• Stoc epuizat. Precomanda telefonic.
Ulei ATF Racing, Amsoil Super Shift, 946ML
search
  • Ulei ATF Racing, Amsoil Super Shift, 946ML

Ulei ATF Racing, Amsoil Super Shift, 946ML

56,53 lei
TVA incl.

Formulat pentru aplicații cu putere mare și cuplu mare.

Rezistă la căldură extremă pentru a elimina practic alunecarea și pentru a îmbunătăți performanța schimbării vitezelor, protejând în același timp împotriva uzurii.

INTEROGATI DISPONIBILITATEA INAINTE DE A COMANDA

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 54,27 lei 9,04 lei
7 52,57 lei 27,70 lei
12 50,87 lei 67,83 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Pentru succes maxim, piloții trebuie să aibă încredere că transmisia lor va schimba vitezele lin și va funcționa corect, indiferent cât de mult își împing vehiculul. Aplicațiile de curse puternice, cu cuplu mare, pun însă o presiune enormă pe transmisii. Lichidele care nu pot rezista la căldură intensă și forțe de tăiere se pot descompune, ducând la formarea de depuneri dăunătoare, uzură și calitate slabă a schimbării vitezelor.

Ajută Transmisiile să Funcționeze Curat

AMSOIL Super Shift protejează împotriva căldurii și uzurii, ajutând la reducerea temperaturilor și prevenirea defecțiunilor de transmisie. Stabilitatea sa superioară oxidativă și termică inhibă formarea de lac, depuneri si namol astfel încât echipamentul să funcționeze curat. Super Shift acționează ca un fluid de transfer de căldură și, prin controlul alunecării ambreiajului, ajută la reducerea temperaturilor de funcționare în transmisiile fierbinți. La temperaturi scăzute, Super Shift curge ușor pentru o protecție fiabilă la pornire și după pornire.

Schimbări Line de Viteze

AMSOIL Super Shift conține aditivi de cea mai bună calitate selectați special pentru aplicații de curse. Performanța sa superioară de frecare a transmisiei oferă o capacitate mare de reținere pentru transferul maxim de cuplu și puterea de frânare. Super Shift elimină practic alunecarea, promovează angajarea pozitivă a ambreiajului și îmbunătățește performanța generală a schimbării vitezelor, ajutând piloții să îmbunătățească timpurile de tură.

Protecție împotriva Uzurii

AMSOIL Super Shift conține un sistem robust de aditivi pentru protecție suplimentară, iar uleiurile sale de bază stabile la tăiere ajută la prevenirea pierderii de viscozitate pe parcursul duratei sale de viață. Super Shift oferă protecție pe termen lung împotriva uzurii echipamentului, chiar și atunci când echipamentul este supus frecvent perioadelor susținute de presiune aplicată sau de putere mare și cuplu mare. Ajută ambreiajele, rulmenții și bucșele să dureze mai mult, economisind bani pe reparațiile de transmisie.

Inhibă Coroziunea și Spuma

AMSOIL Super Shift protejează echipamentul de coroziune în timpul perioadelor prelungite de depozitare a echipamentului. Controlează spumarea pentru o uzură redusă a componentelor și o angajare receptivă a plăcii de ambreiaj.

  • Ajută la reducerea căldurii extreme
  • Promovează schimbări line de viteze
  • Protejează împotriva uzurii

RECOMANDĂRI

Utilizați în transmisiile automate cuplate la motoare cu putere mare, cuplu mare și unde sarcinile grele pun o cerere mare pe transmisii. Utilizați în transmisiile care necesită fluid Allison* C-4 sau Ford* Type F. Aplicațiile sugerate pentru transmisia automată includ:

Mașini de curse de tip drag

Vehicule off-road extrem

Hot rods de stradă

ATF TYPE F

Allison C4

COMPATIBILITATE

AMSOIL Super Shift Synthetic Racing Transmission Fluid este compatibil cu alte fluide; cu toate acestea, pentru cea mai bună performanță și durată de viață, amestecarea fluidelor ar trebui minimizată.

Notă: AMSOIL Super Shift Synthetic Racing Transmission Fluid nu este recomandat ca înlocuitor pentru fluidele Ford MERCON*, GM* DEXRON sau Chrysler* ATF+ în transmisiile de vehicule de pasageri și camioane, deoarece poate provoca modele de schimbare eratice sau zgomote. 

ARTQT

Fisa produs

SAE J306 Grade (Clasa vasc. transmisie conf. SAE J306)
SAE 70W
SAE 75W
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
7.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
41.9
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
132
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
--48
-48

Referinte specifice

Cod MPN
ARTQT