Amsoil DOT 3 / DOT 4 Synthetic Brake Fluid Lichid de frana, 355ml
search
  • Amsoil DOT 3 / DOT 4 Synthetic Brake Fluid Lichid de frana, 355ml
  • Amsoil DOT 3 / DOT 4 Synthetic Brake Fluid Lichid de frana, 355ml

Amsoil DOT 3 / DOT 4 Synthetic Brake Fluid Lichid de frana, 355ml

57,64 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Lichidul de frână sintetic AMSOIL DOT 3 & 4 menține performanța maximă a ABS și a controlului tracțiunii. Lichidul de frână acționează ca un fluid hidraulic, transferând puterea și lubrifiind componentele sistemului de frânare, prevenind în același timp coroziunea. Trebuie să se confrunte cu căldura extremă și contaminarea inevitabilă cu umiditate care poate duce la o defecțiune a sistemului de frânare.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 55,33 lei 9,22 lei
7 53,61 lei 28,24 lei
12 51,88 lei 69,17 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Combate contaminarea cu umiditatea

Apa contaminează sistemul de frânare prin infiltrarea prin porii microscopici din conductele și etanșările flexibile de frână și prin capacul de umplere al rezervorului. Lichidul de frână în sine este higroscopic (atrage umezeala). Odată introdusă în sistem, apa reduce punctele de fierbere și compromite performanța. Corodează piesele de sistem de frână, conductele și etanșările, ducând la o eventuală defecțiune. Punctele de fierbere umede superioare ale lichidului de frână sintetic AMSOIL DOT 3 & 4 contracarează aceste probleme. Lubrifiază și protejează componentele complicate, în ciuda contaminării inevitabile cu apă. O pătură de azot este adăugată la fiecare sticlă în timpul producției pentru a curăța umiditatea și a asigura nivelul maxim de performanță.

Senzație de pedală fermă

Presiunea extremă și căldura mare comune sistemelor de frânare pot împinge lichidul de frână dincolo de punctul său de fierbere, determinându-l să se vaporizeze sau să „fiarbă”. Contaminarea cu apă poate accelera procesul. Acest lucru duce la o senzație de burete sau de lipsă de răspuns în pedala de frână (blocarea vaporilor). În schimb, chimia unică din spatele lichidelor de frână sintetice AMSOIL crește punctele de fierbere mult peste standardele DOT, chiar și atunci când sunt contaminate cu 3,7% apă. Lichidele de frână AMSOIL mențin o vâscozitate stabilă pe o gamă largă de temperaturi și curg cu ușurință la presiunile ridicate generate de sistemele de frânare ale automobilelor de astăzi pentru a oferi frânare solidă și fiabilă. Performanță maximă ABS și controlul tracțiunii Lichidul de frână sintetic AMSOIL DOT 3 & 4 cu vâscozitate scăzută (817 cSt) oferă performanțe de doua ori mai bune pe vreme rece decat DOT 4 (max 1800 cSt) și o capacitate excelentă de reacție ABS și control al tracțiunii. Acesta acoperă o gamă largă de aplicații și depășește specificațiile DOT 3, 4 și 5.1.

APLICAȚII

Utilizați lichidul sintetic de frână AMSOIL DOT 3 și 4 în aplicații pentru autoturisme, camioane ușoare și sporturi motorizate care necesită un produs DOT 3, 4 sau 5.1. Nu amestecați cu lichid DOT 5. Consultați manualul de utilizare cu privire la intervalul adecvat de schimbare a lichidului de frână și pentru a determina clasificarea corectă DOT. Schimbați lichidul la fiecare doi ani pentru performanță maximă.

BFLVCN

Fisa produs

K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
2cSt
Brookfield Visc. mPa*s (vasc. la -40°C aferent 75W)
817
Dry Boiling Point °C
271°C
Wet Boiling Point °C
187°C

Referinte specifice

cod EAN13
097012401017
Cod MPN
BFLVCN