AMSOIL Cetan Boost aditiv de combustibil Diesel
search
  • AMSOIL Cetan Boost aditiv de combustibil Diesel
  • AMSOIL Cetan Boost aditiv de combustibil Diesel
  • AMSOIL Cetan Boost aditiv de combustibil Diesel
  • AMSOIL Cetan Boost aditiv de combustibil Diesel

AMSOIL Diesel Cetane Boost, Vehicle Performance Additive, 473ml

75,52 lei
TVA incl.

Îmbunătățiți performanța motorului diesel cu AMSOIL Diesel Cetane Boost. Crește numărul de cetană, îmbunătățește aprinderea și economia de combustibil. Ideal pentru toate tipurile de motoare diesel.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 74,01 lei 3,02 lei
7 70,23 lei 37,00 lei
Cantitate (buc.)
In stoc - Livrare gratuita in 1-2 zile

  Plata securizata cu cardul

Redirectionare / Procesare Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Fara intrebari. E dreptul dvs.

  • Diesel Cetane Boost: Un produs de la AMSOIL care crește numărul de cetană al combustibilului diesel până la opt puncte pentru o performanță maximă, o economie de combustibil crescută și un pornire mai ușoară în toate motoarele diesel.
  • Beneficii: Produsul îmbunătățește calitatea combustibilului, asigurând o ardere mai completă, rezultând o performanță îmbunătățită. Prin creșterea cetanei, Diesel Cetane Boost îmbunătățește calitatea aprinderii combustibilului diesel, maximizând puterea disponibilă și îmbunătățind pornirea. De asemenea, netezește ralantiul și reduce fumul și emisiile.
  • Recomandări: Diesel Cetane Boost este recomandat pentru utilizare în toate tipurile de motoare diesel grele și ușoare, pe șosea și off-road și marine. Cea mai bună performanță se obține atunci când se utilizează cu fiecare rezervor de combustibil. Excelent pentru utilizare cu combustibil diesel cu conținut ultra-scăzut de sulf (ULSD). Compatibil cu biodieselul și toate tipurile de sisteme de emisii de evacuare, inclusiv filtrele de particule diesel (DPF). Urmați tabelul de mai sus. Adăugați înainte de umplerea rezervorului. Excelent pentru utilizare cu AMSOIL Diesel Injector Clean și AMSOIL Diesel Cold Flow.
  • Referințe: Nivelurile de cetan ridicate in special peste 50, sunt de preferat pentru a obtine cea mai mare performanta si putere de la motorul Diesel.
ACBCN