Amsoil Heavy Duty Metal Protector Spray Film Védelem, 425g
search
  • Amsoil Heavy Duty Metal Protector Spray Film Védelem, 425g

Amsoil Heavy Duty Metal Protector Spray Film Védelem, 425g

82,40 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap

AMSOIL Heavy-Duty Metal Protector egy ellenálló és tartós rozsdagátló formula, amely évekig védi a fémkomponenseket, berendezéseket és szerszámokat az alkalmazástól és a környezettől függően. A termék víztaszító, ámbraszínű viaszrétegként szárad és nem kopik le könnyen. Védi a fémet a víz, só és magas páratartalom hatásaitól. Permetezhető nehezen hozzáférhető helyekre és védőréteget képez.

A termék ideális acél, vas, alumínium, réz, sárgaréz, réz és más fémfelületek számára. Használható autóalkatrészekhez, tengeri felszerelésekhez, szerszámokhoz, tűzfegyverekhez, láncokhoz és sok más dologhoz.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 79,10 lei 13,18 lei
7 76,63 lei 40,38 lei
12 74,16 lei 98,88 lei
Mennyiség
Raktáron - 3-4 napon belüli szállítás

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

- AMSOIL Heavy-Duty Metal Protector egy spray termék, amely védi a fémfelületeket a só, a nedvesség vagy a kémiai korrózió káros hatásaitól. Ideális acél, vas, alumínium, réz, réz és más fémfelületek számára.

- Alkalmazások: autó alváz és pótkocsi, pótkerék tartók, akkumulátor saruk, csomagtartó zsanérok, kéziszerszámok, hóeke, fűnyírók kaszák és pengék, hófúvók, teleszkópos rakodók, mezőgazdasági gépek, targoncák, fémkapuk/kerítések és sok más.

- Használati utasítások: Alaposan rázza fel használat előtt. Tisztítsa meg a célpont területet a felvitel előtt. Alkalmazza egyenletesen és egyformán. Pontos alkalmazáshoz használja a hosszabbító szalmát. Hagyja száradni két órán át. A legjobb eredmények érdekében hagyja megkeményedni 12 órán át. Használja az AMSOIL Heavy-Duty Degreaser-t a felesleg eltávolítására.

AMHSC

Megadott referenciák

ean13
097012163069
MPN (Gyártói cikkszám)
AMHSC