AMSOIL 10W-40 Ulei de motocicleta 100% Synthetic, 946ml
search
  • AMSOIL 10W-40 Ulei de motocicleta 100% Synthetic, 946ml
  • AMSOIL 10W-40 Ulei de motocicleta 100% Synthetic, 946ml

AMSOIL 10W-40 Ulei de motocicleta 100% Synthetic, 946ml

79,98 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Uleiul sintetic pentru motociclete metric AMSOIL este conceput pentru proprietarii de motociclete metric care cer cea mai bună lubrifiere pentru motocicletele lor. 

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 76,78 lei 12,80 lei
7 74,38 lei 39,19 lei
12 71,98 lei 95,98 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Uleiul sintetic pentru motociclete metric AMSOIL este conceput pentru proprietarii de motociclete metric care cer cea mai bună lubrifiere pentru motocicletele lor. Indiferent dacă conduceți agresiv, croazieră sau în trafic stop-and-go, uleiul AMSOIL Synthetic Metric Motorcycle Oil oferă beneficiile cele mai importante pentru motocicliști, inclusiv protecție premium împotriva uzurii; schimbări netede, încrezătoare; și performanță rece și curată.

Reduce frecarea, căldura și uzura.

În condiții de căldură ridicată, uleiul AMSOIL Synthetic Metric Motorcycle Oil menține motoarele răcite prin reducerea eficientă a frecării și a căldurii. Conține un tratament greu de aditivi antiuzură pentru a reduce uzura indiferent de condițiile de funcționare. Uleiul sintetic pentru motociclete metric AMSOIL este termic stabil și conține niveluri maxime de aditivi inhibitori de oxidare. Este extrem de rezistent la volatilitate și este proiectat pentru a preveni depunerile de noroi și carbon care pot deteriora motorul. Conține aditivi avansați anti-spumă care ajută la prevenirea spumei, permițând motocicliștilor să-și împingă cu încredere motocicletele la limită.

Livrează o protecție superioară împotriva ruginii și coroziunii.

Spre deosebire de multe uleiuri pentru motociclete, uleiul sintetic pentru motociclete metric AMSOIL conține agenți speciali anti-rugina care oferă o protecție superioară împotriva ruginii în timpul depozitării și a perioadelor lungi de inactivitate. Cu numărul său total ridicat de bază de 11,6 (TBN), uleiul sintetic pentru motociclete metric AMSOIL oferă o protecție mai mare împotriva coroziunii acide și ajută la menținerea curățeniei interne a motorului.

- Protecție Superioară la Uzură: Uleiul asigură protecție premium împotriva uzurii, indiferent de condițiile de operare, datorită aditivilor anti-uzură.

- Schimbări de Viteză Line: Fără modificatori de frecare, uleiul promovează schimbări de viteză netede și o angajare pozitivă a ambreiajului.

- Performanță Rece și Curată: Uleiul menține motoarele răcite și reduce fricțiunea și căldura, fiind stabil termic și rezistent la volatilitate.

- Protecție împotriva Ruginii: Conține agenți speciali anti-rugină, oferind protecție superioară împotriva ruginii în timpul depozitării și perioadelor lungi de inactivitate.

Uleiul sintetic pentru motociclete metric AMSOIL 10W-40 este recomandat pentru utilizarea în motocicletele Can-Am, Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, BMW, Triumph și alte motociclete unde este necesar uleiul pentru motociclete 10W-40. Este recomandat pentru utilizarea în transmisii care necesită un fluid API GL-1. Nu se utilizează acolo unde este necesar un ulei de angrenaj API GL-4 sau GL-5. Este certificat API SM și JASO MA/MA2.

Uleiul este potrivit pentru diverse motociclete metric, inclusiv Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki și altele, și este sigur pentru utilizare până la de două ori intervalul recomandat de producătorul motocicletei pentru schimbarea uleiului sau un an, în funcție de ce survine mai întâi.

MCFQT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
10W-40
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
14.6
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
91.2
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
165
HTHS Visc. 150°C mPa*s (presiune ulei/ Rezistenta pelicula in conditii severe)
4.7
Pour Point (°C) (Temperatura °C minima curgere)
-43
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
7.2
TBN
11.6

Referinte specifice

Cod MPN
MCFQT