Ulei motor 10W-60 sintetic, Amsoil European FS, 946ml
search
  • Ulei motor 10W-60 sintetic, Amsoil European FS, 946ml

Ulei motor 10W-60 sintetic, Amsoil European FS, 946ml

68,28 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Ulei motor sintetic AMSOIL 10W-60: Protecția supremă a motorului pentru vehiculele europene de înaltă performanță

  • API SN
  • ACEA A3/B3; A3/B4
  • BMW M Series, Ferrari, Aston Martin, Maserati

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 65,55 lei 10,92 lei
7 63,50 lei 33,46 lei
12 61,45 lei 81,94 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Uleiul motor sintetic european AMSOIL 10W-60 este meticulos proiectat pentru cele mai noi motoare pe benzină europene de înaltă performanță. Conceput pentru a îndeplini standardele stricte stabilite de producătorii auto europeni, acest ulei asigură performanță și protecție excepționale. Formula sa robustă sintetică ajută la prelungirea duratei de viață a componentelor esențiale ale motorului, fiind alegerea ideală pentru șoferii care caută apogeul protecției și eficienței motorului.

Caracteristici ale produsului

Stabilitate îmbunătățită a viscozității: Gradul de viscozitate 10W-60 asigură o protecție consistentă și durabilă a filmului de ulei sub temperaturi extreme, oferind o apărare solidă împotriva uzurii.

Tehnologie sintetică avansată: Creat cu uleiuri de bază sintetice de calitate superioară, AMSOIL 10W-60 oferă stabilitate termică superioară și fluiditate la temperaturi scăzute, optimizând performanța motorului în condiții diverse de conducere.

Optimizat pentru motoarele supraalimentate: Se potrivește excelent pentru motoarele europene moderne turbo, oferind o rezistență termică excepțională și reducând acumularea de depozite pe turbocompresor.

Intervale prelungite între schimbările de ulei: Conceput pentru a maximiza durata de viață a uleiului și pentru a extinde intervalele dintre schimbările de ulei, reducând costurile de întreținere și timpul de nefuncționare al vehiculului.

Protecție a sistemului de emisii: Compatibil cu sistemele moderne de control al emisiilor, ajutând la menținerea eficienței catalizatoarelor și asigurând conformitatea cu standardele de mediu.

Beneficii

Curățenie inegalabilă a motorului: Menține motorul funcționând ca nou, prevenind formarea de noroi și depozite, datorită aditivilor săi avansați de detergent.

Performanță maximă a motorului: Asigură că motoarele funcționează la eficiență maximă, îmbunătățind producția de putere și cuplu într-o gamă largă de condiții de operare.

Economie de combustibil: Ajută la reducerea îngroșării uleiului și oferă o economie de combustibil mai bună prin minimizarea pierderilor prin frecare.

Protecție la pornirea la rece: Oferă lubrifiere imediată la pornire, reducând semnificativ uzura motorului în condiții de frig.

Ideal pentru

AMSOIL 10W-60 este perfect pentru vehiculele de înaltă performanță care necesită o viscozitate de 10W-60, inclusiv cele fabricate de BMW, Mercedes-Benz, Porsche și alte mașini sportive europene. Fie că este vorba de conducere zilnică sau de cerințele riguroase ale unei zile pe circuit, acest ulei asigură că motorul tău funcționează la cei mai buni parametri.

ETSQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
10W-60
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
24.2
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
165.7
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
178
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
6.6
CCS Visc. (vasc. pornire -25°C aferent 10W) 7000 mPas max
5583
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-33
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
7.1

Referinte specifice

Cod MPN
ETSQT

S-ar putea sa-ti placa