AMSOIL Break-In ulei (SAE 30)
search
  • AMSOIL Break-In ulei (SAE 30)
  • AMSOIL Break-In Oil SAE 30 bejárató olaj, 946ml
  • AMSOIL Break-In Oil SAE 30 bejárató olaj, 946ml

AMSOIL Break-In Oil SAE 30 bejárató olaj, 946ml

64,05 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap
  • súrlódáscsökkentő-mentes
  • nincsenek polimerek
  • foszfor 2000 ppm
  • cink 2200 ppm

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 61,49 lei 10,25 lei
7 59,57 lei 31,38 lei
12 57,65 lei 76,86 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Ez a termék olyan helyzetekre vonatkozik, amikor a hengert honolták vagy a vezérműtengelyeket cserélték. Nem feltétlenül szükséges csak a gyűrűk cseréjéhez.

 

Hasonlóképpen, nem szükséges egy frissen szállított autó bejáratásához. Az autók motorjait gyakran bejáratják a gyárban, mielőtt a forgalmazóknak vagy ügyfeleknek szállítanák őket. Ez a gyakorlat a gyártási folyamat során történik, és "elő-bejáratás" vagy "szállítás előtti bejáratás" néven ismert.

 

Az elő-bejáratási eljárások gyártótól gyártóig változhatnak, és magukban foglalhatják a motor futtatását különböző fordulatszámokon és terheléseken a motor optimális teljesítményének és hosszú élettartamának biztosítása érdekében. A gyártók mérő- és diagnosztikai eszközöket is használhatnak a motor és más fontos alkatrészek teljesítményének ellenőrzésére az elő-bejáratás során.

 

Fontos megjegyezni, hogy még akkor is, ha a motor gyárilag fut, még mindig szüksége lesz a megfelelő bejáratásra az első néhány ezer kilométer használat során a stabilizálódáshoz és a maximális teljesítmény eléréséhez. Ebben az esetben elegendő az első töltésű olajat 1000 és 3000 km között használni, majd előnyös a cseréje.

Az új motor bejáratása a szállítás után fontos és szükséges folyamat a motor teljesítményének és élettartamának biztosítása érdekében. A bejáratási folyamat a motor típusától és a gyártótól függ, de általában az alábbi lépéseket javasolják:

 

Kövesse a gyártó utasításait: Minden gyártónak lehetnek saját utasításai és ajánlásai a motorjuk bejáratásához. Fontos, hogy olvassa el járműve használati útmutatóját, és kövesse a gyártó utasításait a helyes bejáratás elvégzéséhez.

 

Kerülje a motor túlmelegedését: Az autó első használatakor kerülje a hosszú ideig tartó nagy sebességű vezetést és a nagy terhelést, hogy megakadályozza a motor túlmelegedését. A túlmelegedés korai kopást és motor károsodást okozhat.

 

Változtassa a fordulatszámot: Fontos, hogy az első néhány száz kilométeren változtassa a motor fordulatszámát. Ahelyett, hogy a motort állandó fordulatszámon tartaná, változtassa a fordulatszámot és a terhelést, hogy a részek stabilizálódhassanak és megfelelő kenést biztosíthassanak.

 

Kerülje a hirtelen gyorsítást: Az első néhány száz kilométeren kerülje a hirtelen gyorsítást és tartsa a vezetést sima és állandó. Ez segít megelőzni a részek túlzott kopását.

 

Rövid időközönként cserélje az olajat: Az első néhány ezer kilométeren a gyártók rövidebb időközt javasolhatnak az olajcserére, mint a normál. Ez annak köszönhető, hogy a fémrészecskék és egyéb maradványok felhalmozódhatnak az új olajban. Az olaj gyakoribb cseréje segíthet ezeknek a megszüntetésében és a motor védelmében.

 

Ellenőrizze az olajszintet: Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze az olajszintet a bejáratás során, mivel a motor több olajat fogyaszthat az első néhány száz kilométer használat során.

BRKQT

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
SAE 30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
11.4
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
91.6
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
112
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
3.5
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-36
TBN
6.6
Zinc, PPM (componenta ZDDP - aditiv antiuzura)
2200
Phosphorus, PPM (componenta ZDDP, SAPS)
2000

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
BRKQT