Amsoil Dominator DOT 4 Lichid de frana, 355ml
search
  • Amsoil Dominator DOT 4 Lichid de frana, 355ml

Amsoil Dominator DOT 4 Lichid de frana, 355ml

70,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Lichidele de frână sintetice AMSOIL depășesc cerințele Departamentului de Transport (DOT) și oferă racerilor un lichid de frână care oferă performanțe superioare la temperatură ridicată, prevenind pierderea eficacitatii frânei și blocarea de la vapori.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 67,20 lei 11,20 lei
7 65,10 lei 34,30 lei
12 63,00 lei 84,00 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Senzație de pedală fermă

Presiunea extremă și căldura mare comune sistemelor de frânare pot împinge lichidul de frână dincolo de punctul său de fierbere, determinându-l să se vaporizeze sau să se „fiarbă”. Contaminarea cu apa poate accelera procesul. Acest lucru duce la o senzație de burete sau de lipsă de răspuns în pedala de frână (blocarea vaporilor). În schimb, chimia unică din spatele lichidelor de frână sintetice AMSOIL crește punctele de fierbere mult peste standardele DOT, chiar și atunci când sunt contaminate cu 3,7% apă. Lichidele de frână AMSOIL mențin o vâscozitate stabilă pe o gamă largă de temperaturi și curg cu ușurință la presiunile ridicate generate de sistemele de frânare ale automobilelor de astăzi pentru a oferi frânare solidă și fiabilă. O pătură de azot este adăugată la fiecare sticlă în timpul producției pentru a curăța umiditatea și a asigura nivelul maxim de performanță.

Puncte de fierbere ultra-înalte

Lichidul sintetic de frână de curse AMSOIL DOMINATOR® DOT 4 are puncte de fierbere ultra-înalte de 410°F (umed) și 580°F (uscat). Menține o compresibilitate scăzută în timpul celor mai extreme condiții de curse.

* Punct de fierbere de reflux de echilibru uscat (ERBP) punctul de fierbere al lichidului de frână nou, proaspăt deschis.

** ERBP Umed punctul de fierbere al lichidului de frână care a absorbit 3,7% apă. Doar 3,7% contaminare cu apă este adesea suficientă pentru a reduce punctul de fierbere al unui fluid DOT 3 sub minimul DOT.

APLICAȚII

Utilizați lichidul sintetic de frână de curse AMSOIL DOMINATOR® DOT 4 în aplicații de curse care necesită un produs DOT 4. Schimbați lichidul o dată pe an pentru performanță maximă.

BFRCN

Fisa produs

K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
2cSt
Brookfield Visc. mPa*s (vasc. la -40°C aferent 75W)
1550cSt
Dry Boiling Point °C
304°C
Wet Boiling Point °C
193°C
pH
7.2

Referinte specifice

Cod MPN
BFRCN