Amsoil 2-Stroke Dominator Racing Motor Oil
search
  • Amsoil 2-Stroke Dominator Racing Motor Oil
  • Amsoil Dominator keverék 2T olaj, 946ml (50:1)

Amsoil Dominator keverék 2T olaj, 946ml (50:1)

80,00 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap
  • Keverék szintetikus olaj a határon működő motorokhoz
  • API TC; Hígítás 50:1 (előkeverék)
  • Gyulladáspont 94˚C, tűz pont 94˚C
  • Nem kompatibilis alkohollal és nitro-metánnal (lásd Red Line 2T)
  • Az Amsoil Dominator 2T súlyos körülményekre van optimalizálva
  • Az Amsoil Interceptor 2T normál körülményekre van tervezve

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 76,80 lei 12,80 lei
7 74,40 lei 39,20 lei
12 72,00 lei 96,00 lei
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

A versenyzők nem nyerhetnek olyat, amit nem fejeznek be. Ezért az AMSOIL formulázók a DOMINATOR® versenyolajat építették 2 ütemben. Ez a bonyolult olaj- és adalékanyag-keverék közvetlenül a versenymotorok hőjére, nyomására és súrlódására irányul. Ezek a motorok a határon működnek, de a megbízhatóság kritikus. Az Amsoil Dominator Racing 2T keverék olaj kiváló munkát végez a magas teljesítményű motorok védelmében. Hozzáadja azt a tartósságot, amelyre a profi versenycsapatok számítanak, és bizalmat ad, így a motorokat a határig lehet hajtani.

Kiváló kenőképesség és filmállóság

A nagy teljesítményű és versenyre tervezett kéttaktusú motorok kemény körülmények között működnek. Módosítva vannak a nagyobb kompressziós arányok, a nagyobb fordulatszámok és a szegényebb égés érdekében, mindez növeli a hőt és a nyomást. A nagy hő gyorsan elégeti az olaj könnyű frakcióit és gyorsan kiterjeszti a dugattyút, minimalizálja a dugattyú és a henger közötti teret, és növeli a karcolás és a beragadás kockázatát.

A magas nyomás túlhaladhatja az alacsony viszkozitású olajok filmellenállását, ami elősegíti a kopást és a pittinget a kanyarító tengely csapágyaiban.

Az Amsoil Dominator Racing 2T keverék olaj kifejezetten a kiemelkedő ellenállás és kenés érdekében készült. Nagyobb viszkozitású szintetikus alapolajokkal tervezték, amelyeket gondosan választottak ki a magas hőmérséklet és nyomás ellenállására, amelyek a nagy teljesítményű és versenyalkalmazásokra jellemzőek.

Az Amsoil Dominator Racing 2T keverék olaj anti-súrlódási kémiája bevált a versenyeken, hogy extra védelmet nyújtson a dugattyú kopása és a csapágyak kopása ellen.

Megjegyzésre méltó tisztaság

Az égési folyamatban elégetett olaj és üzemanyag káros lerakódásokat hagy a dugattyúkon, gyűrűkön és az égéstérben. A túlzott lerakódások motorhiba katasztrófához vezethetnek, beleértve a gyűrű ragadását, az kipufogó port elzárását és az előgyújtást.

Az AMSOIL DOMINATOR tiszta égésű szintetikus alapolajokkal és erős detergens adalékokkal van formulázva magas hőmérsékleten a lerakódások kivételes ellenőrzése érdekében. Ez segít megelőzni a szénlerakódásokat, amelyek elpusztítják a gyűrű ragasztását, a kipufogóport blokkolását és az előgyújtást. Az AMSOIL DOMINATOR optimalizálva van a súlyos szolgáltatásokhoz

ALKALMAZÁSOK

Használható nagy teljesítményű vagy módosított kéttaktusú motorokban, beleértve a léghűtéses vagy folyadékhűtéses hómobilt, a személyes hajókat, a motocrosst, az ATV-ket, a gokartokat és a vízi motorokat.

Használható magas oktánszámú versenyüzemanyagokkal és teljesítmény kipufogószelepes motorokkal. Kompatibilis a legtöbb kéttaktusú olajjal; azonban az olajok keverését minimálisra kell csökkenteni.

Használat olajbefecskendezéses és előkeveréses alkalmazásokban, amelyek API TC olajokat igényelnek. Az előkeveréses alkalmazásokban a DOMINATOR 50:1 védelmet nyújt, bár sok felhasználó módosítja a keverési arányt, hogy illeszkedjen a konfigurációjukhoz. Nem ajánlott alkohol vagy nitro-metán üzemanyagok használatához

TDRQT

Adatlap

K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
7.0
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
35.2
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
166
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-54

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
TDRQT

Ez még talán érdekelhet