Ulei diferential 75W-90 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear, 946ml, PUNGA
search
  • Ulei diferential 75W-90 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear, 946ml, PUNGA

Ulei diferential 75W-90 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear, 946ml, PUNGA

110,45 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Performanța uleiului de diferential 75W-90 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear depășește cu mult cea a uleiurilor de angrenaj convenționale.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 106,03 lei 17,67 lei
7 102,72 lei 54,12 lei
12 99,41 lei 132,54 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Performanța uleiului de diferential 75W-90 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear depășește cu mult cea a uleiurilor de angrenaj convenționale. Este proiectat pentru a oferi o protecție superioară a angrenajelor și lagărelor, o reducere mai bună a frecării și a căldurii, o eficiență crescută și o durată de viață extinsă.

Extreme de Temperatură: Excelează în condiții extreme de temperatură, atât calde cât și reci. Prin design, rezistă la descompunerea din cauza căldurii ridicate, prevenind formarea de acid și depuneri de carbon/lac. Construcția sa fără ceară îmbunătățește și proprietățile de curgere la rece, îmbunătățind economia de combustibil și schimbarea vitezelor în condiții de frig.

Aplicații: Este excelent pentru aplicații severe, cum ar fi remorcare, transport, conducere pe pante abrupte, utilizare comercială, deszăpezire, curse, utilizare off-road, accelerare rapidă, operațiuni frecvente de oprire și pornire și temperaturi ambientale ridicate. Capacitățile crescute de cai putere, remorcare și transport ale vehiculelor moderne fac ca pickup-urile, SUV-urile, furgonetele și vehiculele de livrare/utilitate să fie deosebit de predispuse la servicii severe. Alte vehicule cu serviciu greu includ camioane ușoare, medii și grele; autobuze; echipamente grele; 4X4-uri; camioane de remorcare; mașini de curse; tractoare; și autocaravane. <|end|>

Uleiul de diferential 75W-90 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear oferă performanțe superioare și înlocuiește uleiurile de angrenaj ale concurenților de 75W-90 și 80W-90. Oferă cea mai bună eficiență a combustibilului și performanța la temperaturi scăzute dintre uleiurile SEVERE GEAR. <|end|>

Pentru durata de viață a produsului în aplicații non-diferențiale, consultați manualul pentru intervalele de serviciu normale sau severe. 

Uleiurile de angrenaj ar trebui schimbate mai frecvent atunci când se operează vehicule sau echipamente în condiții de praf sau murdărie, cu excepția cazului în care sistemul de angrenaj este etanșat corespunzător și echipat cu respiratoare de tip membrană.

Notă: AMSOIL nu susține intervalele extinse de golire unde apare contaminarea cu apă. Verificați și întrețineți frecvent uleiul de angrenaj când este posibilă contaminarea cu apă.

Utilizați în diferențiale, transmisii manuale și alte aplicații de angrenaj care necesită oricare dintre următoarele specificații: API GL-5, MT-1, MIL-PRF-2105E, Dana SHAES 234 (anterior Eaton PS-037), Mack GO-J sau alte specificații bazate pe GL-5 de la producătorii de vehicule, inclusiv Ford, GM și Chrysler. Poate fi folosit și în axe unde este recomandat un lubrifiant API GL-4. 

Autoturisme, SUV-uri, Camioane Ușoare

- Conditii normale - Schimb la 100,000 mile  (161,000 kilometri) de serviciu sau conform manualului proprietarului, oricare este mai lung

- Conditii dificile - Schimb la 50,000 mile (80,500 kilometri) de serviciu sau conform manualului proprietarului, oricare este mai lung

Pentru durata de viață a produsului în diferențiale, consultați manualul masinii pentru a stabili aplicația, NORMAL sau DIFICILA. 

Camioane Grele Clasa 8 Transport pe Distanțe Lungi

- Urmați intervalul de schimb OEM (mile sau ore) pentru uleiul sintetic până la 250,000 mile (402,500 kilometri) sau trei ani, oricare vine primul.

Vocațional/Livrare- Urmați intervalul de schimb OEM (mile sau ore) pentru uleiul sintetic până la 120,000 mile (193,200 kilometri)

sau trei ani, oricare vine primul.

Camioane Grele Off-Road

- Urmați intervalul de schimb OEM (mile sau ore) pentru uleiul sintetic până la 100,000 mile sau doi ani, oricare vine primul.

Uleiul de diferential 75W-90 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear este compatibil cu uleiurile de angrenaj convenționale și sintetice. Totuși, amestecarea uleiului AMSOIL cu alte uleiuri va scurta durata de viață a uleiului și va reduce beneficiile performanței. AMSOIL nu susține intervalele extinse de golire unde uleiurile au fost amestecate.

Aditivii de ulei aftermarket, alții decât cei specificați de AMSOIL, nu sunt recomandați pentru utilizare cu uleiul de angrenaj AMSOIL.

AMSOIL SEVERE GEAR este compatibil cu majoritatea diferențialelor cu alunecare limitată. Pentru aplicații care necesită un modificator suplimentar de fricțiune pentru alunecare limitată, adăugați AMSOIL Slip Lock.

SVGPK

Fisa produs

SAE J306 Grade (Clasa vasc. transmisie conf. SAE J306)
75W-90
API GL level (nivel aditivare pt. presiune extrema)
GL-5 LS
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
16
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
97.8
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
175
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Brookfield Visc. mPa*s (vasc. la -40°C aferent 75W)
61940

Referinte specifice

Cod MPN
SVGPK

S-ar putea sa-ti placa