• Stoc epuizat. Precomanda telefonic.
Vaselina sintetica auto NLGI 2 GC-LB multi-uz Amsoil, 397g GLCCR
search
  • Vaselina sintetica auto NLGI 2 GC-LB multi-uz Amsoil, 397g GLCCR

Vaselina sintetica auto NLGI 2 GC-LB multi-uz Amsoil, 397g

50,00 lei
TVA incl.

Compus din uleiuri de bază sintetice de calitate premium și agenți de îngroșare cu complex de sulfonat de calciu. Vaselina auto NLGI 2 GC-LB oferă o rezistență excepțională a filmului și rezistență la forfecare.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 48,00 lei 8,00 lei
7 46,50 lei 24,50 lei
12 45,00 lei 60,00 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Compus din uleiuri de bază sintetice de calitate premium și agenți de îngroșare cu complex de sulfonat de calciu. Vaselina auto NLGI 2 GC-LB oferă o rezistență excepțională a filmului și rezistență la forfecare pentru o protecție excepțională a componentelor în condiții severe de utilizare, oferind în același timp proprietăți superioare de aderență pentru a rezista eficient la spălarea apei și a rămâne pe loc mai mult timp.

Vaselina sintetica auto NLGI 2 GC-LB multi-uz Amsoil

Unsoarea sintetică multifuncțională AMSOIL reduce în mod eficient frecarea și uzura, oferind liniștea că componentele funcționează curat și fără probleme pentru performanțe remarcabile, durată lungă de viață și întreținere și timpi de nefuncționare redusi, chiar și în condiții severe de funcționare. Calificată pentru cele mai înalte standarde de grăsime și concepută pentru aplicații cu utilizări multiple, unsoarea sintetică multifuncțională oferă cea mai bună protecție și confort.

CARACTERISTICI DE PERFORMANȚĂ

Vaselina auto NLGI 2 GC-LB este compusă din uleiuri de bază sintetice de calitate superioară și agenți de îngroșare cu complex de sulfonat de calciu, grăsimea multifuncțională oferă o rezistență excepțională a filmului și rezistență la forfecare pentru o protecție excepțională a componentelor în condiții severe de utilizare, oferind în același timp proprietăți de aderență superioare pentru a rezista eficient la spălarea apei și a rămâne pe loc. mai lung. Excelează la temperaturi extreme, oferind o stabilitate excelentă la oxidare, un punct de cădere la temperatură ridicată și o valoare a cuplului la temperatură scăzută și capacitatea de pompare. Unsoarea sintetică multifuncțională este formulată cu aditivi de presiune extremă solubili în ulei pentru sarcini grele, precum și inhibitori de oxidare și coroziune pentru a proteja împotriva efectelor coroziunii.

Rezistă la degradarea termică și la oxidare pentru performanță pe termen lung

Rezistență excelentă la spălarea apei pentru a rămâne pe loc mai mult timp

Pompabilitate remarcabilă la temperatură joasă și valoarea cuplului, îmbunătățind operabilitatea în sezonul rece

Adeziv și stabil la forfecare pentru a preveni strângerea

Performanță excelentă la transportarea sarcinii și EP pentru sarcini grele și abuzive

Recomandare de aplicare

Vaselina auto NLGI 2 GC-LB multifuncțională este alegerea preferată pentru o gamă largă de temperaturi ambientale, medii umede, rulmenți pentru roți, sisteme de suspensie și o varietate de aplicații auto.

Vaselina auto NLGI 2 GC-LB sintetică multifuncțională este recomandată în aplicațiile grele și ușoare care se găsesc în fabricile de producție, automobile, remorci și echipamente pentru amenajare a teritoriului, agricole și sporturi motorizate. Acestea includ, dar nu se limitează la, rulmenți cu role, rulmenți simpli, rulmenți axiali, angrenaje, motoare electrice, prese, trolii, bucșe, rulmenți pentru roți, lubrifiere șasiu, articulații universale, articulații sferice, capete de tiranți și articulații de direcție.

ÎNTREȚINEREA APLICAȚIEI

Menținerea unui mediu de lucru curat este importantă atunci când se efectuează ungerea echipamentelor. Ștergeți armăturile de grăsime înainte de a injecta grăsime pentru a preveni ingerarea contaminanților. Păstrați carcasele rulmenților pline cu unsoare la o treime până la jumătate. Nu ungeți în exces, deoarece poate rezulta o acumulare excesivă de căldură. Suplimentați întreținerea standard a grăsimii prin curățarea și ambalarea periodică a carcaselor cu unsoare proaspătă, conform unui program de întreținere stabilit.

GLCCR

Referinte specifice

Cod MPN
GLCCR

S-ar putea sa-ti placa