Vaselina sintetica racing NLGI 2 GC-LB Amsoil DOMINATOR, 397g, GRGCR
search
  • Vaselina sintetica racing NLGI 2 GC-LB Amsoil DOMINATOR, 397g, GRGCR

Vaselina sintetica racing NLGI 2 GC-LB Amsoil DOMINATOR, 397g

88,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Performanță excepțională la viteză si temperatură înaltă 

Vaselina sintetica racing NLGI 2 GC-LB pentru curse AMSOIL DOMINATOR® este concepută pentru a proteja rulmenții de înaltă performanță și componentele șasiului în aplicațiile de curse operate pe zăpadă, pământ, apă sau pistă. Oferă protecție superioară rulmenților care funcționează în condiții de viteză mare, căldură mare și încărcare grea. NLGI #2 GC-LB

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 79,20 lei 17,60 lei
4 84,48 lei 14,08 lei
7 81,84 lei 43,12 lei
12 79,20 lei 105,60 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Performanță excepțională la viteză si temperatură înaltă 

Vaselina sintetica racing NLGI 2 GC-LB pentru curse AMSOIL DOMINATOR® este concepută pentru a proteja rulmenții de înaltă performanță și componentele șasiului în aplicațiile de curse operate pe zăpadă, pământ, apă sau pistă. Oferă protecție superioară rulmenților care funcționează în condiții de viteză mare, căldură mare și încărcare grea. NLGI #2 GC-LB

Performanță anti-uzură

DOMINATOR Racing Grease este concepută cu aditivi de presiune extremă pentru a oferi o protecție excelentă la uzură în aplicații de curse de mare viteză, cu încărcare mare. Pachetul său de aditivi anti-uzură de înaltă performanță ajută la asigurarea unei durate lungi de viață a componentelor.

Reducerea frecării

Deoarece reduce efectiv frecarea, DOMINATOR Racing Grease nu numai că inhibă uzura, ci și maximizează puterea și eficiența consumului de combustibil. Proprietățile sale superioare de reducere a frecării ajută la asigurarea că vehiculele de curse funcționează la performanță maximă.

Capacitate de incarcare

Deși DOMINATOR Racing Grease este special formulată pentru aplicații la temperatură înaltă/viteză mare, oferă, de asemenea, protecție superioară pentru rulmenți de viteză mică, oferind componentelor de curse capacitatea de încărcare excepțională a unei unsori pentru sarcini grele.

Protecție la toate temperaturile

Vaselina sintetica racing NLGI 2 GC-LB îmbină un ulei de bază sintetic cu indice de vâscozitate ridicat cu un agent de îngroșare cu sulfonat de calciu de calitate superioară, cunoscut pentru stabilitatea sa mecanică excepțională, punctul ridicat de cădere, performanța ridicată la încărcare, uzura redusă și rezistența excelentă la spălarea apei și la coroziune. Oferă o pompabilitate excelentă la temperatură joasă și consistență la temperatură ridicată pentru o protecție fiabilă la toate temperaturile.

Rezistă la oxidare, coroziune și spălare cu apă

Vaselina sintetica racing NLGI 2 GC-LB conține un pachet robust de inhibitori de oxidare, ajutând la prevenirea defalcării grăsimii și deteriorarea suprafeței componentelor. Proprietățile sale excelente de aderență și coeziune îi permit să reziste la spălarea apei în timpul funcționării în condiții umede. Un amestec premium de inhibitori de coroziune protejează în continuare împotriva formării coroziunii.

ÎNTREȚINEREA APLICAȚIEI

Menținerea unui mediu de lucru curat este importantă atunci când se efectuează ungerea echipamentelor. Ștergeți armăturile de grăsime înainte de a injecta grăsime pentru a preveni ingerarea contaminanților. Păstrați carcasele rulmenților pline cu unsoare la o treime până la jumătate. Nu ungeți în exces, deoarece poate rezulta o acumulare excesivă de căldură. Suplimentați întreținerea standard a grăsimii prin curățarea și ambalarea periodică a carcaselor cu unsoare proaspătă, conform unui program de întreținere stabilit.

Compatibilitate

Unsoarea sintetică pentru curse DOMINATOR este compatibilă cu multe alte tipuri de unsoare. Cu toate acestea, se recomandă ca la schimbarea grăsimilor, echipamentul să fie curățat de vechea unsoare atunci când este posibil sau spălat cu o cantitate generoasă de Unsoare sintetică pentru curse DOMINATOR în timp ce mecanismul este în funcțiune. Monitorizați îndeaproape sistemul pentru eventuale inconsecvențe. Întrebările privind compatibilitatea grăsimilor trebuie adresate reprezentantului dvs. AMSOIL sau AMSOIL INC.

GRGCR

Referinte specifice

Cod MPN
GRGCR

S-ar putea sa-ti placa