AMSOIL P.I. Performance Improver Vehicle Fuel System Cleaner, 355ml
search
  • AMSOIL P.I. Performance Improver Vehicle Fuel System Cleaner, 355ml

AMSOIL P.I. Performance Improver Vehicle Fuel System Cleaner, 355ml

90,66 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Tratarea motorului cu AMSOIL P.i. la fiecare 6,437 km poate ajuta la menținerea puterii și performanței motorului. AMSOIL P.i. este eficient într-un singur rezervor de benzină.

  • Reduce nevoia de cifră octanică mai mare
  • Restabileşte puterea şi performanţa.
  • Ajuta la nivelul de noxe in cazul ITP-ului.
  • Fara efecte negative in urma supradozajului accidental

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 87,03 lei 14,51 lei
7 84,31 lei 44,42 lei
12 81,59 lei 108,79 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

P.i. Performance Improver Gasoline Additive este un aditiv pentru benzină care curăță depunerile din sistemul de alimentare și restabilește performanța motorului.

Beneficii: Restaurează până la 14% din puterea motorului, reduce nevoia de combustibil cu octan mai mare, controlează bătaia de pre-aprindere, îmbunătățește economia de combustibil și este compatibil cu sistemele fără capac.

Mod de utilizare: Se adaugă întreaga sticlă în rezervor la plin, la fiecare 6400 km. Se tratează până la 76 litri. Nu se folosește cu motoare diesel, E85 sau în doi timpi.

Informatii suplimentare:

Fata de majoritatea produselor de pe piata, acesta contine Polyether Amine 30-60% pt a curata pistonul si camera de ardere, nu doar injectoarele si supapele.

Pe masura ce un motor acumuleaza kilometri, nevoia de cifra octanica ridicata creste. Acesta e rezultatul depunerilor din camera de ardere care pe langa faptul ca potridica compresia motorului, pot sa ramana incandescente de la o explozie la alta. Ambele situatii incurajeaza o aprindere precoce a amestecului destinat sa fie aprins exclusiv de scanteia produsa de bujie.

Reduce emisiile de hidrocarburi (HC) până la 15%, monoxid de carbon (CO) până la 26% şi oxizi de azot (NOx) până la 17%.

Compatibil cu orice masina, senzori, filtre, garnituri, ulei sau catalizatoare. Nu exista riscuri daca se foloseste conform recomandarilor. Nu necesita schimb de ulei sau filtru de carburant.

Se adauga aditivul si ulterior benzina sau cel putin cativa litri de benzina peste pentru omogenizare instanta. Nu folositi in motoare 2T sau Diesel.

Folositi masina asa cum o faceti de obicei. Nu trebuie sa fortati motorul sau sa conduceti in afara orasului decat daca faceti asta in mod normal.

In urma acestui tratament puteti sa folositi benzina cu cifra octanica minima recomandata de manual fara pierderi se putere sau eficienta.

Dupa folosire, pentru a face uz de avantaje se recomanda resetarea hartilor de corectie finala avans (ex: ignition advance multiplier) sau cel putin resetarea ECU prin deconectarea de la baterie pentru o perioada mai lunga.

Nu folositi sortimente de benzina aditivate suplimentar pentru curatarea injectoarelor si a supapelor. Nu este doar inutil dar aceeasi aditivi desi de succes in ceea ce promit, pot provoca depuneri in camera de ardere. Aditivii suplimentari din benzina de la pompa nu curata camera de ardere ci fac depuneri in ea creand inapoi nevoia de cifra octanica ridicata in schimbul curatarii injectoarelor si supapelor. Se poate folosi benzina cu cifra octanica mai mare decat cea minima recomandata atat timp cat nu sunt alti detergenti adaugati.

Nu infunda filtrul de combustibil. Nu trebuie schimbat uleiul dupa tratament. Nu trebuie consumat din rezervor inainte de ITP.

AMSOIL P.i. și Lubrifiantul pentru Cilindrul Superior sunt două instrumente pe care fiecare entuziast ar trebui să le utilizeze pentru a-și proteja motoarele. În timp ce AMSOIL P.i. este conceput pentru a ataca și a elimina depunerile încăpățânate ale injectorului, Lubrifiantul pentru Cilindrul Superior ajută la păstrarea curățeniei injectorului și a camerei de ardere și oferă o lubrifiere excepțională la partea superioară. Este o lovitură dublă care poate ajuta la menținerea vehiculului dvs. funcționând la puterea și performanța de vârf pentru multi km în viitor.

APICN

Referinte specifice

cod EAN13
097012280124
Cod MPN
APICN

S-ar putea sa-ti placa