Amsoil Flush Solutie Spalare Motor
search
 • Amsoil Flush Solutie Spalare Motor
 • Amsoil Flush Solutie Spalare Motor

Motor tisztítás, lerakódások eltávolítása, Amsoil, 473ml

79,66 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Adalékanyag a benzin- vagy dízelmotor és az automata váltó belső mosásához, amelyet a használt olajba kevernek, mielőtt azt kiürítenék.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 76,47 lei 12,75 lei
7 74,08 lei 39,03 lei
12 71,69 lei 95,59 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Benzin vagy dízel motor belső mosásához és automatikus váltóhoz adalékanyag, amelyet a használt olajba kevernek, mielőtt azt eltávolítanák.

 • A termék abban különbözik, hogy nem tartalmaz oldószereket, nem agresszív, tehát semmilyen kockázatot nem jelent.
 • A termék alapja az olaj és a tisztító adalékanyagok.
 • A benne lévő tisztítószerek képesek a használt, mozdulatlan, kokszos gyűrűcsatornák tisztítására is, ami a magas hőmérsékletű dugattyúkon égő olaj és a gázszivárgás (tűzfürdő) miatt következik be. A felszabadított gyűrűk követik a henger profilját, a dugattyú hőjét a blokkba vezetik, csökkentik az olajfogyasztást, javítják az élettartamát és felsőbb kompressziót biztosítanak. Ehhez a célhoz legalább 3 mosás szükséges.
 • Ha a bejáratás nem teljes, a termék képes tisztítani a dugócsatornákat a honolt felületen, amelyet a túl lágy bejáratási folyamat és az égésgázok és a helytelen olaj adalékanyagai közötti reakció eredményeként keletkező lakkfilm borít. Így biztosítva egy olyan felületet, amely folytathatja a bejáratást a felület csúcsainak lemezének kialakulásáig. A motor stabilizálja az olajfogyasztást, az üzemanyagfogyasztást, a teljesítményt és a kompressziót.
 • Jelentősen csökkenti az olajban lévő szennyeződések vagy a belső felületeken stagnáló szennyeződések miatti rendellenes kopást. Az olajelemzés az adalékanyag alkalmazása előtt és után jelentősen jobb részecskekiürítést mutat a motorból.
 • Biztosítja az elektromos szelepek vagy a hidraulikus aktuátorok normál működését (stick and slip jelenség nélkül), amelyek olyan gyakoriak a modern motorok változó elosztásában.
 • A termék semleges minden típusú tömítéshez. Ha vannak tömítései, amelyek később zselésednek, valószínűleg friss vagy alacsonyabb viszkozitású olaj használatának következménye. Ilyen problémák esetén javasolt a javítás vagy legalább egy észter alapú olaj használata a tömítések rugalmasságának helyreállítása érdekében, amennyire lehetséges.
 • Az régi olajhoz adjuk hozzá, indítsuk el és hagyjuk alapjáraton 15 percig, mielőtt cserélnénk. Az autót csak akkor vezetjük, ha fel kell tenni a rámpára vagy liftre.
 • Használat után nincs szükség a motor öblítésére köztes olajcserével.
 • Automata váltók esetén is használható, ha teljes olajcserét végeznek utána (teljes cserélőgéppel).
 • Ne használja differenciálművekben, kézi váltókban, reduktorokban stb.
 • Szükség esetén bármikor használható. Általában egy elhanyagolt motor esetén három egymást követő műveletre van szükség.

 

Az olajöblítések, vagy a motor kenőrendszerének speciális termékkel történő tisztítása általában nem veszélyes a motorra, de bizonyos körülmények között problémás lehet.

Általában az olajöblítések segíthetnek a szennyeződések és egyéb maradványok eltávolításában, amelyek felhalmozódhatnak a motor kenőrendszerében. Ez segíthet megelőzni a motor alkatrészeinek túlzott kopását és jelentősen meghosszabbíthatja annak élettartamát.

Azonban bizonyos körülmények között az olajöblítések problémásak lehetnek. Például egy régi vagy sok kilométert futott motor esetén néhány olajöblítő erős oldószereket vagy más anyagokat tartalmazhat, amelyek károsak lehetnek bizonyos tömítések vagy más alkatrészek számára. Miután az olajöblítés megtörtént, ez olajzavarokhoz és más problémákhoz vezethet. Ezért fontos, hogy minőségi terméket válasszunk és kövessük a használati utasításokat. Az Amsoil Flush nem tartalmaz oldószereket.

 

Általában azonban az előnyök felülmúlják a kisebb hátrányokat.

Egy benzin adalékanyag használata vagy dízel adalékanyag használata Egy további és könnyebben használható lehetőség lehet a motorban lévő lerakódások eltávolítására. Ezek az adalékanyagok úgy vannak kialakítva, hogy megtisztítsák a lerakódásokat a szelepekről, injektorokról, dugattyúkról és a tüzelőanyag-ellátó rendszer egyéb alkatrészeiről. Azonban ezeknek az adalékoknak korlátozott hatásuk lehet a motor többi részén található lerakódásokra.

FLSHCN

Megadott referenciák

ean13
097012308019
MPN (Gyártói cikkszám)
FLSHCN