Amsoil Fogging Oil Spray Conservare (Iernare), 340g
search
  • Amsoil Fogging Oil Spray Conservare (Iernare), 340g

Amsoil Fogging Oil Spray Conservare (Iernare), 340g

60,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Un produs care oferă protecție împotriva coroziunii și a pornirilor uscate pentru echipamentele sezoniere sau rare folosite, cum ar fi vehiculele recreative, echipamentele electrice portabile, motoarele mici, echipamentele de construcție și agricole.

Mod de aplicare: se pulverizează în cilindrii motorului, acoperind componentele cu un film rezistent la apă și la temperaturi extreme. Se recomandă consultarea manualului de utilizare al echipamentului pentru instrucțiuni specifice.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 51,00 lei 18,00 lei
4 57,60 lei 9,60 lei
7 55,80 lei 29,40 lei
12 54,00 lei 72,00 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

- Produs: AMSOIL Engine Fogging Oil este un produs anti-coroziune conceput pentru a proteja componentele interne ale motorului în timpul depozitării sau perioadelor lungi de inactivitate. Este ideal pentru motoarele de barcă, echipamentele de grădină, motocicletele, snowmobilele, ATV-urile, autocaravanele și generatoarele sau orice echipament cu un motor în doi sau patru timpi.

- Aplicații: AMSOIL Engine Fogging Oil se poate aplica pe orice tip de echipament cu motor, cum ar fi motocicletele, snowmobilele, ATV-urile, motoarele cu barcă, echipamentele de grădină, motoferăstraiele, generatoarele portabile, echipamentele cu motor de mână, echipamentele agricole, echipamentele de construcții, mașinile și camioanele.

FOGSC

Referinte specifice

cod EAN13
097012273010
Cod MPN
FOGSC