• Stoc epuizat. Precomanda telefonic.
Ulei 20W-40 V-Twin motor si transmisie, AMSOIL, 946ml
search
  • Ulei 20W-40 V-Twin motor si transmisie, AMSOIL, 946ml

Ulei 20W-40 V-Twin motor si transmisie, AMSOIL, 946ml

85,77 lei
TVA incl.

Dezvoltat de AMSOIL pentru utilizare în motocicletele Victory și Indian

  • Performanță excepțională a ambreiajului umed
  • Protecție excepțională împotriva uzurii
  • Promovează funcționarea mai răcoroasă
  • Protejează împotriva ruginii și coroziunii în timpul depozitării

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 82,34 lei 13,72 lei
7 79,77 lei 42,03 lei
12 77,19 lei 102,92 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Uleiul de motocicletă sintetic 20W-40 V-Twin oferă riderilor de Indian și Victory încrederea și securitatea care vine cu primirea protecției și performanței maxime pentru motocicletele lor. Acesta prezintă o alternativă premium la uleiurile minerale ale producătorului si la uleiurile pseudo sintetice ale industriei.

Reduce frecarea, căldura și uzura

Uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin este proiectat pentru a proteja componentele critice în condiții de căldură ridicată. Depășește standardul pentru rezistența filmului la temperaturi ridicate pentru a oferi o protecție excelentă împotriva uzurii (vezi graficul) și conține un tratament intensiv de aditivi anti-uzură pentru a reduce uzura indiferent de condițiile de funcționare. Uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin este termic stabil și conține niveluri maxime de aditivi inhibitori de oxidare. Este extrem de rezistent la descompunere și este proiectat pentru a preveni depunerile dăunătoare pentru o curățenie superioară a motorului.

Vascozitate HTHS Amsoil 20W-40 vs minim

Oferă protecție anti-uzură pentru angrenaje și lanțuri

Uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin este stabil la tăiere și rezistă la subțierea din activitatea mecanică. Se comportă ca un lubrifiant pentru angrenaje fără efectele negative ale aditivilor de presiune extremă, cum ar fi performanța slabă a ambreiajului umed.

Oferă protecție superioară împotriva ruginii

Motocicletele sunt predispuse la rugină din cauza depozitării, umidității și a călătoriilor scurte. Rugina poate provoca daune majore, cum ar fi uzura necontrolată, pierderea compresiei și blow-by. Buna protecție împotriva ruginii vine prin design și nu este naturală pentru uleiurile de motor. Spre deosebire de multe uleiuri de motocicletă, uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin conține agenți speciali anti-rugină, oferind o protecție excepțională împotriva ruginii și coroziunii.

Compatibil cu catalizator

Uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin îndeplinește cerințele pentru protecția sistemului de emisii și este proiectat pentru utilizare în motociclete cu catalizatoare.

Oferă performanță excelentă pentru ambreiajul umed

Uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin oferă încrederea unei schimbări liniștite, netede și increderea angajamentului pozitiv al ambreiajului. Controlează căldura și ajută la prevenirea alunecării și vitrificării suprafetelor ambreiajului.

APLICAȚII

Utilizați uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL 20W-40 V-Twin în motociclete care necesită ulei de motocicletă 20W-40 și oricare dintre specificațiile enumerate mai jos, inclusiv cele realizate de Victory* și Indian*.

  • JASO MA
  • API SM
  • ILSAC GF-4

COMPATIBILITATE

Uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin este compatibil cu alte uleiuri de motor convenționale și sintetice. Adăugarea altor uleiuri, totuși, va scurta durata de viață a uleiurilor de motor AMSOIL și va reduce beneficiile lor de performanță. AMSOIL nu susține intervalele de scurgere extinse în cazul în care uleiurile au fost amestecate.

Aditivii de ulei aftermarket nu sunt recomandați pentru utilizare cu uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL V-Twin.

DURATA DE VIAȚĂ

Pentru utilizare pe drum în motoare și transmisii: când este asociat cu un filtru de ulei pentru motocicletă AMSOIL Ea®, uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL 20W-40 V-Twin este capabil să ofere protecție premium pentru până la 2X intervalul de schimbare recomandat de producătorul motocicletei sau un an, oricare vine mai întâi. Schimbați filtrele de ulei de altă marcă la intervale standard.

Pentru utilizare off-road în motoare și transmisii: schimbați uleiul de motocicletă sintetic AMSOIL 20W-40 V-Twin la intervalul de schimbare recomandat de producătorul motocicletei.

Pentru curse sau în motoare modificate față de designul original al fabricii: nu se face nicio recomandare de interval de schimbare; schimbările de ulei sunt la discreția proprietarului.

MVIQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
20W-40
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
14
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
105
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
135
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
4.2
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-41
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
2.7
TBN
11.6

Referinte specifice

Cod MPN
MVIQT

S-ar putea sa-ti placa