• Stoc epuizat. Precomanda telefonic.
Amsoil 5W-50 Synthetic ATV/UTV Engine Oil, 946 ml
search
  • Amsoil 5W-50 Synthetic ATV/UTV Engine Oil, 946 ml

Amsoil 5W-50 Synthetic ATV/UTV Engine Oil, 946 ml

81,00 lei
TVA incl.

Ulei sintetic AMSOIL 5W-50 100% pentru ATV / UTV: Un produs dezvoltat de AMSOIL pentru ATV-uri și UTV-uri performante și lucrate greu. Oferă protecție avansată împotriva oxidării, căldurii extreme, uzurii și răcirii motoarelor învelite.

Avantajele tehnologiei sintetice: Acest ulei rămâne fluid la temperaturi subzero, rezistă subțierii datorită căldurii și forfecării mecanice și este ideal ca ulei pe tot parcursul anului în aplicații care recomandă trecerea la un 10W-50 în timpul cald.

Formulat special pentru Polaris: Acest ulei este conceput specific de AMSOIL pentru utilizare în ATV-uri și UTV-uri Polaris* Ranger,* RZR* și Sportsman*, oferind o alternativă rentabilă și de înaltă performanță la fluidele de marcă OEM.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 77,76 lei 12,96 lei
7 75,33 lei 39,69 lei
12 72,90 lei 97,20 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Uleiul sintetic AMSOIL 5W-50 este formulat special pentru utilizarea în ATV-uri și UTV-uri Polaris Ranger, RZR și Sportsman, oferind o alternativă rentabilă și de înaltă performanță la fluidele de marcă OEM. Uleiul oferă protecție avansată împotriva oxidării, căldurii extreme și uzurii, rămânând fluid la temperaturi sub-zero pentru a oferi o protecție excelentă la pornire. Este ideal ca ulei pe tot parcursul anului în aplicații care recomandă trecerea la un 10W-50 în timpul cald. Acest ulei este conceput pentru a oferi protecție de rezervă împotriva căldurii pentru motoarele încărcate greu.

Uleiul sintetic pentru ATV/UTV de la AMSOIL este formulat pentru a oferi performanțe și protecție îmbunătățite pentru ATV-uri și UTV-uri care lucrează greu și au performanțe ridicate.

Avantajele uleiului sintetic AMSOIL

  • Protecția motorului în condiții severe, cum ar fi supraîncălzirea, stresul mecanic și greutatea suplimentară a accesoriilor.
  • Performanța superioară în toate anotimpurile, rămânând fluid la temperaturi sub-zero și rezistând la subțierea datorată căldurii extreme și tăierii mecanice.
  • Simțul ambreiajului constant, reducând alunecarea, decolorarea și zgomotul ambreiajului și asigurând o angrenare pozitivă a ambreiajului.
  • Compatibilitatea cu ambreiajul umed, fără a conține modificatori de frecare și favorizând schimbarea lină a vitezelor.
  • Compatibilitate ATV-uri și UTV-uri, cum ar fi Honda, Kawasaki, Suzuki, Can-Am, Yamaha, Kubota, John Deere, Polaris și alții.
AUV50QT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
5W-50
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
20.3
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
128.6
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
180
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
5.5
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
5.7

Referinte specifice

Cod MPN
AUV50QT