Ulei diferential 75W-140 GL-5 LS sintetic Amsoil Severe Gear, 946ml, PUNGA
search
  • Ulei diferential 75W-140 GL-5 LS sintetic Amsoil Severe Gear, 946ml, PUNGA
  • Ulei diferential 75W-140 GL-5 LS sintetic Amsoil Severe Gear, 946ml, PUNGA

Ulei diferential 75W-140 GL-5 LS sintetic Amsoil Severe Gear, 946ml, PUNGA

110,45 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Ulei de angrenaj de calitate superioară formulat pentru condițiile severe de operare ale camioanelor, SUV-urilor, echipamentelor grele și altor vehicule care lucrează intens.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 106,03 lei 17,67 lei
7 102,72 lei 54,12 lei
12 99,41 lei 132,54 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Ulei de angrenaj de calitate superioară formulat pentru condițiile severe de operare ale camioanelor, SUV-urilor, echipamentelor grele și altor vehicule care lucrează intens.

Uleiul de diferential 75W-140 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear este conceput pentru cei care cer ce este mai bun. Este proiectat cu o rezistență mare a filmului de ulei pentru cerințe de sarcină mare. Reduce frecarea și oferă protecția supremă împotriva uzurii. Excellează în temperaturi extreme. Ajută la menținerea eficienței și depășește uleiurile de angrenaj convenționale. Excelent pentru toate autoturismele și camioanele, dar este deosebit de potrivit pentru remorcare, transport, curse, utilizare comercială sau alte sarcini severe.

- Performanță Excelentă: Oferă performanțe excelente în condiții extreme de temperatură, atât calde cât și reci.

- Rezistență la Căldură: Rezistă la descompunerea din cauza căldurii ridicate, prevenind formarea acizilor și a depunerilor de carbon/lac.

- Construcție fără Ceară: Construcția fără ceară îmbunătățește proprietățile de curgere la rece, îmbunătățind economia de combustibil și schimbarea vitezelor în condiții de frig.

PROTECTIE MAXIMA IMPOTRIVA UZURII

Performanță Specializată: Conceput special pentru performanță maximă în aplicații cu sarcini severe.

Menținerea Vâscozității: Păstrează vâscozitatea pentru protecție durabilă împotriva contactului metal cu metal.

Aditivi Proprietari AMSOIL: Formează o barieră de acoperire cu sulfura de fier pe suprafețele angrenajelor, oferind cea mai bună linie de apărare împotriva uzurii, pitting-ului și zgârieturilor.

Previne Supraîncălzirea: Ajută la prevenirea “supraîncălzirii termice”, un fenomen cauzat de incapacitatea unui lubrifiant de a controla frecarea și căldura crescută sub condiții de stres mare.

Inhibă Degradarea Rapidă a Lubrifiantului: Împiedică degradarea rapidă a lubrifiantului și deteriorarea componentelor, ajutând echipamentele să funcționeze mai bine și să dureze mai mult.

APLICATII:

Uleiul de diferential 75W-140 GL-5 sintetic Amsoil Severe Gear oferă performanțe superioare și înlocuiește uleiurile de angrenaj ale concurenților: 75W-140, 80W-140 și 85W-140. Utilizați acolo unde aceste vâscozități sunt necesare de către producătorii originali de echipamente (OEM) și unde este necesară protecția maximă a vâscozității pentru aplicații extrem de severe.

Pentru durata de viață a produsului în aplicații non-diferențiale, consultați manualul pentru intervalele de serviciu normale sau severe. 

Uleiurile de angrenaj ar trebui schimbate mai frecvent atunci când se operează vehicule sau echipamente în condiții de praf sau murdărie, cu excepția cazului în care sistemul de angrenaj este etanșat corespunzător și echipat cu respiratoare de tip membrană.

Notă: AMSOIL nu susține intervalele extinse de golire unde apare contaminarea cu apă. Verificați și întrețineți frecvent uleiul de angrenaj când este posibilă contaminarea cu apă.

Utilizați în diferențiale, transmisii manuale și alte aplicații de angrenaj care necesită oricare dintre următoarele specificații: API GL-5, MT-1, MIL-PRF-2105E, Dana SHAES 234 (anterior Eaton PS-037), Mack GO-J sau alte specificații bazate pe GL-5 de la producătorii de vehicule, inclusiv Ford, GM și Chrysler. Poate fi folosit și în axe unde este recomandat un lubrifiant API GL-4. 

Harley Davidson: 99892-84 Semi-Syn Trans Lube

Autoturisme, SUV-uri, Camioane Ușoare

- Conditii normale - Schimb la 100,000 mile  (161,000 kilometri) de serviciu sau conform manualului proprietarului, oricare este mai lung

- Conditii dificile - Schimb la 50,000 mile (80,500 kilometri) de serviciu sau conform manualului proprietarului, oricare este mai lung

Camioane Grele Clasa 8 Transport pe Distanțe Lungi

- Urmați intervalul de schimb OEM (mile sau ore) pentru uleiul sintetic până la 250,000 mile (402,500 kilometri) sau trei ani, oricare vine primul.

Vocațional/Livrare- Urmați intervalul de schimb OEM (mile sau ore) pentru uleiul sintetic până la 120,000 mile (193,200 kilometri)

sau trei ani, oricare vine primul.

Camioane Grele Off-Road

- Urmați intervalul de schimb OEM (mile sau ore) pentru uleiul sintetic până la 100,000 mile sau doi ani, oricare vine primul.

Uleiul AMSOIL SEVERE GEAR este compatibil cu uleiurile de angrenaj convenționale și sintetice. Totuși, amestecarea uleiului AMSOIL cu alte uleiuri va scurta durata de viață a uleiului și va reduce beneficiile performanței. AMSOIL nu susține intervalele extinse de golire unde uleiurile au fost amestecate.

Aditivii de ulei aftermarket, alții decât cei specificați de AMSOIL, nu sunt recomandați pentru utilizare cu uleiul de angrenaj AMSOIL.

AMSOIL SEVERE GEAR este compatibil cu majoritatea diferențialelor cu alunecare limitată. Pentru aplicații care necesită un modificator suplimentar de fricțiune pentru alunecare limitată, adăugați AMSOIL Slip Lock. 

SVOPK

Fisa produs

SAE J306 Grade (Clasa vasc. transmisie conf. SAE J306)
75W-140
API GL level (nivel aditivare pt. presiune extrema)
GL-5 LS
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
26.1
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
177.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
181
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Brookfield Visc. mPa*s (vasc. la -40°C aferent 75W)
109400

Referinte specifice

cod EAN13
097012427017
Cod MPN
SVOPK

S-ar putea sa-ti placa