Amsoil Flush Solutie Spalare Motor
search
 • Amsoil Flush Solutie Spalare Motor
 • Amsoil Flush Solutie Spalare Motor

Flush spalare, curatare depuneri motor, Amsoil, 473ml

79,66 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Aditiv pentru spalarea motorului pe benzina sau Diesel si a cutiei automate la interior prin amestecarea lui in uleiul uzat inainte de evacuarea acestuia.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 76,47 lei 12,75 lei
7 74,08 lei 39,03 lei
12 71,69 lei 95,59 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Aditiv pentru spalarea motorului pe benzina sau Diesel si a cutiei automate la interior prin amestecarea lui in uleiul uzat inainte de evacuarea acestuia.

 • Produsul se remarca prin faptul ca nu contine solventi, nu este agresiv si deci nu prezinta riscuri de nici un fel. 
 • Produsul are la baza ulei si aditivi detergenti pentru curatare.
 • Detergentii continuti au puterea curatarii inclusiv a canelurilor de segmenti uzati, imobili, cocsati fapt datorat arderii uleiului pe pistoane cu temperaturi ridicate si scaparii de gaze (baie de foc). Segmentii eliberati urmaresc profilul cilindrului, descarca caldura pistonului in bloc, reduc consumul de ulei, imbunatatesc durata lui de viata si asigura compresie superioara. Cel putin 3 spalari sunt necesare pentru acest scop. 
 • In cazul unui rodaj incomplet produsul are capacitatea de a spala canalele infundate suprafetei honuite acoperite de pelicula de lac rezultata in urma unui proces de rodaj prea bland si reactiei dintre gazele de ardere si aditivii dintr-un ulei incorect.  Astfel se asigura o suprafata care isi poate continua rodajul pana la formarea platoului pe varfurile suprafetei. Motorul isi stabilizeaza consumul de ulei, de combustibil, puterea si compresia.
 • Reduce substantial uzarea prin eroziune anormala datorata impuritatilor din ulei sau stagnante pe suprafetele interioare. Analiza de ulei inainte si dupa aplicarea aditivului arata o evacuare semnificativ mai buna a particulelor din motor.
 • Asigura functionarea normala (fara fenomenul de stick and slip) a electrovalvelor sau actuatorilor hidraulici atat de intalniti in distributia variabila a motoarelor moderne. 
 • Produsul este neutru fata de orice tip de garnituri. Daca aveti garnituri care zemuiesc ulterior cel mai probabil este ca urmare a folosirii unui ulei proaspat sau de vascozitate mai mica. Pt asfel de probleme trebuie se recomanda remedierea sau cel putin utilizarea unui ulei cu baza esterica pt rejuvenarea elasticitatii garniturilor pe cat posibil.
 • Se adauga in ueiul vechi, se porneste si se lasa la relanti 15 minute inainte de a se face schimbul. Nu se conduce autoturismul decat pt a fi pus pe rampa sau lift.
 • Dupa folosire nu e necesara clatirea motorului cu un schimb de ulei intermediar.
 • Mai poate fi folositi in cazul cutiilor automate daca se face un schimb complet de ulei ulterior (cu masina de schimb total).
 • A nu se folosi in diferentiale, cutii manuale, reductoare etc
 • Poate fi folosit de cate ori e nevoie. In general, pentru un motor neingrijit e nevoie de 3 operatii consecutive.

 

Flush-urile de ulei, sau curățarea sistemului de lubrifiere a motorului cu un produs special, nu sunt în mod normal periculoase pentru motor, dar pot fi problematice în anumite circumstanțe.

În general, flush-urile de ulei pot ajuta la îndepărtarea depunerilor de murdărie și a altor reziduuri care se pot acumula în sistemul de lubrifiere al motorului. Acest lucru poate ajuta la prevenirea uzurii excesive a componentelor motorului și poate prelungi durata de viață a acestuia semnificativ.

Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, flush-urile de ulei pot fi usor problematice. De exemplu, în cazul unui motor vechi sau cu multe kilometri parcurși, unele flush-uri de ulei pot conține solvenți puternici sau alte substanțe care pot fi dăunătoare pentru anumite tipuri de garnituri sau alte componente. După ce flush-ul de ulei este efectuat, acest lucru poate duce la zemuiri de ulei și alte probleme. Prin urmare, este important să se aleagă un produs calitativ și să se urmeze instrucțiunile de utilizare. Amsoil Flush nu contine solventi.

 

În general, insa avantajele depasesc dezavantajele minore.

Utilizarea unui aditiv pentru benzina sau aditiv pentru motorina poate fi o opțiune suplimentara si mai ușor de utilizat pentru a îndepărta depunerile din motor. Acesti aditivi sunt proiectate pentru a curăța depunerile de pe supape, injectoare, pistoane și alte componente ale sistemului de alimentare cu combustibil. Cu toate acestea, acesti aditivi pot avea un efect limitat asupra depunerilor din restul motorului.

FLSHCN

Referinte specifice

cod EAN13
097012308019
Cod MPN
FLSHCN