Ulei motor 5W-30 sintetic AMSOIL Extended Life, 946ml
search
 • Ulei motor 5W-30 sintetic AMSOIL Extended Life, 946ml
 • Ulei motor 5W-30 sintetic AMSOIL Extended Life, 946ml
 • Ulei motor 5W-30 sintetic AMSOIL Extended Life, 946ml
 • Ulei motor 5W-30 sintetic AMSOIL Extended Life, 946ml

Ulei motor 5W-30 sintetic AMSOIL Extended Life, 946ml

63,13 lei
TVA incl.

Ulei sintetic de înaltă performanță care vă protejează motorul și vă oferă o durată de viață mai lungă. Acest ulei reduce consumul excesiv de ulei, depunerile de motor, uzura accelerată și pornirile dificile la rece. 

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 61,87 lei 2,53 lei
7 58,71 lei 30,93 lei
Cantitate (buc.)
In stoc - Livrare gratuita in 1-2 zile

  Plata securizata cu cardul

Redirectionare / Procesare Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Fara intrebari. E dreptul dvs.

Ulei sintetic de înaltă performanță care vă protejează motorul și vă oferă o durată de viață mai lungă. Acest ulei reduce consumul excesiv de ulei, depunerile de motor, uzura accelerată și pornirile dificile la rece. De asemenea, previne efectele nocive ale pre-aprinderii la viteză mică (LSPI) și rezistă la coroziune și la depunerile de carbon. Cu AMSOIL Extended-Life, puteți conduce până la 20.000 de km sau un an, în funcție de ce vine mai întâi.

Amsoil 5W-30 XL (Extended Life) este recomandat pentru:

 • API SP-RC, SN Plus, SN,...Ulei licentiat API
 • ILSAC GF-6A, GF-5 ...
 • ACEA A5/B5, A1/B1
 • Ford WSS-M2C946-A/B1, WSS-M2C929-A,
 • Chrysler MS-6395
 • GM dexos1, Gen2
 • Honda HTO-06

- Uleiul de motor sintetic Extended Life 5W-30 este un produs AMSOIL care oferă protecție și confort pentru conducătorii auto, permițându-le să conducă in conditii severe până la 20.000 km sau un an, în funcție de ce vine mai întâi.

- Rezistă la descompunerea uleiului și menține fluiditatea (vâscozitatea) sub condiții extreme de temperatură, reducând consumul de ulei, depunerile de motor, uzura accelerată și pornirile dificile la rece.

- Protejează pistoanele de pre-aprinderea la viteză mică (LSPI), un fenomen care poate distruge pistoanele și bielile în motoarele moderne cu injecție directă de benzină (GDI), adesea cuplate cu un turbocompresor.

- Menține motoarele curate prin intermediul unui pachet de aditivi îmbunătățit care neutralizează acizii și rezistă la noroi, coroziune și depuneri de carbon.

- Este compatibil cu uleiurile de motor convenționale și alte uleiuri sintetice și nu afectează garanția producătorului vehiculului sau echipamentului.

 Durata de serviciu

Serviciu Normal: Până la 20,000 mile (32,000 km) sau un an, în funcție de ce survine mai întâi, pentru vehiculele personale care nu operează în condiții severe.

Serviciu Sever (Romania): Până la 12,000 mile (20,000 km) sau un an, în funcție de ce survine mai întâi. Condițiile severe includ vehicule comerciale sau de flotă, ralanti excesiv sau remorcare, transport, deszăpezire sau conducere în condiții prăfuite.

Excepții: Vehiculele cu motoare modificate, vehiculele de curse și cele care folosesc combustibili alternativi (E85, CNG, propan etc.) sunt excluse de la recomandările pentru intervale extinse de schimbare a uleiului.

Filtre de Ulei AMSOIL: Sunt proiectate pentru intervale extinse de schimbare. Nu depășiți 12,000 mile (20,000 km) sau un an cu filtre de alte mărci, decât dacă producătorul vehiculului recomandă intervale mai lungi. Schimbați filtrul odată cu uleiul și verificați regulat nivelul uleiului pentru performanțe optime.

Compatibilitate

AMSOIL Extended-Life Synthetic Motor Oil este compatibil cu uleiurile de motor convenționale și alte uleiuri sintetice. Totuși, amestecarea altor uleiuri cu uleiurile AMSOIL va scurta durata de viață a uleiului și va reduce beneficiile performanței sale. AMSOIL nu susține intervalele prelungite de schimbare a uleiului în cazul în care uleiurile au fost amestecate.

Aditivii de ulei aftermarket nu sunt recomandați pentru utilizare cu AMSOIL Extended-Life Synthetic Motor Oil.

Opinia Boutique Oils: Amsoil Boosted XL (Extended Life) – reprezinta gama medie de pret si calitate de la Amsoil, inferioara gamei Signature si superioara gama OE, si e in special detinata motoarelor benzina moderne, asiatice sau americane. Ofera un foarte bun raport pret / calitate.

Pachetul de aditivi este imbunatatit fata de gama Amsoil OE sau uleiul de fabrica, avand rezerve de aditivi pentru curatenie si interval de schimb prelungit.

Datorita structurii moleculare uniform rafinata (gr. III) produsul asigura filmul de ulei si stabilitatea lui la temperaturi de functionare atat joase cat si inalte.

AMSOIL XL SAE 0W-20, 5W-30, 10W-40 etc sunt miscibile intre ele pentru obtinerea oricarei vascozitati intermediare / personalizate.

API SP, cea mai recenta norma, protejeaza impotriva aprinderii precoce a amestecului la viteze reduse de motor (Low Speed Pre-Ignition sau LSPI), o problema comuna a motoarelor GDI + turbo / compresor.

BOOSTED TBN=10 valoarea de alcalinitate superioara uleiului de fabrica asigura motoarelor pe benzina protectie pana la 19.300km/1an, care vine primul. Amsoil recomanda schimbarea uleiului la intervalul recomandat de producatorul masinii, in afara spatiului nord-american.

XLFQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
5W-30
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
11.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
62.9
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
169
HTHS Visc. 150°C mPa*s (vasc. reala pt presiune ulei)
3.3
CCS Visc. (Vasc. pornire -30°C aferent 5W) 6600 mPa*s max
4619
Pour Point (°C) (Temperatura °C de la care curge)
-44
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
9.5
TBN
10

S-ar putea sa-ti placa