Amsoil Chain Lube Spray de lant, 312g
search
  • Amsoil Chain Lube Spray de lant, 312g

Amsoil Chain Lube Spray de lant, 312g

60,00 RON
С вкл. данък Доставка за 3-4 дни

Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL (ACLSC) este un lubrifiant aerosol dedicat pentru toate tipurile de lanțuri și roți dințate, care oferă o protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii. Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL pătrunde adânc în bolțurile și bucșele lanțurilor și lasă un strat protector. 

Обемни отстъпки

Количество Единична цена Вие спестявате
2 51,00 RON 18,00 RON
4 57,60 RON 9,60 RON
7 55,80 RON 29,40 RON
12 54,00 RON 72,00 RON
Количество
Последна наличност

  Плащане със защитена карта

Обработка чрез Банка Трансилвания

  Бърза доставка

DPD 48-72h след поръчката

  Връщане и възстановяване

Време от 30 дни. Без въпроси.

- Produs: Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL (ACLSC) este un lubrifiant aerosol dedicat pentru toate tipurile de lanțuri și roți dințate, care oferă o protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii.

- Caracteristici: Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL pătrunde adânc în bolțurile și bucșele lanțurilor și lasă un strat protector care nu se desprinde sau nu atrage murdărie, praf, nisip sau zgură.

- Aplicații: Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL este potrivit pentru toate tipurile de lanțuri, inclusiv cele O, X și Z, care se găsesc la motocicletele de stradă, off-road și de curse. Este de asemenea excelent pentru aplicații de biciclete, agricole și industriale.

- Instrucțiuni: Agitați bine. Curățați lanțul înainte de aplicare. Aplicați un jet constant pe toată lungimea lanțului. Lăsați să se usuce timp de 15 minute. Daca lantul e proaspat spalat se aplica prima oara un dispersant de apa (Amsoil Metal Protector).

ACLSC

Специфични референции

MPN
ACLSC