Amsoil Diesel Injector Cleaner
search
  • Amsoil Diesel Injector Cleaner
  • Aditiv curatare injectoare motorina Amsoil, 473ml

Aditiv curatare injectoare motorina Amsoil, 473ml

57,72 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile
  • Curata si unge/protejeaza injectoarele de motorina
  • Compatibil cu filtrele de particule si ajuta regenerarea lor mai rapida si mai rara
  • Nu afecteaza senzorii
  • Nu afecteaza garniturile
  • Reduce consumul si zgomotul
  • Reduce contaminarea uleiului

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 55,41 lei 9,24 lei
7 53,68 lei 28,28 lei
12 51,95 lei 69,26 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Curata si Protejeaza Injectoarele de Motorina

Aditivul curatare injectoare Diesel Amsoil elimină pierderea performanței survenita de la depuneri pe injectoarele de motorină si ajuta la restabilirea cailor putere și îmbunătățirea economiei de combustibil. Este formulat pentru toate tipurile de motoare Diesel, inclusiv modele common-rail de înaltă presiune. Aditivul curatare injectoare Diesel Amsoil este formulat pentru a curăța atât depunerile INTERNE de injector common rail cat și depozitele de carbon tradiționale. Aditivul curatare injectoare Diesel Amsoil oferă încredere în performanța motorinei dumneavoastră. Este o formula concentrată folosește chimie unică pentru a viza și a elimina problemele specifice de performanță, maximizând puterea.

Ajută la restabilirea puterii și la îmbunătățirea economiei de combustibil

Depunerile injectorului de combustibil întrerup forma de pulverizare, provocând o atomizare slabă a combustibilului, ardere incompletă, emisii excesive și fum. Sistemele Commonrail de de înaltă presiune de combustibil devin tot mai preponderente pe măsură ce producătorii de vehicule încearcă să produca mai multă putere, respectând în același timp standardele de emisii mai stricte. La înaltă presiune sistemele common-rail au presiunile de injecție de 30.000 psi și mai mari si atomizeaza combustibilul într-o ceață fină pentru o ardere mai eficientă, obținând o putere sporită și economie de combustibil, reducând în același timp emisiile. Pentru a menține aceste presiuni ridicate, iansamblurile injector sunt foarte proiectate, cu un spațiu liber de 1-3 microni (părul are de obicei o grosime de 70-100 microni). Chiar și depuneri minime pot duce la lipire, reducând puterea, economia de combustibil și operabilitatea. Chimia aditivă tradițională nu este concepută pentru abordarea acestor depuneri greu de îndepărtat.

AMSOIL Diesel Injector Clean prezintă o chimie avansată care oferă putere concentrata de a targeta depozitele interne ale injectoarelor diesel și depunerile de carbon, ajutând la restabilirea puterii și a operabilității la starea de fabrica.

Accelerația este îmbunătățită și cu utilizarea regulată curățarea injectorului diesel continuă si imbunatateste performanta prin mentinerea curateniei injectoarelor. Economiile nete de combustibil sunt posibile si mai mult fără costuri suplimentare de reparatii.

Unge pompele și injectoarele pentru a reduce uzura

Combustibilul diesel cu sulf foarte scăzut oferă o lubrifiere semnificativ redusă – un element critic în controlul uzurii pompelor de combustibil și injectoarelor. Aditivul curatare injectoare Diesel Amsoil adaugă înapoi lubrifierea de care au nevoie pompa de combustibil și injectoarele, reducând uzura, îmbunătățind durata de viață și economisirea de timp și bani la costurile de întreținere.

Minimizează încărcarea cu funingine

Formula puternică a aditivului de injectoare Diesel Amsoil curăță injectoarele de combustibil și segmentii pistonului pentru ardere îmbunătățită și etanșare mai bună. Minimizează funinginea generată din arderea incompleta și ajută la controlul funinginei din carter, reducând uzura cauzată de funingine și cresterea vascozitatii uleiului de motor.

Separă combustibilul și apa

Aditivul de curatare injectoare motorina Amsoil este un produs fără alcool care protejează sistemele de combustibil împotriva contaminării apei. Ajută la prevenirea emulsiilor de combustibil/apă astfel încât filtrele de separare pot elimina în siguranță apa înainte de a ajunge la injectoare, unde poate provoca coroziune.

RECOMANDĂRI

Utilizați AMSOIL Diesel Injector Clean pentru toate tipurile de motoare diesel. Pentru utilizarea inițială, urmați recomandarea de curățare; utilizați doza de întreținere pentru tratamentul regulat. Utilizați cu fiecare rezervor de combustibil pentru performanță optimă și protecție împotriva uzurii pompei de combustibil, uzurii injectoarelor și depunerilor din injector. Compatibil cu toate tipurile de sisteme de evacuare, inclusiv cu filtrele de particule diesel (DPF). Adăugați în combustibil înainte de depozitare pe termen lung. Excelent pentru utilizare cu AMSOIL Diesel Cetane Boost.

160ml curata injectoarele in cazul unui rezervor de 60L. Se recomanda doua sau trei plinuri daca e prima tratare.

O sticla e suficienta pentru 3 curatari sau 6 dozari de ungere/mentinere, presupunand un rezervor de 60L.

ADFCN

Referinte specifice

Cod MPN
ADFCN

S-ar putea sa-ti placa