75W-140 GL-5 LS szintetikus Amsoil Severe Gear differenciálmű olaj, 946ml, tasak
search
  • 75W-140 GL-5 LS szintetikus Amsoil Severe Gear differenciálmű olaj, 946ml, tasak
  • 75W-140 GL-5 LS szintetikus Amsoil Severe Gear differenciálmű olaj, 946ml, tasak

75W-140 GL-5 LS szintetikus Amsoil Severe Gear differenciálmű olaj, 946ml, tasak

110,45 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Kiváló minőségű kenőolaj, amelyet a teherautók, SUV-k, nehézgépek és más intenzíven használt járművek szigorú működési feltételeihez formuláztak.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 106,03 lei 17,67 lei
7 102,72 lei 54,12 lei
12 99,41 lei 132,54 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Kiváló minőségű fogaskerék-olaj, amelyet a teherautók, SUV-ok, nehézgépek és más intenzíven használt járművek szigorú működési körülményeihez formuláztak.

Az Amsoil Severe Gear 75W-140 GL-5 szintetikus differenciálműolaj azok számára készült, akik a legjobbat követelik. Nagy terhelési igényekre tervezett magas olajfilm-ellenállással rendelkezik. Csökkenti a súrlódást és a legfelsőbb kopásvédelmet nyújtja. Kiválóan teljesít extrém hőmérsékleteken. Segít fenntartani a hatékonyságot és felülmúlja a hagyományos fogaskerék-olajokat. Kiváló minden személyautóhoz és teherautóhoz, de különösen alkalmas vontatásra, szállításra, versenyzésre, kereskedelmi használatra vagy más súlyos feladatokra.

- Kiváló teljesítmény: Kiváló teljesítményt nyújt extrém hőmérsékleti körülmények között, mind meleg, mind hideg.

- Hőállóság: Ellenáll a magas hő okozta lebomlásnak, megakadályozza a savak és a szén/lakk lerakódások képződését.

- Viaszmentes szerkezet: A viasz nélküli kialakítás javítja a hidegáramlási tulajdonságokat, javítva az üzemanyag-gazdaságosságot és a sebességváltást hideg körülmények között.

MAXIMÁLIS VÉDELEM A KOPÁS ELLEN

Szakosított teljesítmény: Kifejezetten a maximális teljesítmény érdekében tervezték súlyos terhelésű alkalmazásokhoz.

Viszkozitás Megőrzése: Megőrzi a viszkozitást a tartós védelem érdekében a fém-fém érintkezés ellen.

AMSOIL Saját Adalékanyagai: Vas-szulfid bevonatot képez a fogaskerekek felületén, biztosítva a legjobb védelmet a kopás, a horpadás és a karcolások ellen.

Túlmelegedés Megelőzése: Segít megelőzni a “termikus túlmelegedést”, egy olyan jelenséget, amelyet a kenőanyag képtelensége okoz a súrlódás és a megnövekedett hőmérséklet szabályozására nagy stressz alatt.

A Kenőanyag Gyors Lebomlásának Gátlása: Megakadályozza a kenőanyag gyors lebomlását és az alkatrészek károsodását, segítve a berendezések jobb működését és hosszabb élettartamát.

ALKALMAZÁSOK:

Az Amsoil Severe Gear 75W-140 GL-5 szintetikus differenciálműolaj kiváló teljesítményt nyújt, és helyettesíti a versenytársak hajtóműolajait: 75W-140, 80W-140 és 85W-140. Használja ott, ahol az eredeti gyártók (OEM) által megkövetelt viszkozitások szükségesek, és ahol a viszkozitás maximális védelme szükséges rendkívül súlyos alkalmazásokhoz.

A termék élettartamára vonatkozóan nem differenciálmű alkalmazások esetén tekintse meg a kézikönyvet a normál vagy súlyos szervizintervallumokhoz.

A hajtóműolajakat gyakrabban kell cserélni, ha poros vagy piszkos körülmények között működtetik a járműveket vagy berendezéseket, kivéve, ha a hajtóműrendszer megfelelően le van zárva és membrántípusú légzőkkel van felszerelve.

Megjegyzés: Az AMSOIL nem támogatja a vízszennyeződés esetén az elhúzódó leeresztési intervallumokat. Gyakran ellenőrizze és karbantartja a hajtóműolajat, ha a vízszennyeződés lehetséges.

Használható differenciálművekben, kézi váltókban és más fogaskerék alkalmazásokban, amelyek az alábbi specifikációk egyikét igénylik: API GL-5, MT-1, MIL-PRF-2105E, Dana SHAES 234 (korábban Eaton PS-037), Mack GO-J vagy más, GL-5 alapú járműgyártói specifikációk, beleértve a Fordot, GM-et és Chrysler-t. Használható tengelyekben is, ahol API GL-4 kenőanyag ajánlott.

Harley Davidson: 99892-84 Semi-Syn Trans Lube

Személyautók, SUV-k, Könnyű Teherautók

- Normál körülmények között - Csere 100,000 mérföld (161,000 kilométer) szolgálati idő után vagy a tulajdonosi kézikönyv szerint, attól függően, melyik hosszabb

- Nehéz körülmények között - Csere 50,000 mérföld (80,500 kilométer) szolgálati idő után vagy a tulajdonosi kézikönyv szerint, attól függően, melyik hosszabb

Nehéz Teherautók Osztály 8 Hosszú Távú Szállítás

- Kövesse az OEM cseréjének intervallumát (mérföld vagy óra) a szintetikus olaj esetében 250,000 mérföldig (402,500 kilométer) vagy három évig, attól függően, melyik jön előbb.

Szakmai/Szállítás- Kövesse az OEM cseréjének intervallumát (mérföld vagy óra) a szintetikus olaj esetében 120,000 mérföldig (193,200 kilométer)

vagy három évig, attól függően, melyik jön előbb.

Off-Road Nehéz Teherautók

- Kövesse az OEM cseréjének intervallumát (mérföld vagy óra) a szintetikus olaj esetében 100 000 mérföldig vagy két évig, amelyik előbb jön.

Az AMSOIL SEVERE GEAR olaj kompatibilis a hagyományos és szintetikus fogaskerék olajokkal. Azonban az AMSOIL olaj keverése más olajokkal lerövidíti az olaj élettartamát és csökkenti a teljesítmény előnyeit. Az AMSOIL nem támogatja a kiterjesztett leeresztési intervallumokat, ahol az olajok keveredtek.

Az AMSOIL által megadottaktól eltérő utólagos olajadalékok nem ajánlottak az AMSOIL fogaskerék olaj használatához.

Az AMSOIL SEVERE GEAR kompatibilis a legtöbb korlátozott csúszású differenciálművel. Azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek további súrlódáscsökkentő adalékot igényelnek a korlátozott csúszású, adjon hozzá AMSOIL Slip Lock-ot.

SVOPK

Adatlap

SAE J306 Grade (Clasa vasc. transmisie conf. SAE J306)
75W-140
API GL level (nivel aditivare pt. presiune extrema)
GL-5 LS
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
26.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
177.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
181
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Brookfield Visc. mPa*s (vasc. la -40°C aferent 75W)
109400

Megadott referenciák

ean13
097012427017
MPN (Gyártói cikkszám)
SVOPK

Ez még talán érdekelhet