Amsoil 0W-30 Extreme Power Ulei motor, 946ml
search
  • Amsoil 0W-30 Extreme Power Ulei motor, 946ml

Amsoil 0W-30 Extreme Power Ulei motor, 946ml

97,81 lei
TVA incl.

Se recomanda acolo unde se cere un ulei 0W-30 pentru normele:

  • ACEA C3
  • API SP, SN Plus, SN....
  • BMW LL-04
  • Porsche C30
  • GM dexos 2
  • MB 229.51
  • VW 504.00/507.00

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 93,90 lei 7,82 lei
7 89,99 lei 54,77 lei
Cantitate (buc.)
In stoc - Livrare gratuita in 1-2 zile

  Plata securizata cu cardul

Redirectionare / Procesare Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Fara intrebari. E dreptul dvs.

Ulei de motor 100% sintetic de putere extremă

Motoarele de înaltă performanță funcționează la temperaturi extreme și sub stres intens, în special dacă sunt turbo. Căldura și presiunea adăugate provoacă uzura motorului și formarea de nămol dăunător dacă uleiul nu este formulat pentru acest mediu intens. Uleiul de motor AMSOIL Extreme Power 100% sintetic este formulat pentru a oferi o protecție remarcabilă la uzură și rezistență la consumul de ulei, chiar și în condiții severe. Este un lubrifiant de înaltă performanță, conceput pentru vehiculele care circulă pe stradă.

 

DURATA DE SERVICIU

Schimbați uleiul de motor AMSOIL Extreme Power 0W-30 100% sintetic la 5.000 de mile, șase luni sau intervalul recomandat de producătorul echipamentului original (OEM), oricare dintre acestea survine primul. (aplicabil în condiții severe)

 

Rezistă la consumul de ulei

Căldura ridicată poate determina volatilizarea (boil-off) unor uleiuri, ceea ce duce la consumul de ulei și la emisii la țeava de eșapament. Uleiul de motor AMSOIL Extreme Power 100% sintetic este formulat cu uleiuri de bază sintetice premium care rezistă în mod natural la evaporare în prezența căldurii extreme. Minimizează consumul de ulei, reducând nevoia de a completa frecvent motorul cu ulei proaspăt.

 

Promovează durata lungă de viață a motorului

Pe măsură ce uleiul trece între suprafețele metalice, cum ar fi interfața inelului pistonului/peretelui cilindrului, presiunea intensă poate forfeca structura moleculară a uleiului, făcându-l să piardă vâscozitatea. Este posibil ca uleiul care s-a forfecat să nu dezvolte o peliculă de lubrifiere consistentă și eficientă pentru a proteja împotriva uzurii. Uleiul de motor AMSOIL Extreme Power 100% sintetic rezistă pierderii de vâscozitate, din cauza forfecarii, pentru a oferi o protecție remarcabilă la uzură și o durată lungă de viață a motorului.

 

Putere maxima

De-a lungul timpului, uzura și depunerile reduc eficiența motorului și reduc motoarelor caii putere. Uleiul de motor sintetic AMSOIL Extreme Power protejează împotriva depunerilor și a uzurii, ajutând la menținerea motoarelor în stare maximă pentru putere maximă.

 

Motoare curate

Uleiul de motor sintetic AMSOIL Extreme Power nu conține moleculele instabile și ușoare inerente uleiurilor convenționale. Ajută la reducerea consumului de ulei, în special în condiții de căldură extremă, maximizând curățenia motorului. Este formulat cu detergenți puternici care luptă împotriva depunerilor dăunătoare. Motoarele curate funcționează mai eficient și durează mai mult.

Opinia Boutique Oils:

Amsoil 0W-30 Extreme Power Ulei Motor (P300) se recomanda motoarelor ultra moderne de performata (Otto sau Diesel) si ofera protectie inalta cand sunt folosite in cele 4 sezoane. Contine un pachet de aditivi modern  cu protectie DPF, injectie directa etc si se combina cu o baza sintetica PAO inerent stabila la temperaturi inalte si stabila la turatii inalte.  

Recomandam acest ulei in special motoarelor asiatice Honda, Toyota, Mazda unde se cere un ulei 0W-30 ACEA C2. Produsul de fata fiind ACEA C3, ofera acelasi pachet de aditivi dar cu accentul pe o vascozitate mai mare si mai stabila in turatii in detrimentul economiei de carburant. Produsul se recomanda si cazurilor rare unde ce cere norma 504/507 iar motorul se afla intr-o stare ca noua si masina nu mai are garantie. Produsul de fata nu prezinta aprobare oficiala VW si structura moleculara uniforma data de baza sintetica poate genera un consum de ulei motoarelor uzate, adica majoritatii motoarelor iesite din garantie.

Amsoil Extreme Power este un ulei pentru proiectat pentru protectie in conditii extreme cum sunt temperaturile foarte joase sau rezistenta la cele inalte cat si pentru protectie la forfecarea intensa data de cumulul rotatiilor de motor pe parcursul schimbului. Acest ulei va avea o vascozitate mai constanta pe parcursul intervalului de schimb si o viata mai lunga in aceste conditii extreme. In general conditiile extrem de severe necesita schimbul de doua pana la patru ori mai des al uleiului, exceptie facand uzul ocazional in cele 4 sezoane cand se poate atinge un an. Pentru uz sever de zi cu zi recomandam si produsul cu pachet de aditivi similar si aprobari oficiale producator Amsoil 5W-30 LS Synthetic European Ulei Motor (AEL). Acesta din urma are in plus aprobare oficiala VW si MB, un potential mai redus de consum de ulei datorat vascozitatii usor mai mari. Cu toate acestea protectia oferita si in acelasi timp baza de ulei sunt inferioare produsului de fata.

P300QT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
0W-30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
12.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
67.6
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
179
HTHS Visc. 150°C mPa*s (vasc. reala pt presiune ulei)
3.5
Pour Point (°C) (Temperatura °C de la care curge)
-51
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
7.4
TBN
8.4

S-ar putea sa-ti placa