Ulei motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature, 946ml
search
  • Ulei motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature, 946ml
  • Ulei motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature, 946ml

Ulei motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature, 946ml

79,74 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Oferă o protecție a motorului cu 75% mai mare decât cea necesară unui standard industrial de top, prelungind durata de viață a componentelor vitale.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 76,55 lei 12,76 lei
7 74,16 lei 39,07 lei
12 71,77 lei 95,69 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Caracteristici:

Amsoil 0W-20 este conceput cu un amestec proprietar de baze sintetice de înaltă performanță îmbogățit cu un sistem de aditivi echilibrat cu precizie. Vâscozitatea scăzută, formula avansată complet sintetică ajută la creșterea eficienței motorului și la îmbunătățirea economiei de combustibil. Amsoil 0W-20 oferă protecția la temperaturi ridicate a uleiurilor cu vâscozitate mai mare.

Avantaje și beneficii potențiale:

Formulă complet sintetică cu vâscozitate scăzută, avansată

Ajută la îmbunătățirea economiei de combustibil atunci când se trece de la uleiuri cu vâscozitate mai mare. Economia reală depinde de tipul de vehicul/motor, de temperatura exterioară, de condițiile de conducere și de vâscozitatea uleiului de motor uzat

Stabilitate termică și de oxidare remarcabilă

Ajută la reducerea îmbătrânirii uleiului, rezultând o protecție de lungă durată

Capacități excelente la temperaturi scăzute

Pornirea rapidă la rece și protecția rapidă ajută la prelungirea duratei de viață a motorului

Sistem de componente aditivate echilibrat cu precizie

Performanță excelentă de lubrifiere și protecție împotriva uzurii, ajută la asigurarea protecției împotriva pre-aprinderii la viteză scăzută (LSPI) și a uzurii lanțului de distribuție, menținând în același timp motorul curat.

Aplicații:

Amsoil 0W-20 este conceput pentru motoarele moderne pe benzină cu eficiență ridicată, supraalimentate, de concepție americană, de la General Motors, Ford, Chrysler și Fiat, vehicule pe benzină și/sau hibride, precum și pentru vehiculele japoneze și coreene care solicită în mod specific un grad de vâscozitate SAE 0W-20 și oricare dintre specificațiile pe care le susține uleiul. Amsoil 0W-20 satisface cerințele aplicațiilor hibride pentru care este recomandat.

• Amsoil 0W-20 a fost testat în laborator si oferă o protecție a motorului cu 75% mai mare decât cea necesară unui standard industrial de top, prelungind durata de viață a componentelor vitale. Uleiul de motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature are un sistem avansat de detergenți care protejează piesele motorului de depunerile dăunătoare, cum ar fi cele cauzate de injecția directă de benzină (GDI) sau de cocsificarea turbosuflantei.

• Amsoil 0W-20 îndeplinește sau depășește cerințele standardului industrial ‘API SP Resource Conserving’, contribuind astfel la eficiența consumului de combustibil a motorului și la abordarea LSPI (Low Speed Pre-Ignition), făcându-l o alegere preferată pentru motoarele pe benzină cu injecție directă, supraalimentate, cu dimensiuni reduse.

• Amsoil 0W-20 poate fi utilizat pentru multe stiluri și condiții de conducere, de la ușoare la severe, unde se recomandă un ulei de motor cu vâscozitate SAE 0W-20 sau SAE 5W-20. Nu este potrivit pentru motoarele de vehicule concepute pentru a funcționa cu uleiuri de motor cu vâscozitate mai mare.

Norme:

API SP (Resource Conserving), SN Plus, SN, SM ...

ILSAC GF-6A, GF-5, GF-4 ...

ACEA ACEA A1/B1

GM Dexos 1 gen3 (superseeds Dexos 1 gen2, 6094M)

Ford WSS-M2C947-B1

Ford WSS-M2C947-A

Ford WSS-M2C962-A1

Chrysler MS-6395

Ulei motor 0W-20 Honda 

Ulei motor 0W-20 Toyota

Ulei motor 0W-20 Hyundai

Ulei motor 0W-20 Subaru

Un ulei de motor 0W20 care protejeaza impotriva uzurii motorului in trafic

Cea mai mare parte a uzurii motorului apare în timpul ralantiului sau al conducerii la viteze reduse, sub temperaturi mai scăzute ale motorului. Traficul cu oprire și pornire, încălzirea unui vehicul în timpul iernii și ralantiul prelungit, comun vehiculelor comerciale, sunt toate situații comune care pot accelera uzura.

Componentele motorului se extind și se contractă odată cu schimbarea temperaturilor. Cilindrii și pistoanele sunt perfect rotunde doar atunci când motorul este la temperatura optimă de funcționare. Când motorul funcționează, dar nu este la temperatura de funcționare, toleranțele strânse pot provoca uzură. La viteze reduse, pompa de ulei nu pompează la fel de mult ulei prin sistem, crescând și mai mult riscul de uzură.

Testul Sequence IVA a fost dezvoltat pentru a simula stresurile plasate în mod obișnuit pe motoarele taxiurilor, vehiculelor de livrare și vehiculelor de serviciu pentru navetiști. Măsoară capacitatea uleiului de carter de a controla uzura camei. Camele uzate sau deteriorate pot duce la o pierdere a eficienței, creșterea zgomotului motorului și reparații costisitoare, la scară largă. Testul Sequence IVA este o metrică excelentă pentru evaluarea nivelului de protecție împotriva uzurii al unui ulei - principala preocupare a entuziaștilor.

TESTAREA AMSOIL:

"Uleiul de motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature dezvoltă o peliculă fluidă puternică care menține suprafețele metalice separate, în timp ce aditivii săi robusti anti-uzură reduc și mai mult uzura în regiunile de contact metal-metal pentru o durată maximă de viață a motorului.

Testul motorului Sequence IVA, care trebuie transmis pentru a îndeplini specificațiile API SN PLUS, simulează perioade prelungite de conducere stop-and-go. Timp de 100 de ore, motorul de test oscileaza între 50 de minute de ralanti și 10 minute de turație ridicată – condiții care încurajează uzura motorului. Arborele cu came este apoi măsurat pentru uzură în 84 de locații și se determină un scor mediu.

Am folosit uleiul de motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature, cea mai ușoară vâscozitate din gama, pentru a crește și mai mult severitatea testului. Uleiul de motor 0W-20 sintetic AMSOIL Signature a oferit cu 75% mai multă protecție motorului împotriva  uzurii și pierderii cailor putere decât cea impusă de standardul industriei, prelungind durata de viață a componentelor vitale, cum ar fi pistoanele și camele."

Parametri de testare conform API SN

Motor Nissan* KA24E cu 4 cilindri in linie, 2.4L din 1994

Durata 100 de cicluri orare, 50 de minute la relanti si 10 minute la turatii ridicate

Masuratori Uzura lobilor arborelui cu came - fiecare lob al arborelui cu came este masurat in sapte locatii aproape de nasul lobului unde presiunea este cea mai mare.

Toate scorurile sunt apoi mediate pentru a determina un scor final.

Simuleaza Conditiile de conducere cu oprire si pornire (drumuri scurte si stationare prelungita)

Cerinta Uzura medie maxima a camei limitata la 90 µm (micrometri)

ASMQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
0W-20
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
8.8
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
47.1
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
167
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
2.67
CCS Visc. (vasc. pornire -35°C aferent 0W) 6200 mPa*s max
5122
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-53
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
8.5
TBN
12.5

Referinte specifice

cod EAN13
097012281015
Cod MPN
ASMQT

S-ar putea sa-ti placa