75W-90 GL-5 szintetikus Amsoil Severe Gear differenciálműolaj, 946ml, tasak
search
  • 75W-90 GL-5 szintetikus Amsoil Severe Gear differenciálműolaj, 946ml, tasak

75W-90 GL-5 szintetikus Amsoil Severe Gear differenciálműolaj, 946ml, tasak

110,45 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Amsoil Severe Gear 75W-90 GL-5 szintetikus differenciálműolaj teljesítménye messze meghaladja a hagyományos hajtóműolajokét.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 106,03 lei 17,67 lei
7 102,72 lei 54,12 lei
12 99,41 lei 132,54 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Az Amsoil Severe Gear 75W-90 GL-5 szintetikus differenciálműolaj teljesítménye messze meghaladja a hagyományos hajtóműolajokét. Úgy tervezték, hogy kiváló fogaskerék- és csapágyvédelmet nyújtson, jobb súrlódáscsökkentést és hőelvezetést, növelt hatékonyságot és meghosszabbított élettartamot biztosítson.

Extrém hőmérsékletek: Kiválóan teljesít extrém hőmérsékleti körülmények között, mind meleg, mind hideg esetén. Tervezése során ellenáll a magas hőmérséklet okozta lebomlásnak, megakadályozza a savképződést és a szén/lakk lerakódásokat. A viaszmentes kialakítása javítja a hideg áramlási tulajdonságokat is, javítva az üzemanyag-gazdaságosságot és a sebességváltást hideg körülmények között.

Alkalmazások: Kiválóan alkalmas szigorú alkalmazásokra, mint például vontatás, szállítás, meredek lejtőkön való vezetés, kereskedelmi használat, hóeltakarítás, versenyzés, terepjárás, gyors gyorsulás, gyakori megállás és indulás műveletei, valamint a magas környezeti hőmérsékletek. A modern járművek növekvő lóerő-, vontatási és szállítási képességei miatt a pickupok, SUV-ok, furgonok és szállító-/használati járművek különösen hajlamosak a szigorú szolgáltatásokra. Más nehéz szolgálati járművek közé tartoznak a könnyű, közepes és nehéz teherautók; buszok; nehézgépek; 4X4-esek; vontatókamionok; versenyautók; traktorok; és lakóautók.

Az Amsoil Severe Gear 75W-90 GL-5 szintetikus differenciálműolaj kiváló teljesítményt nyújt, és helyettesíti a versenytársak 75W-90 és 80W-90 fogaskerék-olajait. A legjobb üzemanyag-hatékonyságot és alacsony hőmérsékleti teljesítményt nyújtja a SEVERE GEAR olajok között.

A termék élettartamára vonatkozóan nem differenciálmű alkalmazások esetén kérjük, olvassa el a kézikönyvet a normál vagy szigorú szervizintervallumokról.

Az áttételolajakat gyakrabban kell cserélni, amikor poros vagy piszkos körülmények között működtetnek járműveket vagy berendezéseket, kivéve, ha az áttételrendszer megfelelően le van zárva és membrántípusú légzőkkel van felszerelve.

Megjegyzés: Az AMSOIL nem támogatja a vízszennyeződés esetén az elhúzódó leeresztési intervallumokat. Gyakran ellenőrizze és karbantartsa az áttételolajat, ha a vízszennyeződés lehetséges.

Használható differenciálművekben, kézi váltókban és más áttételalkalmazásokban, amelyek bármelyik következő specifikációt igénylik: API GL-5, MT-1, MIL-PRF-2105E, Dana SHAES 234 (korábban Eaton PS-037), Mack GO-J vagy más, a járműgyártók által GL-5 alapú specifikációk. Használható tengelyekben is, ahol API GL-4 kenőanyag ajánlott.

Személyautók, SUV-k, Könnyű Teherautók

- Normál körülmények között - Cserélje 100 000 mérföld (161 000 kilométer) szolgálati idő után vagy a tulajdonosi kézikönyv szerint, attól függően, melyik hosszabb.

- Nehéz körülmények - Cserélje 50 000 mérföldönként (80 500 kilométer) vagy a tulajdonosi kézikönyv szerint, attól függően, melyik hosszabb

A termék élettartama a differenciálművekben, olvassa el a gépkocsi kézikönyvét, hogy meghatározza az alkalmazást, NORMÁL vagy NEHÉZ.

Nehéz teherautók 8. osztály Hosszú távú szállítás

- Kövesse az OEM cseréi intervallumát (mérföld vagy óra) a szintetikus olaj esetében 250 000 mérföldig (402 500 kilométer) vagy három évig, attól függően, melyik jön előbb.

Szakmai/Szállítás- Kövesse az OEM cseréi intervallumát (mérföld vagy óra) a szintetikus olaj esetében 120 000 mérföldig (193 200 kilométer)

vagy három évig, attól függően, melyik jön előbb.

Nehéz terepjáró teherautók

- Kövesse az OEM cseréi intervallumát (mérföld vagy óra) a szintetikus olaj esetében 100 000 mérföldig vagy két évig, attól függően, melyik jön előbb.

Az Amsoil Severe Gear 75W-90 GL-5 szintetikus differenciálműolaj kompatibilis a hagyományos és szintetikus fogaskerék-olajokkal. Azonban az AMSOIL olaj keverése más olajokkal lerövidíti az olaj élettartamát és csökkenti a teljesítmény előnyeit. Az AMSOIL nem támogatja a hosszabbított leeresztési intervallumokat, ahol az olajok keveredtek.

Az AMSOIL utángyártott olajadalékok, az AMSOIL által megadottaktól eltérően, nem ajánlottak az AMSOIL fogaskerék-olaj használatához.

Az AMSOIL SEVERE GEAR kompatibilis a legtöbb korlátozott csúszású differenciállal. Azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek további módosítót igényelnek a korlátozott csúszású súrlódás esetén, adjon hozzá AMSOIL Slip Lock.

SVGPK

Adatlap

SAE J306 Grade (Clasa vasc. transmisie conf. SAE J306)
75W-90
API GL level (nivel aditivare pt. presiune extrema)
GL-5 LS
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
16
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
97.8
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
175
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Brookfield Visc. mPa*s (vasc. la -40°C aferent 75W)
61940

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
SVGPK

Ez még talán érdekelhet