Vaselina sintetica NLGI 2 GC-LB rezistenta la apa Amsoil, 397g GWRCR
search
  • Vaselina sintetica NLGI 2 GC-LB rezistenta la apa Amsoil, 397g GWRCR

Amsoil vízálló szintetikus NLGI 2 GC-LB kenőzsír, 397g

55,00 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Felsőbbrendű kenés és védelem autós, motoros sportok és ipari alkalmazásokban

Ellenáll a vízmosásnak és a víz okozta károsodásnak. Páratlan védelem a csónak utánfutó kerékcsapágyainak és más gyakran víznek kitett alkatrészeknek. A helyén marad, ken és védelmet nyújt a rozsda ellen.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
2 46,75 lei 16,50 lei
4 52,80 lei 8,80 lei
7 51,15 lei 26,95 lei
12 49,50 lei 66,00 lei
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Felsőbbrendű kenés és védelem autóalkalmazásokban, motoros sportokban és ipari felhasználásokban

Ellenáll a vízmosásnak és a víz okozta károsodásnak. Páratlan védelem a csónakok pótkocsi kerékcsapágyainak és más gyakran víznek kitett alkatrészeknek. A helyén marad, ken és védi a rozsdától.

Az AMSOIL vízálló szintetikus zsír egy extrém nyomásálló kenőanyag, kifejezetten nedves körülmények közötti teljesítményre formulálva. Prémium minőségű szintetikus alapolajokból és kalcium-szulfonát komplex sűrítőszerekből álló, a Vízálló Zsír kivételes filmellenállást, vágásállóságot, tapadási tulajdonságokat és mechanikai stabilitást nyújt. Mosási és permetezési ellenállása kiemelkedő a gyakran víznek, sárnak, hónak vagy jégnek kitett alkalmazásokban, beleértve az ATV-ket, UTV-ket, hómobileket és csónakpótkocsikat.

Védelem a vízmosás és permetezés ellen

A vízzel szemben ellenálló AMSOIL szintetikus zsír kiemelkedő nedves használati teljesítménye extra tartós kohéziós és ragasztási kémiai formulával készül. Összetart, amikor víznek van kitéve, és ragaszkodik a fémfelületekhez nedvesen, védelmet nyújtva a komponenseknek a hosszantartó víznek való kitettség vagy nyomás alatt.

Korrózióvédelem

A vízzel való gyakori vagy hosszantartó érintkezés növelheti a korróziót, ami a fémfelületek károsodásához és a kompromittált komponensekhez vezet. A vízálló zsír lezárja a fémfelületeket és kémiai úton küzd a korrózió ellen, ideális megoldást nyújtva a víz, sár, hó vagy jég hosszantartó expozíciójú alkalmazásokhoz.

Extrém terhelési és nyomási teljesítmény

A vízálló zsír védi a komponenseket a fém-fém érintkezéstől még nagy terhelések alatt is. Extrém nyomású adalékai védelmet nyújtanak az extrém vagy hirtelen terhelésekkel szemben, megbízható védelmet biztosítva a kopás ellen.

Alkalmazási ajánlás

Az AMSOIL vízálló szintetikus zsír megfelel a Nemzeti Kenőzsír Intézet (NLGI) által a kerékcsapágyak (GC) és a vázalkalmazások (LB) számára meghatározott legmagasabb teljesítményszabványoknak. Használható autók kerékcsapágyaiban, vázakon vagy más olyan alkalmazásokban, ahol NLGI #2 GC vagy LB zsírt ajánlanak.

ALKALMAZÁS KARBANTARTÁSA

A tiszta munkakörnyezet fenntartása fontos, amikor a berendezések kenését végzik. Törölje le a zsírtöltő armatúrákat a zsír beinjektálása előtt, hogy megakadályozza a szennyeződések bejutását. Tartsa a csapágyházakat a zsírral egyharmadig vagy feléig töltve. Ne kenje túl, mert ez túlzott hőfelhalmozódást eredményezhet. Egészítse ki a zsír standard karbantartását a házak tisztításával és friss zsírral való újratöltésével, egy meghatározott karbantartási ütemezés szerint.

KOMPATIBILITÁS

A vízálló AMSOIL szintetikus zsír kompatibilis sok más zsírtípussal. Azonban ajánlott, hogy a zsírok cseréjekor, ha lehetséges, tisztítsák meg a berendezést a régi zsírtól, vagy mossa le bőséges mennyiségű vízálló zsírral, miközben a mechanizmus működik. Figyelmesen ellenőrizze a rendszert az esetleges inkonzisztenciákra. A zsírok kompatibilitásával kapcsolatos kérdéseket az Ön AMSOIL képviselőjéhez vagy az AMSOIL INC-hez kell intézni.

GWRCR

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
GWRCR

Ez még talán érdekelhet