Bypass szűrő, Amsoil EaBP90
search
  • Bypass szűrő, Amsoil EaBP90

Bypass szűrő, Amsoil EaBP90

180,00 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

Az Ea By-Pass olajszűrő (EaBP), amely az olajszűrési hatékonyság kivételes szintjére lett tervezve, a legjobb lehetséges védelmet nyújtja a kopás és az olaj lebomlása elleni szűrésben. Az Ea By-Pass olajszűrő az AMSOIL teljes áramlású motorolajszűrőjével együttműködve úgy működik, hogy „részleges” alapon szűri az olajat.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 172,80 lei 28,80 lei
7 167,40 lei 88,20 lei
12 162,00 lei 216,00 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

Az AMSOIL Ea By-Pass olajszűrők maximális szűrési védelmet nyújtanak a kopás és az olaj lebomlása ellen. Az autó teljes áramlású olajszűrőjével együttműködve az AMSOIL Ea By-Pass szűrők úgy működnek, hogy "részlegesen" szűrik az olajat. Ezek körülbelül az olajpumpa kapacitásának 10 százalékát szűrik ki egy adott időpontban, és kiszűrik azokat a rendkívül kis szennyeződéseket, amelyek kopást okoznak és amelyeket a teljes áramlású szűrők nem tudnak eltávolítani. Az AMSOIL Ea By-Pass szűrők általában többször is átszűrik az összes olajat az óránkénti rendszerben, így a motor folyamatosan tiszta analitikai olajat kap.

Nagyobb hatékonyság

Az AMSOIL Bypass olajszűrők 98,7 százalékos hatékonysággal rendelkeznek két mikronon. Normál üzemelési fordulatszámon az Ea By-Pass szűrők kevesebb mint 10 perc alatt átszűrik az összes olajat egy tipikus 5L-es olajteknőben.

Kiváló kivitelezés

Az AMSOIL Ea By-Pass szűrők kiváló kivitelezése jobb tömítést és hosszabb élettartamot biztosít, valamint kiváló korrózióállóságot kínál.

Az AMSOIL Ea By-Pass szűrők elektrosztatikusan festett külsővel és cink-dikromát alaplemezekkel rendelkeznek, amelyek növelik a rozsda elleni védelmet. Az Ea By-Pass szűrők HNBR nitril tömítéssel, szilikonból készült narancssárga visszacsapó szeleppel és cellulóz/teljesen szintetikus rétegzett redőzött szűrőközeggel rendelkeznek.

Hosszabb Élettartam

Amikor az AMSOIL motorolajjal és egy AMSOIL Ea teljes áramlású olajszűrővel használják, az Ea By-Pass szűrőket minden második teljes áramlású szűrőcsere alkalmával, de legfeljebb 100 000 km-enként kell cserélni. Más motorolaj márkák vagy teljes áramlású szűrők használata esetén az Ea By-Pass szűrőket minden második teljes áramlású szűrőcsere alkalmával kell cserélni.

1L-lel Növelt Olajkapacitás

A folyadékrendszer növelt kapacitása és a szűrés hosszabb élettartama javítja az olaj hűtését és biztosítja, hogy a berendezés folyamatosan tiszta olajon működjön. A motor hatékonysága növekszik, ezáltal meghosszabbítva a motor élettartamát.

Koromszemcsék Eltávolítása

AMSOIL egy magas hatékonyságú bypass szűrőelemet tervezett, amely egyben koromszemcsék eltávolító eszköz is. Az AMSOIL Ea Bypass szűrők egy szintetikus/cellulóz szendvics szűrőközegből állnak. A szűrőelem belső rétege egy nagyon hatékony cellulóz közegből áll, amelyet egy teljesen szintetikus külső réteg borít. Az ISO 23556-os tesztelés szerint az Ea Bypass szűrők eltávolítják a egy mikronnál kisebb koromszemcsék 39 százalékát. A koromszemcsék eltávolításának hatékonysága körülbelül 10-14 százalékkal nő, ha egy Ea Bypass szűrőt használnak egy standard teljes áramlású szűrővel együtt.

A Bypass Szűrés Előnyei

Dramatikusan Meghosszabbított Csereintervallumok

Javított Olajhűtés

Növelt Szűrési Kapacitás és Élettartam

Növelt Folyadékrendszer Kapacitás

Kis Részecskék és Korom Hatékony Eltávolítása

Jelentősen Meghosszabbított Motor Élettartam

Növelt Motorhatékonyság

Egy Mikronnál Kisebb Részecskék Eltávolítása

Egység Típusa Raktári Szám Méret Szükséges Olaj Karter Kapacitás Szerviz élettartam Alkalmazások
BMK21 (egyedül) vagy bármely KETTŐS TÁVIRÁNYÍTÓ RENDSZER) EaBP90 Átm. = 4,3 hüvelyk.
Mnt. = 8 hüvelyk.
Magasság = 5,8 hüvelyk.
1 qt. akár 9 qt. 60 000 mérföld
600 óra
2 év
Szabadidős járművek, könnyű teherautók és kisebb alkalmazások

A bypass szűrés a másodlagos olajszűrő használatát jelenti, amely együtt működik a fő olajszűrővel. Ez a másodlagos szűrő segít a kis részecskék szűrésében, amelyeket a fő szűrő nem tud megtartani, és majdnem minden szennyeződést eltávolít az motorolajból. A bypass olajszűrők nagy kapacitásúak és sokkal kisebb részecskéket távolítanak el, mint a fő szűrők, beleértve a koromot is, ami jelentős probléma lehet a dízelmotorokban. A bypass szűrők csökkentik a motor kopását és növelik az olaj mennyiségét, de magas hatékonyságuk miatt nagyobb korlátozást jelentenek, és fő szűrővel együtt kell használni őket.

A bypass szűrő az „részleges áramlás” elvén működik. Körülbelül 5%-át vonja el az olajszivattyú kapacitásának egy adott időpontban, és kiszűri azokat a rendkívül apró szennyeződéseket, amelyek kopást okoznak és amelyeket a főszűrők nem tudnak eltávolítani. A bypass szűrők magas nyomáskülönbséggel rendelkeznek, ami azt eredményezi, hogy az olaj nagyon lassan áramlik át rajtuk, lehetővé téve a kisebb szennyeződések eltávolítását. Bypass szűrésnek nevezik, mert az olaj a bypass szűrőből visszaáramlik a motorolajteknőbe, megkerülve a motort. Ez a folyamatos folyamat végül teljesen tisztává teszi az olajat, csökkenti a hosszú távú kopást és jelentősen meghosszabbíthatja az olajcsere intervallumokat.

A teljes áramlású szűrő nyitottabb és szabadabb olajáramlást tesz lehetővé, mint egy bypass szűrő, így képes támogatni az olajáramlást, amely keneti a motort. Mivel szabadabb áramlást tesznek lehetővé, kevésbé hatékonyak a kisebb részecskék eltávolításában.

A bypass szűrő csak a rendszer olajának kis százalékát szűri ki egyszerre. A sűrűbb és hatékonyabb szűrőközeg javítja a kis részecskék eltávolítását. Az AMSOIL bypass szűrők hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket akár 2 mikronig.

Együtt használva a teljes áramlású és a bypass szűrők teljes védelmet nyújtanak a kopás ellen, mind a nagy, mind a kis részecskékkel szemben, valamint a rövid és hosszú távú kopás ellen. Ezenkívül a szűrők kapacitása növekedett, és a szűrők élettartama meghosszabbodott.

EABP90

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
EABP90