viață a motorului

Pe măsură ce uleiul trece între suprafețele metalice, cum ar fi interfața inelului pistonului/peretelui cilindrului, presiunea intensă poate forfeca structura moleculară a uleiului, făcându-l să piardă vâscozitatea. Este posibil ca uleiul care s-a forfecat să nu dezvolte o peliculă de lubrifiere consistentă și eficientă pentru a proteja împotriva uzurii. Uleiul de motor AMSOIL 0W-30 rezistă pierderii de vâscozitate, din cauza forfecarii, pentru a oferi o protecție remarcabilă la uzură și o durată lungă de viață a motorului.

Indeplinește sau depășește standardul industriei ACEA C3 pentru a ajuta la protejarea sistemelor de post-tratare a gazelor de eșapament concepute pentru a limita emisiile motorului. Îndeplinește sau depășește, de asemenea, cerințele testului de motor API SP pentru a ajuta la abordarea LSPI (aprindere prealabilă la viteză scăzută), făcându-l o alegere preferată pentru motoarele pe benzină cu injecție directă, turboalimentate, de dimensiuni reduse.

Putere maxima

De-a lungul timpului, uzura și depunerile reduc eficiența motorului și reduc motoarelor caii putere. Uleiul de motor sintetic AMSOIL Extreme Power protejează împotriva depunerilor și a uzurii, ajutând la menținerea motoarelor în stare maximă pentru putere maximă.

Motoare curate

Uleiul AMSOIL 0W30 Extreme Power nu conține moleculele instabile și ușoare inerente uleiurilor convenționale. Ajută la reducerea consumului de ulei, în special în condiții de căldură extremă, maximizând curățenia motorului. Este formulat cu detergenți puternici care luptă împotriva depunerilor dăunătoare. Motoarele curate funcționează mai eficient și durează mai mult.

Sumar avantaje și beneficii potențiale

 • Conținut scăzut de cenușă
 • Ajută la reducerea acumulării de particule în filtrele de particule diesel
 • Conținut scăzut de sulf și fosfor
 • Ajută la reducerea otrăvirii convertizoarelor catalitice de benzină
 • Agenți de curățare activi
 • Ajută la reducerea depunerilor și acumulărilor pentru a permite o viață lungă și curată a motorului
 • Stabilitate termică și de oxidare excepțională
 • Ajută la reducerea îmbătrânirii uleiului, permițând protecția intervalului de golire extins
 • Consum scăzut de ulei
 • Mai puțină poluare cu hidrocarburi
 • Proprietăți de frecare îmbunătățite
 • Poate ajuta la economia de combustibil
 • Capabilități excelente la temperaturi scăzute
 • Pornire rapidă în vreme rece și protecție ultra-rapidă ajută la prelungirea vieții motorului

Amsoil 0W-30 Extreme Power Ulei Motor (P300) se recomanda motoarelor ultra moderne de performata (Otto sau Diesel) si ofera protectie inalta cand sunt folosite in cele 4 sezoane. Contine un pachet de aditivi modern  cu protectie DPF, injectie directa etc si se combina cu o baza sintetica PAO inerent stabila la temperaturi inalte si stabila la turatii inalte.  

Recomandam acest ulei in special motoarelor asiatice Honda, Toyota, Mazda unde se cere un ulei 0W-30 ACEA C2. Produsul de fata fiind ACEA C3, ofera acelasi pachet de aditivi dar cu accentul pe o vascozitate mai mare si mai stabila in turatii in detrimentul economiei de carburant. Produsul se recomanda si cazurilor rare unde ce cere norma 504/507 in vascozitatea 0W-30 iar motorul se afla intr-o stare ca noua. Pentru motoare mai rulate recomandam folosirea uleiului de motor 5W30 504/507 de la Amsoil sau pentru reducerea semnificativa a consumului de ulei recomandam uleiul de motor Red Line 5W30 Euro VW 504/507.

 

Amsoil Extreme Power este un ulei proiectai pentru protectie in conditii extreme cum sunt temperaturile foarte joase sau cele inalte cat si pentru protectie la forfecarea intensa data de cumulul rotatiilor de motor pe parcursul schimbului. Acest ulei va avea o vascozitate mai constanta pe parcursul intervalului de schimb si o viata mai lunga in aceste conditii extreme. In general conditiile extrem de severe necesita schimbul de doua pana la patru ori mai des al uleiului, exceptie facand uzul ocazional in cele 4 sezoane cand se poate schimba anual. Pentru uz sever de zi cu zi recomandam si produsul cu pachet de aditivi similar si aprobari oficiale producator Amsoil 5W-30 LS Synthetic European Ulei Motor (AEL). Acesta din urma prezinta aprobarea VW si MB, un potential mai redus de consum de ulei datorat vascozitatii usor mai mari.

P300QT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
0W-30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
12.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
67.6
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
179
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
3.5
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-51
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
7.4
TBN
8.4

Referinte specifice

Cod MPN
P300QT

S-ar putea sa-ti placa