• Stoc epuizat. Precomanda telefonic.
Ulei motor 0W-16 Amsoil OE sintetic, 946ML
search
  • Ulei motor 0W-16 Amsoil OE sintetic, 946ML

Ulei motor 0W-16 Amsoil OE sintetic, 946ML

50,00 lei
TVA incl.

Cel mai subtire ulei produs de Amsoil si ofera in consecinta cele mai rapide ungeri ale motorului si cea mai rapida incalzire a lui.

  • API SP (Resource Conserving), SN PLUS, SM
  • ILSAC GF-6B

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 48,00 lei 8,00 lei
7 46,50 lei 24,50 lei
12 45,00 lei 60,00 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Un ulei de motor cu viscozitate 0W-16 poate părea exotic pentru șoferi, dar pe măsură ce cerințele de eficiență cresc, acesta poate deveni o recomandare comună a producătorilor la nivel mondial. Inginerii japonezi au experimentat de mult timp cu uleiuri de motor ultra-subțiri, iar 0W-16 a fost în uz regulat în Japonia încă din anii '90.

Beneficiile trecerii la un ulei mai subțire

Un ulei de motor cu viscozitate mai mică poate crește economia de combustibil, iar presiunea de a crea motoare care consumă mai puțin combustibil a accelerat introducerea acestor viscozități. Estimările declarate de economie de combustibil au fost calculate cu ulei de motor 0W-16 instalat. Dincolo de economia de combustibil, un ulei cu viscozitate mai mică poate oferi, de asemenea, porniri excelente la rece si timpi de incalzire redusi, adresand exact perioada cand 85-90% din uzura motorului se formeaza.

Ulei de motor sintetic OE 0W-16

Principala preocupare cu uleiul de viscozitate scăzută este protecția împotriva uzurii. La fel ca restul gamei OE, OE 0W-16 dezvoltă un film fluid puternic care menține componentele metalice separate și protejate. Munca Amsoil nu s-a încheiat doar cu amestecarea unei noi viscozități. Uleiul de motor sintetic OE 0W-16 (OES) este formulat cu aditivi anti-uzură unici care protejează părțile critice ale motorului, cum ar fi pistoanele și camele. Această protecție suplimentară este deosebit de importantă în mediile extreme produse de motoarele de astăzi adica cu cilindree mai mică care funcționează cu ulei de viscozitate scăzută.

Oferă protecție avansată împotriva uzurii

Îmbunătățește economia de combustibil și menține emisiile reduse

Protejează pistoanele de pre-aprindere la viteze mici

Menține motoarele curate

Protejează în toate temperaturile

Îndeplinește cerințele vehiculelor noi, cum ar fi Toyota și Honda

Recomandat pentru utilizare în aplicații care necesită specificația API SN PLUS (Resource Conserving). Utilizați numai unde este specificat 0W-16. Nu înlocuiți cu 0W-20 sau altă viscozitate.

Opinia Boutique Oils:

Uleiul de motor 0W-16 este cel mai subtire ulei produs de Amsoil si ofera in consecinta cele mai rapide ungeri ale motorului si cea mai rapida incalzire a lui. Acolo unde este recomandat, 0W-16 reduce semnificativ uzura motorului in special in cazul masinilor cu multe porniri cum sunt cele cu sistem start/stop, hibride care petrec mult timp in trafic si parcurg distante mici. Recomandam monitorizarea nivelului de ulei, acest grad de vascozitate avand un potential de evaporare mai ridicat decat uleiurile mai vascoase. Recomandam respectarea cu strictete a intervalelor din manual (intervalele de regim sever sau cele de regim normal injumatatite). 0W-16 se recomanda doar acolo unde se cere in manualul masinii. Folosirea lui in motoare neproiectate pentru aceasta vascozitate poate duce la situatia unei lipse de presiune in instalatia de ungere a motorului si in consecinta la distrugerea prematura a suprafetelor in contact

Amsoil Original Equipment – Ulei de motor licentiat API (American Petroleum Institute);

Gama OE este gama de baza Amsoil si ofera cel mai bun raport pret calitate.

Este in special detinata motoarelor benzina hibride sau moderne (cu turbosuflante, cu injectie directa, cu filtru de particule) sau oriunde una din norme si gradul de vascozitate apare in manualul masinii.

Uleiul din gama OE este cea mai ieftina optiune de ulei full synthetic (gr.III) de la Amsoil si e potrivita pentru un upgrade al uleiului original datorita unui pachet de aditivi antiuzura si de detergenti superior.

Datorita structurii moleculare rafinata uniform produsul asigura filmul de ulei si stabilitatea lui la temperaturi de functionare atat joase cat si inalte.

Se recomanda pentru intervalul de schimb listat in manualul masinii iar in cazul unui interval flexibil calculat de calculatorul de bord, acest ulei e calibrat sa functioneze conform algoritmului OEM.

Protejeaza impotriva aprinderii precoce la turatii reduse (Low Speed Pre-Ignition sau LSPI), o problema comuna a motoarelor cu injectie directa si turbo compresor.

OESQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
0W-16
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
7.2
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
36.5
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
164
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
2.34
CCS Visc. (vasc. pornire -35°C aferent 0W) 6200 mPa*s max
4781
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-48
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
12.4
TBN
8
Zinc, PPM (componenta ZDDP - aditiv antiuzura)
max. 800

Referinte specifice

Cod MPN
OESQT