Vaselina sintetica NLGI 2 GC-LB rezistenta la apa Amsoil, 397g GWRCR
search
  • Vaselina sintetica NLGI 2 GC-LB rezistenta la apa Amsoil, 397g GWRCR

Vaselina sintetica NLGI 2 GC-LB rezistenta la apa Amsoil, 397g

55,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Lubrifiere și protecție superioară în aplicații auto, sporturi motorizate și industriale

Rezistă la spălarea și degradarea apei. Protecție de neegalat pentru rulmenții roților remorcii bărcii și alte componente expuse frecvent la apă. Se menține pe loc, lubrifiază și protejează împotriva ruginii.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 46,75 lei 16,50 lei
4 52,80 lei 8,80 lei
7 51,15 lei 26,95 lei
12 49,50 lei 66,00 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Lubrifiere și protecție superioară în aplicații auto, sporturi motorizate și industriale

Rezistă la spălarea și degradarea apei. Protecție de neegalat pentru rulmenții roților remorcii bărcii și alte componente expuse frecvent la apă. Se menține pe loc, lubrifiază și protejează împotriva ruginii.

Unsoarea sintetică rezistentă la apă AMSOIL este o grăsime la presiune extremă, formulată special pentru performanță pe condiții umede. Compusă din uleiuri de bază sintetice de calitate premium și agenți de îngroșare complexi de sulfonat de calciu, Unsoarea rezistentă la apă oferă o rezistență excepțională a filmului, rezistență la forfecare, proprietăți de aderență și stabilitate mecanică. Rezistența sa la spălare și pulverizare este remarcabilă pentru aplicațiile expuse frecvent la apă, noroi, zăpadă sau gheață, inclusiv ATV-uri, UTV-uri, snowmobile și remorci pentru bărci.

Protecție împotriva spălării apei și a pulverizării

Performanța superioară la utilizare umedă a grăsimii sintetice rezistente la apă AMSOIL este formulată cu o chimie de coeziune și adeziv extra durabilă. Se ține împreună atunci când este expus la apă și se agață cu tenacitate de suprafețele metalice atunci când este umed, protejând componentele în timpul expunerii prelungite la apă stătătoare sau sub presiune.

Protectie anticoroziva

Contactul frecvent sau prelungit cu apa poate crește coroziunea, ducând la deteriorarea suprafețelor metalice și a componentelor compromise. Unsoarea rezistentă la apă etanșează suprafețele metalice și luptă chimic împotriva coroziunii, ceea ce o face ideală pentru aplicații cu expunere extinsă la apă, noroi, zăpadă sau gheață.

Performanță de încărcare și presiune extremă

Unsoarea rezistentă la apă protejează componentele de contactul metal-metal chiar și sub sarcini grele. Aditivii săi de presiune extremă protejează împotriva sarcinilor extreme susținute sau bruște pentru o protecție fiabilă împotriva uzurii.

Recomandare de aplicare

Unsoarea sintetică rezistentă la apă AMSOIL îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță stabilite de Institutul Național de Lubrifiere Grease (NLGI) pentru aplicațiile rulmenților roților (GC) și aplicațiile pe șasiu (LB). Poate fi utilizat în rulmenți pentru roți auto, șasiu sau alte aplicații pentru care se recomandă o unsoare NLGI #2 GC sau LB.

ÎNTREȚINEREA APLICAȚIEI

Menținerea unui mediu de lucru curat este importantă atunci când se efectuează ungerea echipamentelor. Ștergeți armăturile de grăsime înainte de a injecta grăsime pentru a preveni ingerarea contaminanților. Păstrați carcasele rulmenților pline cu unsoare la o treime până la jumătate. Nu ungeți în exces, deoarece poate rezulta o acumulare excesivă de căldură. Suplimentați întreținerea standard a grăsimii prin curățarea și ambalarea carcaselor cu unsoare proaspătă, conform unui program de întreținere stabilit.

COMPATIBILITATE

Unsoarea sintetică rezistentă la apă AMSOIL este compatibilă cu multe alte tipuri de unsori. Cu toate acestea, se recomandă ca, la schimbarea grăsimilor, echipamentul să fie curățat de vechea unsoare atunci când este posibil sau spălat cu o cantitate generoasă de Unsoare rezistentă la apă în timp ce mecanismul este în funcțiune. Monitorizați îndeaproape sistemul pentru eventuale inconsecvențe. Întrebările privind compatibilitatea grăsimilor trebuie adresate reprezentantului dvs. AMSOIL sau AMSOIL INC.

GWRCR

Referinte specifice

Cod MPN
GWRCR

S-ar putea sa-ti placa