AMSOIL Aditiv benzina Upper Cylinder Lubricant, 177mL
search
  • AMSOIL Aditiv benzina Upper Cylinder Lubricant, 177mL

AMSOIL Aditiv benzina Upper Cylinder Lubricant, 177mL

44,39 lei
TVA incl.
  • Unge sistemul de combustibil și partea superioara a cilindrului 

  • Combate coroziunea legată de etanol

  • Ajută la menținerea injectoarelor curatePraguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 42,61 lei 3,55 lei
4 42,61 lei 7,10 lei
6 41,73 lei 15,98 lei
7 40,84 lei 24,86 lei
Cantitate (buc.)
In stoc - Livrare gratuita in 1-2 zile

  Plata securizata cu cardul

Redirectionare / Procesare Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Fara intrebari. E dreptul dvs.

Unge componentele din partea superioara

Căldura intensă de la ardere și limita fizica a segmentului de control al uleiului au ca rezultat lipsa uleiului în partea superioară a fiecărui cilindru. Aditivii unici ai lubrifiantului de cilindru superior AMSOIL rezolva acea lipsă da lubrifiere pentru a combate uzura segmentilor superiori și a cilindrului, ttotodata maximizând compresia motorului și caii putere. Ajută, de asemenea, la protejarea împotriva uzurii a injectoarelor de combustibil și a altor componente ale sistemului de alimentare, ajutând la asigurarea unor performanțe excelente și o durată lungă de viață. Lubrifiantul pentru cilindrul superior AMSOIL oferă cu 18% mai multă lubrifiere decât Lucas și cu 20% mai mult decât Sea Foam pentru o mai bună eficienta adica o mai buna retentie a cailor putere și a economiei de combustibil (vezi graficul de mai jos).

 Amsoil vs Lucas Upper Cylinder

Inhiba coroziunea

Aditivul de benzina Amsoil Upper Cylinder folosește inhibitori puternici de coroziune pentru a acoperi suprafețele metalice, a bloca umezeala și a opri deteriorarea înainte de a începe. Acest lucru este deosebit de important atunci când se utilizează benzină care conține etanol, datorită tendinței sale de a atrage apa și de a grăbi coroziunea. Inhibarea coroziunii maximizează durata de viață a componentelor și reduce uzura în partea superioară a motorului pentru a proteja împotriva pierderilor de compresie și pentru a menține puterea optimă.

 

Menține injectoarele curate

Aditivul de benzina Amsoil Upper Cylinder conține aditivi detergenți menținând curățenia injectorului. În timp ce aditivul de curatare injectoare, AMSOIL P.i. este proiectat să atace și să îndepărteze depunerile persistente ale injectorului care pot reduce puterea și economia de combustibil, lubrifiantul pentru cilindru superior ajută la păstrarea curățeniei injectorului și a camerei de ardere. Folosirea acestuia cu fiecare rezervor de combustibil ajută la menținerea economiei de combustibil și a câștigurilor de performanță și maximizează durata de viață a componentelor.

 

RECOMANDĂRI

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cu fiecare rezervor de combustibil. Pentru a nu dilua efectele nu reumpleți rezervorul până când este aproape gol.

Tratează până la maxim 94L. Adaugati întreaga sticlă în rezervor cand faceti plinul. Este preferabil dar nu obligatoriu sa se adauge inaintea benzinei pentru a reduce din timpul de mixare. Pentru rezervoare mai mici de 47L adăugați jumatate de sticla la plin.

Nu se recomandă utilizarea a mai mult de două sticle la un rezervor.

Compatibil pentru utilizare cu convertoare catalitice, benzina oxigenata și combustibili amestecați cu etanol în proporție de până la 15%.

A nu se utiliza cu motoare în doi timpi sau diesel.

UCLCN