Motorolaj 15W-50 Racing Amsoil Dominator, GALON USA, 3.8L
search
  • Motorolaj 15W-50 Racing Amsoil Dominator, GALON USA, 3.8L
  • Motorolaj 15W-50 Racing Amsoil Dominator, GALON USA, 3.8L

Motorolaj 15W-50 Racing Amsoil Dominator, GALON USA, 3.8L

355,00 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

15W-50 DOMINATOR - kifejlesztve a magas teljesítményű versenyalkalmazások védelmére, amelyek a határaikon működnek. A DOMINATOR úgy van tervezve, hogy ellenálljon a magas fordulatszámoknak, magas hőmérsékleteknek és a versenyalkalmazásokban gyakori sokkterheléseknek. Robusztus formulája laboratóriumban készült, hogy maximális erőt nyújtson anélkül, hogy feláldozná a motorvédelmet, és versenycsapatok által tesztelt és validált, akik bajnoki címeket nyertek. A DOMINATOR monográd védelmet nyújt multigrád formulában.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 340,80 lei 56,80 lei
7 330,15 lei 173,95 lei
12 319,50 lei 426,00 lei
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

15W-50 DOMINATOR - kifejezetten arra tervezték, hogy védelmet nyújtson a nagy teljesítményű versenyalkalmazások számára, amelyek a határaikon működnek. A DOMINATOR úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a magas fordulatszámoknak, magas hőmérsékleteknek és a versenyalkalmazásokban gyakori sokkterheléseknek. Robusztus formulája laboratóriumban készült, hogy maximális teljesítményt nyújtson anélkül, hogy feláldozná a motorvédelmet, és versenycsapatok által tesztelt és validált, akik bajnokságokat nyertek. A DOMINATOR monográd védelmet nyújt multigrád formulában.

Motor kopás elleni küzdelem

A DOMINATOR verseny szintetikus motorolajának tartós formulája ellenáll a viszkozitás vesztésének a mechanikai vágás miatt, hogy erős védő olajréteget tartson fenn. Erősen erősített cink és foszfor anti-kopás adalékokkal, hogy extra védelmet nyújtson a karcolások és a súlyos versenykörülmények közötti kopás ellen.

Maximalizálja a teljesítményt

DOMINATOR saját súrlódáscsökkentő adalékokkal van formulázva, amelyek csökkentik az elveszett energia mennyiségét a súrlódás miatt. Maximális teljesítményt és alacsonyabb motorhőmérsékleteket biztosít, elősegítve a javított időket és a tartósabb alkatrészeket.

Kiváló teljesítmény minden hőmérsékleten

A DOMINATOR maximális védelmet nyújt extrém hőmérsékleteken. Alacsony fagyáspontja kiváló védelmet nyújt az indításkor, és kevesebb ellenállást biztosít, amikor az olaj még nem érte el a stabil működési hőmérsékleteket. Magas működési hőmérsékleteken fenntartja a film ellenállásának kiváló szintjét. A DOMINATOR termikusan stabil szintetikus kémia ellenáll a versenymotorokban gyakori intenzív hő hatásainak, megbízható védelmet biztosítva a verseny során.

Kereskedelmi elérhetőség

Sok olajcég speciális versenyolajokat gyárt elit csoportok számára, és nem kínálja ezeket a nagyközönségnek. Például több népszerű olajgyártó olyan versenyolajokat állít elő, amelyeket csak a hivatalos csapatoknak kínálnak. A DOMINATOR szintetikus versenyolaj már magas teljesítményszinten van formulázva. Maximális teljesítményt és kiemelkedő védelmet nyújt minden versenyzőnek, függetlenül a versenyszintjüktől. Ugyanaz a DOMINATOR szintetikus versenyolaj, amelyet az AMSOIL által vállalati szponzorált versenyzők motorjaiban használnak, beleértve Bryce Menzies-t és Brad Lovell-t, mindenki számára elérhető.

SZOLGÁLTATÁSI IDŐTARTAM

Vegye figyelembe az eseményt, az alkalmazást és a viszkozitási igényeket. Verseny során a jármű tulajdonosa felelős az olajszolgáltatási intervallum megfelelő meghatározásáért. A DOMINATOR nem hosszú távú használatra szánt személyautók/könnyű teherautók esetében.

RD501G

Adatlap

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
15W-50
SAE 50
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
17.9
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
121
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
164
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
5.4
CCS Visc. (vasc. pornire -20°C aferent 15W) 7000 mpas max
6062
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-36°C
TBN
8

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
RD501G

Ez még talán érdekelhet